Atlanta Güzel Cihaz Ama Diğeri Hakkında Bir Fikrim Yok....
Sorun yaşamayacağım ucuz yollu bir cihaz arıyorum.
Atlanta hd box ve korax plux arasında kaldım.
Atlanta Güzel Cihaz Ama Diğeri Hakkında Bir Fikrim Yok....
Silvermax HD Premiumu da düşünebilirsiniz....
Atlanta dreambax 800 hd hepsınde lınux ısletım sıstemı oldu ıcın fazla bı fark yoktur ama sen yınede bıldın markadasn sasma
atlanta, korax, silvermax, blackpanter, head bu cihazların hepsi TR de satılıyor hepsinin menüsü yazılımı herşeyi aynı. Kapalı linux tur bunlar.
Diğer ip tv destekli açık kaynak kodlu cihazlar ise
Dreambox, Gigablue, vu ve xtrent markalarıdır. Bun larında sistemi birebir aynıdır. Teknik donanımları farklıdır sadece.
Atlanta hd box derim
xtrend 9000 bütün iptv adreslerini destekler
bütçeniz 300 tl ye kadarsa bu cihazlardan biri ( atlanta, korax, silvermax, blackpanter, head )
Bütçeniz 600 tl ye kadarsa ( gigablue, dreambox, vu)
Bütçeniz 1000 tl ye kadarsa ( xtrend 9000 , vu uno)
Bütçeniz 1500 e kadar çıkıyorsa ( dreambox 7020 veya ultimo)
Ben gigablue kullanıyorum fiyatı ve cihazın donanımı fazlasıyla yeterli geliyor.
çok güzel açıklamışsınız oneminute. 300 tl ye kadar olanlarda atlanta çok iyi yazılım destegide var
600 tl ye olanlarda 3 ü de çok iyi ben vu+ yı begeniyorum yorumlar yazılımlar donanım vs...
1000 tl de de vu+ 1500 de de vu+
ama diğer cihazlara kötü veya iyi diyemem araltırmalarıma göre vu+ bu işte 1 numara gibi
Donanım derken hangi donanım 600 tl ye kadar olan cihazlar içinde gigablue dan daha donanımlı bir cihaz mı var halen o seviyede karasal kablolu yayonları destekleyen cihaz yok.600 tl ye olanlarda 3 ü de çok iyi ben vu+ yı begeniyorum yorumlar yazılımlar donanım vs...
Düzenleyen lazriza : 20-09-2012 at 23:55
slm
atlanta hdbox tavsıye ederim
ip tv yi çok kolay sekılde yukluyebılır ıptv ıle uydu kanalları arasında anlık hızlı gecıs yapabılırsınız
yasal kartlar ve moduller ıle uyumludur
turksattakı hd kanalları ızlemek ıcın yasal dsmart modul alman lazım
Hiremco Chipbox HD
Gerçek açık kaynak Linux'tur.
Hiremcokaynak kodları ne zaman açtı ? buda iyi bir gelişme. Geliştirme yapan kişi yada yazılım ekibi varmı acaba
Atlanta gibi görünüyor ama bu cihazda media oynatıcı olarak zayıff her cihazda eksiklikler varr
ip tv performansında atalanta ve diğer o ucuz cihazların içinde hiremco suan açık ara performansla önde.atalanta kullananların şikayetleri malum.ben hiremco chipboxu şuan kullanıyorum.(satıcı testi)ip tv performansı gerçekten dreambox ayarında.hatta açma hızı dreamdandan hızlı.medya oynatıcı olarak zayıf demişsiniz.mkv ve avi dosyalarını oynatıyor.müzik dosyaları okey.sanırsam dt3 ses yok.gerçi bu çoğu mediaplayerde yok.normal en çok kullanılan formatların çoğunu oynatıyor.hiremkoculardan bu kadar iyi bişey beklemiyordum gerçekten.tebrik ederim.!!:ok:
Düzenleyen coolmeen : 30-09-2012 at 20:13
Hiremco Chipbox HD tercih bu cihaz olamlı o zman
bu linke gir incele.fiyatına bak,özelliklerini karşılaştır,ölç biç,çarp böl hesabını iyi yap.400 tl ye aldığın cihazın daha iyisini 200 tl ye al.keyfine bak.dts ses olayı medya oynatıcıların çoğunda tabiki var.benim demek istediğim şuydu.hem uydu alıcı,hem mediaplayer olarak kullanılan cihazlardı.yoksa diğer türlü tabiki dream ve muadili e2 tabanlı vs cihazlarda dts var.ama ya fiyatı bu kadar uygunmu????birileri 500-700 tl civarı.chipbox o cihazlara yakın,200tl...benim karşılaştırma kıstasım,köfte-ekmek sistemi üzerine kurulu.ne kadar ödeyip,ne alabildiğime bakarım.bu kıstaslardada chipbox gerçekten çok kaliteli,bir o kadarda hesaplı bir cihazdır.ve tekrar yazıyorum,burada milleti yanlış yönlere sevketmeyelim.ip tv de diğer muadili cihazlardan,daha başarılıdır.ben tecrübemi yazdım.ama mal alırken tabiki deneyiniz.bizimki sadece tavsiye.iyi aksamlar