Orijinal Mesaj Sahibi
taupus
Arkadaşlar bugün elimde hiç kullanılmamış Hiremco Zapper Fta Uydu Alıcısını çift çanak antenle ( TÜRKSAT - SİRİUS ) montajına gittim.Antenleri kurdum yayınları buldum çatıda daizeki de taktım kontrolunu yaptım çalışıyordu.Daizek çıkışını tesisata verdiğim zaman cihaz aşağıda zemin dairede türksat gösteriyor fakat sirius göstermedi.Kabloda sorun var diye yukardan aşağıya yeniden direk bağlantı kablo çekmeme rağmen aynı sorunu tekrar yaptı.Kabloya sadece siriusu bağladığımda sorun yok çalışıyor fakat daizeki bağlayınca sirius çalışmıyor.Daizek arızalı diye 3 tane daizekin 4 portunuda ayrı ayrı denedim nafile.Cihazda sorun var diye gittim cihazın aynısından ve farklı olarak da HERZ mini fta uydu cihazı sirius açık uydu cihazını da denedim gene nafile.Başka bir satıcı arkadaşımdan Goldmaster 74400 FTA HDMI uydu cihazı getirdim.Port ayarlarını yaptıkdan sonra sorunsuz çalıştı.Sizce benim anlayamadığım ve bulamadığım sorun nerede.Çatıda sorunsuz gösteren bu Hiremco Zapper Fta Uydu Alıcısı aşağıya daireye inince neden göstermez.Daha önce böyle bir sorunla karşılaşıp çözüm bulan arkadaşlar varsa lütfen benide bilgilendirsin.Hayırlı işler hayırlı kazançlar dilerim.