Selam
arkadaşlar benim uydu alıcılarıyla şuzamana kadar hiçbir ilgim işim olmadı dün 106 ekran lcd tv aldım satıcı bana dediki uydu alıcısı al tvyi getirenlere ver onuda bağlasın.
Fakat bende çanak yok ama olmasına gerek yokmuş sadece şuanki kanalları kaliteli bir şekilde HD izleyebilmem için sadece küçük uydu alıcılarından alman yeterlidir dedi ? sizce bu nekadar doğru.
atılır da bu kadar atılır.o adam su katılmamış sahtekarmış.bir daha selam bile vermeyin
Beyler aynen bunu söyledi. peki komple uydu tek çanaklı maliyeti ne olur bana herşey içinde normal bir cihaz ?
70-80,-TL ye tek çanak ve uydu alıcı, gibi şeyler hep duyuyorum.
sd yayınlar için ayrı fiyatlarda cihazlar,hd yayınlar için farklı fiyatlarda cihazlar var.hangi yayınları daha çok izlemek istiyorsan ona göre cihazı almanı tavsiye ederim.tabi çanak ve kablo,lnb fiyatlarıda farklı.rast gelsin.iyi akşamlar.
çanak çömlek bağlatıp da uydu alacaksan tvler hd yayına geçiyor bugün ucuza diye aldığın uydu yarın çöpe gider .o sebeple hd olmasına özen göster.eğer modül vs istemiyorsan next minix hd olabilir yada goldmaster ranger yada silvermax.bu işlerden anlamadığın belli bir bilen olsa yanında çok iyi olur veya a lmadan buralarda sorsan