Güzel haber, Allah askerlerimizin yardımcısı olsun .
Hakkari Valiliği, son 12 gün içinde etkisiz hale getirilen terörist sayısının 155'e yükseldiğini bildirdi.
Yapılan yazılı açıklamada, 15-17 Eylül 2012 tarihleri arasında, Şemdinli Zorgeçit bölgesinde güvenlik güçlerince icra edilen operasyonlarda, güvenlik kuvvetlerinin 'teslim ol' çağrısına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada 32 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği belirtildi.
Açıklamada, "17 Eylül 2012 tarihi itibariyle halkımızın huzur ve sükünunu bozmaya çalışan ve etkisiz hale getirilen terörist sayısı, son 12 günde toplam 155 rakamına ulaşmıştır. Hakkari'de terörü önleyici faaliyetlere hassasiyetle devam edilmektedir." denildi.
Güzel haber, Allah askerlerimizin yardımcısı olsun .
Rabbim Askerlerimize kuvvet versin.
şu leşleri görmek istiyoruz ama....
başka bir yerde okumuştum 700 civarında pkklı ablukaya alındı diye.
inşallah hepsi etkisiz hale getirilir.
leşleri görmek bişey ifade etmiyor adamlara cenaze töreni yapan bi hükümmet var topragımızın bunlarla kirlenmesini istemiyorum:tflag:
Durmaksızın devam etmesi lazım.
Ek olarak:
idam cezasını da bekliyorum. Ama nerde o yürekli siyasi topluluk ???
kesinlikle idam geri gelmeli...
Insallah kökleri kazinir bu hayinlerin dep,lileride meclisden atsinlar biz sehitlerimize sariliriz,onlar dagdaki hayin alcaklara sarilirlar ise önce meclisden baslamak gerek daha fazla gece kondulara ates düsmesin analar babalar aglamasin yeter artik,villadakilere mi onlara birsey olmaz onlarin koruyuculari var askere gimemek icin cürük raporu veren doktorlari var onlar devlet garantisi altinda yasiyorlar nasil olsa...
oslo da pkk liderine seni koruman zehirledi diyen başbakan müşteşarı değilmi, pkk lıları haburda görsel yargılayıp halk kahramanı gibi sınırlarımızdan içieri alan yine bunlar değil mi
Peki nasıl etkisiz hale getirildi?Hakkari Valiliği, son 12 gün içinde etkisiz hale getirilen terörist sayısının 155'e yükseldiğini bildirdi.
Teröristler teslimmi oldu?
Yaralı olarakmı ele geçirildi?
Yoksa teröristler öldürüldümü?
Öldürüldülerse cesetleri nerde?
biz de yedik.petrol doğalgaz altın ne varsa bulmuşlar ne kadar terörist varsa öldürmüşler herşeyin en iyisaini yapmışlar çok ghüzel olmuş .yedirin yedirin .hepsi yalan .ben söylemiyorum mhp milletvekili söylüyor.pkk ya kpss soruları teslim edildi ve binlerce terör örgütü üyesi bu yıl devlet memuru olacak
bunlar palavra terörist falan öldürüldüğü yok
teröristler çok önceden haber alıp yerlerini değiştiriyorlar
OSLO da "bölgede istemediğiniz yetkili (vali,emnyet görevlisi,komutan) varsa hemen icabına bakalım" diyen hükümet yetkililerinin yaptıkları anlaşmalar doğrultusunda terörist öldürmesi çok inandırıcı gelmiyor
Bana da pek inandırıcı gelmiyor maalesef bu haberler.
keşke ama bende inanmıyorum bu haberlere
155 KÖPEK öldürülmüşmüş....Bizde yedik eğer orda o kadar KÖPEK geberdi ise çoktan orda KIYAMET kopardı yani YANDAŞLARI orayı çoktan yakıp yıkarlardı.!!!Bunlar çok güzel hareketler insanların iyi GAZINI alıyorlar doğrusu......
Anlaşılan kimse inanmamış bu habere.