kanal listesinde tümü bölümündeki kanalları nasıl silebilirim?
kanala gelip menu tusuna basında sil diye bir secenek yok
dreambox edit le silip, kaydedip, makinaya atıp, yeniden başlatıyorum, kanallar oldugu gibi duruyor
aynısını buket listesinde yapınca problem yok kanallar siliniyor, ama tümü bölümünden kanal silemiyorum yardım lütfen
@blackdog editle mümkün olmuyor, dediğim gibi cihaza gönderiyorum bi değişiklik olmuyor, yine aynı kalıyor kaç kere denedim.
sadece buketdekileri düzeltip silebiliyorum.
Düzenleyen sculpneo : 08-09-2012 at 17:13
Dreamset ile deneyin birde ben dreamset de oluyor diye biliyorum...
Düzenleyen blackdog : 08-09-2012 at 18:25 Sebep: resim eklendi
öncelikle ilginiz ve yardımınız için teşekkürler fakat malesef dreamsetde de olmuyor.
rica ederim o zaman gene olmuyorsa image değiştirin backup yüklemek yerine kendiniz taratarak deneyin birde tekrardan.iyi akşamlar...
image değiştirince kanal silinebiliyormu? hangi image mesela? deneyen varmı?
ayrıca backup kullanmıyorum, vti 4.2.2 orj. üstüne bu zamana kadar tarattığım kanallar, fakat yayını sonlananlar, data kanalları, aynı kanaldan 3 tane var mesela vs.
kanal listesinin tümü bölümünden silinmiyor.
sinir etti resmen, bukadar basit bişeyi yapamayan bu enigma2 sisteminede yazıklar olsun mu diyim ne diyim :D
Otomatik tarama yaparken, taramaya başlamadan önce, "Kanal listesini temizle" diye bir seçenek yok mu?
sami ertaga üstadın dediği gibide olur tabi ama blackhole image bana daha kullanışlı geliyor.tavsiye ederim
@sami ertaga öyle bir seçenek var fakat örneğin, bi frekansda 10 tane kanal varsa yada data kanalları, bunların 10 u da tümü bölümünde çıkmayacakmı? yine silinemeyecek onlar, ben tümü bölümünde o frekansdan/uydudan diyelim sadece 2 tane kanal görünsün istiyorum, diğelerini silmek istiyorum, anlatabildimmi?
ayrıca bu zamana kadar hep elle tarama yapmışımdır.
Böyle bir seçenek yok diye biliyorum ama farklı imagelarda belki vardır. Ustalar daha iyi bilgi verir.