çekmeyen cihazını öbür odaya götür birde orda dene orda çekiyorsa kabloda bir sorun vardır ordada çekmiyorsa cihazda sorun vardır
arkadaşlar uydu alıcımdaki bazı kanallar çekmiyor.ama öbür odadaki uydu cihazındaki bütün kanallar çekiyor .çanak lnb yenilendi sorun yine düzelmedi.başka bir uydu cihazı bağladım ondada bazı kanalları düzeldi.bazı gene çekmedi,
uydu cihazım next mini cx
çekmeyen kanallar cine5 tv8 skytürk kanala tv24
2. denediğim uydu cihazımda Hiremco Minibox Gold
bundada çekmeyenlerden cine5 açtı diğerlerini bozuk bozuk açtı
sizce sorun ne olabilir bu uydu cihazların tunerlemi zayıf yada bana gelen kablomu arızalı
dip not öbür odadaki uydu cihazının markasını bilmiyorum küçük masa tipi eski bir uydu alıcısı ama ne hikmetse bütün kanallar çekiyo oda :)
çekmeyen cihazını öbür odaya götür birde orda dene orda çekiyorsa kabloda bir sorun vardır ordada çekmiyorsa cihazda sorun vardır
minix hd arkadaşım aynı sorun bendede var 3 canak ciftli lnb 2 tande diescg nextte cıkmayan kanalların hepsi hiremco da cıkıyor.sabahleyin nexte trt 1hd hd kanalları var idi ama şimdi sinyal yok diyor inan ki aldıgıma alacagıma pişman oldum.kablo lnb digesc next olarak yeniledim tüm tesisatı elden gecirdim ama nafile yine yok 15 gündür atv kanalını acamadı yinede söylüyorum aldıgıma pişmanım. benim tuhafıma giden bu kadar sinyal sorunu yazmalarına karşı next firması ortaya cıkıp acıklayıcı bir bilgi vermiyor ya hada cıhazımızdan veya sizden deyip sorunumuzu cözmek yolunda hic yardımcı olunmuyor.ya bi yetkili cıksada bizim sorunumuza bir cözüm bulsun lütfen şimdiden teşekkür ederim tabikiiii nextten yardım gelirse