buradan bir dene istersen driver yükledikten sonra yine olmazsa uyumluluk moduyla dene
arkadaşlat pc de sisteme takılı olan technisat skystar 2 var birde ben modül girişli technisat skystar usb 2 hd cı taktım skystar 2 normal çalışıyor ama usb olanının driverini bir türlü yüklüyemedim acaba dedim her iki kart aynı anda takılı vaziyette olmazmı diye düşündüm,bu arada kullandığım işletim sistemi windows 7 64 bit birde usb olan için win7 64 bit driver nasıl bulabilirim,anlaşılan o ki bendekiler olmuyor..saygılar.
buradan bir dene istersen driver yükledikten sonra yine olmazsa uyumluluk moduyla dene
skystar usb 2 hd cı tv kartı bu kartı ankarada nerelerde bulabilirim acaba yardımcı olabilecek varmı
geçengün sormuştum ama stokta yok demiştiler. :( bi süre sonra tekrar denerim. onun hariicinde başka bir yer varsa bilgi verirseniz sevinirim :)
tek çözüm yurt dışı arkadaşım ben o şekilde 2 adet aldım. :)
internetten siteye üye olup rahatlıkla alabilirsiniz . Ben o şekilde 2 adet kart aldım. :)
Evet, SkyStar USB 2 HD CI modelinden sipariş vermiştim.
Bu kartı, yine modül girişli olan Avermedia 3D R889 Tv kartımdan memnun kalmadığım için aldım. İstanbul'da bi kaç yerde buldum. Fakat fiyatları 450 TL'den aşağı değildir. Sonra internette Kayacenter'ı buldum ve oradan sipariş verdim. yanlış hatırlamıyorsam 230 TL gibi gir fiyatı vardı.
Kart gerçekten kaliteli ve tuneri oldukça iyi sinyal alıyor. Ben aşağıdaki resimdeki skystarı da kullandım. Bunun sinyal alamadığı TP'lerden bile sinyal alabildim.
Sky Star 2 HD CI tv kartını ProgDVB ile kullanıyorum. Modül olarakta d-smart modülü kullanıyorum. Smart kartı okumada, cihazın modülü tanımasında herhangi bir sorun yaşamadım. Kanal geçişleri de oldukça hızlı. Belki asıl merak edilen DVBS2 yayınları ile ilgili performansıdır. Şuana kadar HD yayınlarla ilgili bir sorun yaşamadım. Smart Spor HD, NtvSpor HD...gibi kanalları rahatlıkla izleyebiliyorum. Elimde hem AMD 1,2 (4GB ram) işlemcili notebook var hem de Core I5 - 2,60 (8GB ram) işlemcili notebook var. İkisinde de performans testi yaptım. 1,2 (4GB Ram) işlemcili notebookta bile skystar gayet iyi çalışıyor, HD kanallar dahil olmak üzere, kaydetme işleminde de bir sorun yok. Sadece düşük işlemcili bilgisayarlarda tv kartı çalışırken başka bişey yapmamakta fayda var :)
Farklı sormak istediğin konu var ise yardımcı olmaya çalışırım
Syg
Düzenleyen modano : 30-01-2014 at 00:49
en çok merak ettiğim konulara değinmişsiniz teşekkür ederim ,ben ankarada oturuyorum oo zaman ulus konya sokakta kendi mağazasına gidip güvenle alabilirim.fiyatı yalnız şuan 300tl civarındaymış duyduğum kadarıyla.laptopumun özellikleri ise intel core i3 işlemci 2.30ghz , 8gb ram ,ekran kartı ise nivida geforce 315m
sanırım benim bilgisayarımda da sorun çıkarmadan kullanabilirim diye düşünüyorum.
Bilgisayarının özellikleri yeterlidir. Rahatlıkla kullanabilirsin. Bu tv kartı hakiki Alman malıdır. Euronun şuanki durumu malum, o yüzden fiyatı şuan yüksek olabilir. Ama dikkat et, senin almak istediğin tv kartı SKYSTAR 2 USB HD CI. Birde skystarın CI slotsuz kartı var (). Bunu alma yanlışlıkla :) Bu arada kayacenterın sitesine az önce girdim ama sky star 2 usb HD CI modelini göremedim. Oraya gitmeden bi ara bence, stoklarında var mı yok mu diye. Ama şunu da ekliyeyim, gerçi sen daha iyi bilirsin Ankarada yaşıyorsun, Geçen hafta Ankarada Kayacenter'ın olduğu bölgeye yolum düştü, orada kayacenter mahiyetinde birçok mağaza var, belki oralarda da bulabilirsin.
uydu alıcımda birden elektirk prizindeki bir patlamadan sonra baktım bütün evdeki uydu cihazları gitmiş buda dahil elektrirk geliyor ama bir türlü hiçbiride uydu alıcıları tarama yapmıyor..acaba bu usb tv kartı arızalandı ise sanırım besleme kartı sorunu bunu tamir edebilirlermiki..