Uydumarket Banner  

8 sayfadan, 1. sayfa 12345678 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 146 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: VTI 4.22 Backup VuDuo Backup (alex36) YENI

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-01-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    50
    Mesajlar
    791
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    552281

    VTI 4.22 Backup VuDuo Backup (alex36) YENI



    :warn:VTI 4.22 Backup VU DUO alex36 edition
    ************************************************** ********
    Oncelikle, bakcupu vermemin sebebi, nvod da artik ileri geri sarma oliyor, ve hd glass icin cok istek oldugu icin paylasmak istedim.

    ONEMLI NOTLAR :
    Nvod da config ayarini tmp e ayarladim yani, resimler tmp de kayitli oliyor,:warn:
    harddsik kullaniyorsaniz, bunu harddiskinize yonlendiriniz. (forumda aciklama olacakti)
    (harddisk silinme olayi olursa , sorumluluk kendinizdedir :smile_non
    ************************************************** ************************************************** *************
    :warn:Hd glass kurdum ve cok guzel calisiyor, ama ayni bendeki goruntuyu almak icin baya bir seyler indirmek gerekiyor,
    Ben test olarak indirdiklerimi de sundum, bu dosyadan cikanlari ftp den girip media /hdd icine ana dosyadan cikan dosyalari gonderin.!!!! (CALISACAGINA GARANTI VERMIYORUM AMA BIR DENEMEKTE YARAR VAR ) En kotu ihtimal kendiniz gerekli ekranlari/piconlari HDGLASS menusinden indireceksiniz.
    ************************************************** ************************************************** ***************
    8 uydulu 04-09-2012 galaxy 2002 ustanin kanalistesi atildi (@Galaxy2002 Respect)

    *****ONEMLI :warn::
    Gerek gormedigim Ulke ve Dil seceneklerini sildim extra bos Hafiza kazanamak icin *************************


    PLUGINLER:
    HACKSAT
    DREAMEXPLORER
    SEYIRE/NVOD birlesik hali
    Tunisiasat
    startup service
    ddamir subtitel player
    Buyukbangpanel
    ccam info
    gibi onemli pluginleri kurdum, malum hbbtv cok yer kapladigi icin bazi pluginleri devre disi biraktim.
    Ccam2.30
    mgcamd 1.38
    kuruldu,:warn: ccam2.30 aktiftir, /etc icine gonderin cccam.cfg filenizi (ornek cccam.file burdan indirin :


    Renkli tuslari kendime gore ayarladim,
    kirmizi hbbtv
    yesil plugins,
    sari timeshift
    mavi vti panel
    mavi uzun ccam panel .
    :smiles35:YUKARI ASAGI OK ISARETI NE SES AYARLADIM:smiles35:










    [/COLOR]


    DOWNLOAD IMAGE BACKUP:


    Alternatif bacup download:




    DONWLOAD PICON/SCREENS HD GLASS:



    Alternatif PICONS/SCREENS DOWNLOAD:
    Düzenleyen alex36 : 01-10-2012 at 05:04 Sebep: EKLEME

  2. #2
    Adviser
    Giriş Tarihi
    15-06-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    6,528
    Üye No
    17046

    VTI 4.22 Backup VuDuo Backup (alex36) YENI

    Bak dokturmussun yine bro tsk emegin icin :)

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-04-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    44
    Mesajlar
    25,582
    Üye No
    10473

    :smiles34::smiles34::smiles34::ok::wave:

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-01-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    50
    Mesajlar
    791
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    552281

    *******VTI 4.22 LIGHT (no Hbbtv) eklenmistir**************,
    konunun alt sirasinda.


    :smiles10:


    (lutfen kurmadan once konuya yazdiklarimi okuyunuz, o kadar ugrastim yazmak icin :)
    Düzenleyen alex36 : 14-09-2012 at 04:04

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    19-01-2005
    Mekan
    50 Nevşehir
    Yaş
    48
    Mesajlar
    3,092
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    64005

    crond eklemesı nasıl olur .eklı crond dosyası olan varmı restart ıçın ..ccam 2.1.3 ıle oscam emu var gıbı gözukuyor.emu aktıf çalışıyormu alex ustad cevap verırmısın

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-04-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    44
    Mesajlar
    25,582
    Üye No
    10473

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi BARETTA 1 Mesajı Göster
    crond eklemesı nasıl olur .eklı crond dosyası olan varmı restart ıçın ..ccam 2.1.3 ıle oscam emu var gıbı gözukuyor.emu aktıf çalışıyormu alex ustad cevap verırmısın
    VTi Panel > VTi Sistem Ayarları > Taçgörevi Düzenleyici'den yapabilirsiniz.

