Ttnet(ve diğerleri) internetin hızını yükseltsin donma en aza iner.Fiber optikte yok denecek kadar az.
mytube programında ne yaparsak yapalım bazı hd videolarda donma ve ilerlememe yapıyor bunun çözümü nedir.tüm yazılımlarda orjinalde dahil aynı.çözüm sunabilen varmı alternatif varmı
Ttnet(ve diğerleri) internetin hızını yükseltsin donma en aza iner.Fiber optikte yok denecek kadar az.
asef dostum öncelikle saygılar...ttnet fiber kullanıyorum.sorun şu bazı hd videolarda codecden dolayı yapıyor diye düşünüyorum bazılarında yapıyor.mytubede bir problem var ama çözüm kesinlikle yok.yani bu dream yazılımları hiçbirzaman güncellenmiyor.bir alternatifde çıkmıyor
mesela aynı videoyu philips smart tv de izlerken asla bir problem yok...ama dream mytubede aynı video donuyor dona dona ses kese kese oynuyor
aynı problem bende de var bende fiber internet kullanıyorum. mytube da videolarda takılmalar oluyor. yazılımsal yada codeclerden olduğunu düşünüyorum henüz bir çözüm bulamadım
dostum bugun bir video deneyip hemen size yolluyacağım ismini saygılarımla
iphone 5 yazdığımızda mesela çoğu videoda hd olanlarda takılıyor.dostum.birde bir sorun daha var.orjinal yazılımı yükledim.artık mytubede video indiremiyorum hdd ye acaba nasıl yaparım