selamlar bu kampayayı soracaktım size nasıl sizce maxsi paket 29.99 almayı düşünüyorum bide acaba engellilere özel bi kampanya yokmu d-smartın
tam adı nedir bu next cihazın
Next minix HD olanı var Next 18000 HDMI CX var daha birçok cihazları var ama tam bilmiyorum. Benim kullandığım 2. cihaz.
Sırf Jsc sportlar değil Nova sport 1-2-3 Orange sport Sky sport ların bağzıları Hbo sinema kanalları Sky cınema film box kanalları vsvs işte.
arkadaşlar
valla anlamakta zorlanıyorum
butun maçları hd kalıtesınde turkce anlatımla rahat rahat ızleyeceksiniz
5 paket sigara parası
sadece mac degıl
nba formula 1 türkiye voleybol lıgı mıtı gp
birsürü snema dizi belgesel
yazılan cevaplara bakınca tam bir kotü niyet görüyorum
soruyu soran arkadasım
fiyat iyi
bütcen varsa hic düşünme
Gördüğünüz kötü niyet nedir. JSC Sport lardan bedava izlemesi için gösterdiğimiz yolmu kötü niyet. Ben kalkıpta adama al server izle demiyom ki. Next firması free share özelliği eklemiş bazı cihazlarında ve internet yoluyla JSC Sport ların paylaşımını bedava vermiş kullanıcılarına bumu kötü niyet.
Ayrıca sırf JSC lerde değil birçok kanal açıldı bu sayede hotbird uydusunda. +18 lerde dahil :Ç
Düzenleyen VEVO : 16-09-2012 at 13:18
sanırım alacam 29-99 2 yıl tahhüt var peki 2 yıl boyunca fiyat sabitmi kalır yoksa 2-3 ay içinde 40-50 olurmu
2 yıl tahaatüt verirsen, fiyat aynı kalır sorun olmaz; yalnız Tahaatüt olayına girmeni kesinlikle istemem,bence Peşin satışlı al,yada kredi kartın varsa ordan taksitlendir.Ama tahaatüt olayına girme benim çok canım yandı ,başta iyi oluyor ama sonrasında resmen işkence ;;
peki örnek ntv verdiği maçı d-smart ta hd izleyebiliyozmu ve d-smart yeni kanallar varmı d-smartın sitesinde olmıyan
ntvnin verdiği maçlar hd olarak hde kanalında izleniyor. site güncel gördüğün kanallar var sadece :)
cevaplar için teşekkürler :ok: