YAREN TV VE BAHAR SHOPPİNG TV TÜRKSAT 2A UYDUSUNDA 2 YENİ KANAL YAYINDA
Şuan 2 kanal’da test yayını yaptıkları için müzik yayını yapılmakta.
Frekans Bilgileri: 11996 V 27500 5/6
YAREN TV: V.PİD: 2020, A.PİD: 2045, PCR.PİD: 2020
BAHAR SHOPPİNG TV: V.PİD: 2120, A.PİD: 2145, PCR.PİD: 2120
KAYNAK : UYDUSAT24.COM
MCD frekansında yayın yapıyor MCD kanalı mı bunlar?
mcd'nin böyle kalitesiz kanallar açacağını sanmıyorum frekansında yayın yapıyor sadece yarın öbür gün chat kanalı olur zaten görüntü kötü
aceleniz ne yaw bekleyin daha daha ilk test aşamasıdır bekleyerim şöle 1. ay felen düzelir
çankırıLI yım hea ona göre :smiles31:
Düzenleyen novip1907 : 06-09-2012 at 12:22
ben de çankırı lıyım o yüzden yaren tv yi bekliyorum
şuan bu frekansta tek bir kanal çıktı o da KIDZ doğru mu ?
Değiller sadece Doğan grubu ile çalışa çalışa onlarda bu işe soyunmuşlar (hoş geçmişte de böyle girişimleri olmuştu 3 tane kanal eklemişlerdi fakat uzun soluklu olmamıştı) yalnız doğan grubu iyi öğretememiş :) çünkü Doğan grubu 1,2 Mbit/s bitrate de 528x576 veriyorken MCD bu iki kanalı yine 1,2 Mbit/s bitrate verip 352x288 çözünürlükte iletiyorlar :)
Neyse Bahar Shopping büyük bir olasılıkla Kanal Biz'i satın alan Baharoğlu TV ile aynı kişiye ait. Zaten Kanal Biz'in yayınına önce şuan ki Bahar Shopping deki logo gelmişti sonra da şuan ki Baharoğlu TV logosunun benzeri aynısı desek de olur gelmişti. Ayriyeten her iki kuruluşta da bahar kelimesi geçmesi de aynı kişiye ait olduğunu destekleyen bir bilgidir. İleride kendi ürünlerini satacak gibi geliyor.
şifreli + şifresiz (ya da cihazınızda tüm kanallar filan gibi seçenek de olabilir) şeklinde taratıyorsunuz değil mi?
Düzenleyen badtempered : 06-09-2012 at 16:42
kanalın sahibi anadolu tvninde sahibi.
Düzenleyen komi41 : 06-09-2012 at 17:12 Sebep: hata
Normal uydu alıcımda kör tarama yaptım buldu ikisinide... Ama d smart hd de frekanları elle girdim sadece KIDZ tv çıktı...
Frekanslarına yeni kanal almadan önce karelenme sorununu çözselerdi daha iyi olurdu.
kör tarama için frekans neydi d smart ın bilen var mı arkadaşlar ? menide çünkü kör tarama yok d smart ta.
evet kör tarama özelliği yok. bende bu frekansı el ile girdim... ozamanda dediğim gibi KİDZ tv yi buldu...
Sanki Frekans cok Boşta bide üzerine Kiralama Yapıyolar .. Kiralama Yapıcaklarına HD Kanalları 4,8 Mbit Gibi Düşük bi Alan ile Vericeklerine Daha yüksek Alan Kullanıp versinler ..
İzleyiciye saygı kalmamış kanalın ismi yeter mantığı ile yayın yaptıkları sürece izleyiciler daha çok HD Kanal görünümlü SD kanal izler,
Kanalın ismi HD mi HD, boşver gerisini mantığı.