1 yıldır sorunsuz izliyordum lig tv 1deki maçları..hangi takımın maçı olursa olsun..şu an derin bir üzüntü içndeyim...
Ligi ilk 3 haftasında şampiyonlar peketi üyelerine lig tv1 deki paket kapsamı dışındaki maçları izleyebiliyorduk rüya 3 hafta sürdü artık üyelğiniz bu paketi kapsamamaktadır diyor özüne döndü digitürk sonuçda
1 yıldır sorunsuz izliyordum lig tv 1deki maçları..hangi takımın maçı olursa olsun..şu an derin bir üzüntü içndeyim...
şu an neden kapalı bende de kapalı çıldıracam teknik hatamı var acaba ben lig tv 1 üyesiyim gerisi beni enterese etmez 212 4737373 kilit telefonlar açılmıyor
nasıl mantık anlamıyorum normalde 5 maç veriyorlar Şampiyonlar paketinde bile bu gün Galatasaray ve bursa maçı aynı saatte bu maçı normal yayınlamarı gerekiyordu. Kınıyorum....
benide 30 dk telefonda tutular biraz sonra açacağız dediler halen bir şey yok
böyle şey olmaz arkadaş bursa maçlarını aynı saate koyuyorlar izleyemiyoruz,bide derbi olduğu zaman haftada 3 maçmı izleyeceğiz!!!!!!!
Malesef ben de de kapalı. Digitürkün gözü paraya doymamış 68 tl veriyoruz hale gözleri doymadı
QUOTE=freddy54;8173966]böyle şey olmaz arkadaş bursa maçlarını aynı saate koyuyorlar izleyemiyoruz,bide derbi olduğu zaman haftada 3 maçmı izleyeceğiz!!!!!!![/QUOTE]
Aynen öyle arkadaşım bir futbol sever olarak paketimizin içinde olan 2 maçda aynı saate geliyor bari pakette olmayan maçı lig tv 1 de veriyon ama açmıyon
Ben şampiyonlar paketi üyesiyim ama şuan izleyebiliyorum lig tv 1 deki kasımpaşa gaziantep maçını. kanal da bi ara şifre girer gibi bi donma oldu ama girmedi
Düzenleyen gerezli : 15-09-2012 at 19:33
bende de kapalı..
ya bu şifrelemede yaptıkları değişiklik nedeniyle receiver kafayı yedi 10 dakikada bir reset atıp kapanıp duruyor 20 30 da g.saray maçı var kafayı yemek üzereyim 5 kuruş peşinde neden koşar bu digital platformlar anlamıyorum hakkım sapına kadar haram zıkkım olsun boğazlarında kalsın bir ton para ver kutu açıl kapan sağlığımdan oldum 1 saattir
bendede kapalıydı :( ben ligtv'nin parasını ödüyorum ve izlemek hakkım. maçı lig tv 2'den de verebilirlerdi. Bende lig tv'de başka program izleyebilirdim :badprv:
benimde makine kafayı yedi kapattım res attıp duruyo kendi kendine digi plus kullanıyorum
sırf bu olay yüzünden iptal talebi verdim taahüt 4ay sonra bitcekti.
Ben Lig TV abonesiyim ve anadolu maçı var diye abonesi olduğum kanalı kapatamaz gitsin ligtv 4 açsın ordan versin.
Aynen kapatmak istiyorlarsa Lig TV'den vermesinler maçları.
Bir de şampiyonlar paketi diye bir paket varsa, bu takımlar mecbur olmadıkça aynı saatlerde oynamasın. 50 liraya 3 maç mı izleyeceğiz?
süperlig paketi alanlar izleyebiliyor galiba?