SLM yazılım ve guncel kanal lıstesı destegı olan her arızayı 1 gunde yapıp teslım eden atlanta hd tercıh edılmelıdır segmentınde ve bu fıyat aralıgında alabılıecegınız en ıyı en stabıl cıhazdır
Bütçe: Max. 350 TL
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
SLM yazılım ve guncel kanal lıstesı destegı olan her arızayı 1 gunde yapıp teslım eden atlanta hd tercıh edılmelıdır segmentınde ve bu fıyat aralıgında alabılıecegınız en ıyı en stabıl cıhazdır
Atlanta HD Box almayı düşünüyordum ama 100 lira daha katıp Gigablue HD 800 Solo alsam mı diye de düşünüyorum. Ayrıca HIREMCO Chipbox Plus HD tavsiye eden de var. Ne dersiniz ?
Düzenleyen David Bentley : 06-09-2012 at 18:36
Gigablue saydıkların arasında alabileceğin en üstün cihaz hem özellikleri iyi hem linux açık kaynak kodlu gelecek vadeder
Gigablue ile atlanta veya hiremco ları karşılaştırmak olmaz pek uygun değil gigablue fiyatında bakarak aldanmayın üst sınıf cihazlar arasında olan gruptadır. hiremco özelliklerine göre fiyatı çok iyi ama aynı kategori cihazları değil. Atlandada kapalı linux cihaz açık kaynak kodlu cihazlara göre malesef daha dezavantajlı.
görüntü kalitesi birinci öncelğiniz değilse atlanta ama görüntü kalitesi benim için çok önemli diyorsan gigablue tavsiye ederim
Cevaplar için teşekkür ederim.
Son olarak Gigablue HD 800 Solo ve Clon Dreambox 800 HD modelleri arasında kaldım. SD/HD görüntü kalitesi açısından hangisi daha öne çıkıyor?
clon cihazla uğraşma, gel sana içinde 160 GB hdd'si olan orijinal DM 800 HD veriyim.........