Tüm operatörler indirime giderken, Turkcell zam mı yapıyor?
TURKCELL 2 ekim itibariyle 10 dak. 50 kuruş veya 3 dak. 50 kuruş vs. vs. gibi faturasız tarifelerde yeni ücretlendirme yapacagını duyurdu.
yeni gelen zamla 10 dakikası 50 kuruş olan faturasız tarife
10 dakikası 65 kuruşa 2 ekimde 2012 itibariyle yükseltilecek
bilginize.......
arkadaşlar....
ne de olsa turkcell hem üç çeker
hemde %33 zam yaparr.
saygılarrrrrrr.
Düzenleyen misafir112 : 19-09-2012 at 13:28
Tüm operatörler indirime giderken, Turkcell zam mı yapıyor?
kapatacağım turkceli yediğmiz kazıklar dan bıktım artık
ben yolladıkları reklam mesajlarına taktım ve vadofona numara taşıdım türkcelle aynı dakikada 29.9 öderken vadafona.15.lira ödücem ama vadofonda daha ilk günüm tavsiye icin birşey diyemicem calışıyor şimdilik
turkcell 3 cekıp bırakmaz ... herkese 30 ceker..sayğılar vatandaştan .
turkcell den 3 yıl önce kurtuldum ....nasıl kurtulsam şu turkcell den diye dusunurken numara taşıma olayı cıktı hemen bir arkadasla diğer bir operatore gectik adını yazmayayım bu gun daha ucuza konusuyorum kapsama filan hikaye 3 yıldır sorun cıkarmadı acıkcası memnunum..... bir an once turkcell kurtulun derim.
aynı mesaj banada geldi yıldız paket bitene kadar devam sonra bende kaçar
aynı mesaj banada geldi yıldız paket bitene kadar devam sonra bende kaçar
4-5 senedir turkcell den kurtuldum. o günden beri sinirlenmiyorum......
ve hala kendilerini kaliteli ve bir numara sanan operatör milletin telefon numarasını dagıtan hertürlü kazıkcı anladıgım kadarıyla kacan kurtuluyor türkcelden inşallah pişman olmam
İstikrar sürüyor turkcell büyüyor.
yıllardır aveadayım şehiriçinde olduğun sürece çekmiyor denemez. fiyatları da tatmin edici
ben de bu hafta turkcell i terkettim :)
aynı mesaj banada geldi bende en kısa zamanda terk edeceğim :)
bır ay once turkcele abone oldum.hazırkart aldım.zammı duyunca aveaya geceyım dedım ama üç ay gecmeden numara tasınmıyormuş..üç ay katlanacagız mecburen.yada baska bır yolu varmı.
aynen kapsama falan hikaye ya.bide övüne övüne fazladan 6000 çekim noktası diyolar.hikaye ankaranın göbeğindeyim evim 4.katta telefonun şebeke cubugu 1-2 tane cekiyor.konuşmamı zor yapıyorum.memleketimde ise vodafone ve avea köye baz istasyonu koymuşlar ama turkcellden tık yok.herşeyi zarar bu şirketin.müşteri hizmeetleri desen o zaten ayrı bi facia.
ya türkcel yaparda eksik bırakırmı nasıl lazımsa yapar türkcel:smiles22:
türkcel babsını inkar eder yapar türkcel ne mutlu türkcel nasıl lazımsa yap türkcel