    Bu arada Alex36 süpersin. :ok:

    Sevgiler... :wave:

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-11-2006
    Mekan
    41 Kocaeli
    Yaş
    58
    Mesajlar
    817
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    283007

    Elinize saglik teşekkürler

    Saygılar sevgiler

  8. #8
    Member
    Giriş Tarihi
    27-08-2011
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    60
    Mesajlar
    80
    Üye No
    567527

    emeğinize sağlık.teşekkür ederiz.vti sd görüntü açısından nasıl !

  9. #9
    Member
    Giriş Tarihi
    18-09-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    39
    Mesajlar
    100
    Üye No
    133651

    Çok teşekkürler alex36...Sen de olmasan ne yaparız bilmem :))Bütün ustalara saygılar...

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-01-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    50
    Mesajlar
    791
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    552281

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi cavit63 Mesajı Göster
    Elinize saglik teşekkürler

    Saygılar sevgiler
    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ati01 Mesajı Göster
    emeğinize sağlık.teşekkür ederiz.vti sd görüntü açısından nasıl !
    Sd lerde duzelme var ama bir openpli/AAf e uymaz

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi kraker28 Mesajı Göster
    Çok teşekkürler alex36...Sen de olmasan ne yaparız bilmem :))Bütün ustalara saygılar...

    Tesekkurler iyi seyirler :)

  11. #11
    Average Member
    Giriş Tarihi
    20-11-2004
    Mekan
    24 Erzincan
    Yaş
    51
    Mesajlar
    486
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    42845

    alex36 streamvod güzel çalışıyormu 4.2.1çok güzel ondada vti devamlı donuyor.

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-01-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    50
    Mesajlar
    791
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    552281

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi corluca Mesajı Göster
    alex36 streamvod güzel çalışıyormu 4.2.1çok güzel ondada vti devamlı donuyor.
    Donmalar biliyorsunuz, genelde fazla yuklenmeden ve Internet hizindan alekali,
    Bende boyle bir sorun yok, (ama dungece baya zorlaniyordu Nvod, bir kere cihazi resetledikten sonra duzeldi)
    Normalde kullandigim AAF imaginde , boyle sorunla daha karsilasmadim.

    Saygilarrrr

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-09-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    2,425
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    27633

    tesekkurler ellerine saglik arkadasim

  14. #14
    Average Member
    Giriş Tarihi
    20-11-2004
    Mekan
    24 Erzincan
    Yaş
    51
    Mesajlar
    486
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    42845

    alex36 teşekkürler benim cihaz vu+uno herhalde buna yüklenmiyor.
    Düzenleyen corluca : 14-09-2012 at 16:49

  15. #15
    Member
    Giriş Tarihi
    14-04-2004
    Mekan
    32 Isparta
    Yaş
    41
    Mesajlar
    178
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    10716

    ftp şifresi nedir acaba flash fxp ile bağlanamadım.

  16. #16
    Member
    Giriş Tarihi
    24-04-2010
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    124
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    530264

    Ellerine sağlık

  17. #17
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi alex36 Mesajı Göster
    Donmalar biliyorsunuz, genelde fazla yuklenmeden ve Internet hizindan alekali,
    Bende boyle bir sorun yok, (ama dungece baya zorlaniyordu Nvod, bir kere cihazi resetledikten sonra duzeldi)
    Normalde kullandigim AAF imaginde , boyle sorunla daha karsilasmadim.

    Saygilarrrr
    Zorla bana aaf yükleyip deneteceksin yahu..:) nvod izlemeden önce bundada restart ederseniz donma olmaz...

    Hdd kullananlar hdd silinmesini önlemek için hdd lerini hdd1 olarak mount etsin..Hdd1 ile Mount ayarlamak için Mavituş image ayarları/ image menejer mi ne idi. Kayıt özelliğinide menu/sistem/kayıt yeri nden media/hdd yi silip media/hdd1 yapacaksınız.
    Kolay gelsin

  18. #18
    Member
    Giriş Tarihi
    15-12-2010
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    38
    Mesajlar
    59
    Üye No
    550584

    eline saglık güzel olmuş.

  19. #19
    Average Member
    Giriş Tarihi
    28-12-2008
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    43
    Mesajlar
    275
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    474635

    bh 1.7.7 meoboot yükleyip deneyen varmi kurulum nasil olacak oto restart mi yoksa manuelmi

    tsk emeginize saglik
    Düzenleyen 007live : 14-09-2012 at 18:01

  20. #20
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    14-01-2007
    Mekan
    33 Mersin
    Yaş
    46
    Mesajlar
    1,433
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    308056

    Öncelikle emeğinize sağlık...Açılışdaki uyarıyı iptal etmenin yolu varmı...open device manager falan diyor,geriye sayıyor.Blackhole üstü meoboot la yükledim backup ınızı.Teşekkürler.

8 sayfadan, 1. sayfa 12345678 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı