Bütün kanallara atmak lazım sadece Ntv'ye değil ama yolladım tabii bunu
Bu mesaji aşağıdaki adrese lütfen atalım:
[email protected]
Öncelikle Doğuş grubunun tüm kanallarını beğenerek izleyen biri olarak bir soru ; 2012 yılı itibari ile çoğu ulusal kanal artık 16.9 yayın iletmeye başladı. Bunlardan biride Ntvspor, süper bir görüntü kalitesi ile Türksat uydusundan izliyoruz. Haber kanalları arasında ise 16.9 yayına Skytürk-A Haber ve en son Cnntürk başladı. Kalitesine çok güvendiğimiz doğuş grubu ve izleyicisinin takdirini çokça toplayan NTV Haber ne zaman 16.9 yayına başlayacak. Soruma cevap vereceğinizi umar, başarılar dilerim
Bütün kanallara atmak lazım sadece Ntv'ye değil ama yolladım tabii bunu
Ben de yolladım bakalım kaile alacaklar mı?
ntv yerine kanald star atv kanaltürk tv8 gibi kanallara atalım hatta trtspora atalım gerçi atv hd yüzünden pek aramıyorum ama
yolladım bende :)
Mesaj atmaya gerek yok aslında, kendileri takdir edip yapsın bi zahmet, yapmazlarsa da izlemeyiz çok tarafsız!!! yayınlarını.
zaten işe yarar izlenecek bir programı yok belgeseller dışında ama yine de 16:9 a geçerse artısı olur
msj atmaya gerek yok!yakında ntv hd yayına geçiyor.
Düzenleyen ercieyy : 24-09-2012 at 16:25
bence star tv 16:9 a geçmeli biran önce
ntv'ye kadar startvye mesaj atılmalı bence. Ben atıyorum bi iki programı 16:9 vermeye başladılar mesela dün yayınlanan SüperStar Life adlı magazin programı 16:9 verildi :hhh:
ntv 1 ocakta hd yayında olacak...türksat, d-smart ve digiturk'te aynı anda hd yayına başlayacak. kaynak ntv çalışanı...
kanalların hepsi 16.9 a geçse hatta hepsi hd olsa neye yarar izlenmeye değer kabul ettiğiniz kanallar amarika ve avrupanın taşaronluğunu yapan kanallar diğerleri ise zaten çöplük proğramların içerikleri boş olduğu sürece hiç bir işe yaramaz
Artık hepsinin geçmesi lazım.
NTV HD yayına başlayacağız diye ekranda tanıtım yapmaya başlasın önce, ben o zaman inanırım HD yayına başlayacağına
Hd yayına başlasa bile Turksatta olmaz gider Dsmarta Digitürkte filan olur sadece bence