up arkadaslar sımdı bakma ımkanı olan
arkadaşlar gündüzleri veya şu saatlerde mesela pentlerden birinin üzerine tıkladığınızda +18 ibaresi çıkıyor mu?
up arkadaslar sımdı bakma ımkanı olan
Bende çıkmıyor...Sebebi nedir acaba bu testin???
dostum cihaz değişikliği yaptım dün cihazdan memnun değildim.fakat şimdi yeni gelen cihaz daha da berbat dt9103.kanalları açınca logoları görmeyince kapandı mı acaba dedim.cünki gece çalıştığımdan bakma imkanım olmuyor.
Bence digiturk yabancı lisansı olan bir ****** kanal getirsin sonuçta uyduda yabancı bu sayede 24 saat yayın olur.Turkiye lisansı almak şart mi gitsin ****** kanallar icin Kıbrıs'tan lisans alsın daha çok üye toplar ****** kanallara.
saçmalığa bak,adamlar tonla verip ****** izlemek istiyorlar ama gündüz yasak.En güzeli internet, ister hd ister kategori kategori seç beğen izle coş.:congratulatory:
Ya zaten kanal şifreli kim gece 1 e kadar beklicek üstelik nasıl 18 se :) ****** filmi +18 diye veriolar
ülkemizde internette bile izlemek yasak bi site keşf ediyorum xxx ertesi gün kapanmış diyecekseniz ki dns var popüler siteler dns değiştirsen bile engelli
ben soıruma hala cevap bulamamışım demekki konuyu yine takip edeyim dedim kimse cevap vermemiş.Şu sıralar bakma imkanı olıpta 18 (sadece 18 logosu) logosu gören var mı yoksa yayınlar mı kapandı benim.Şu sebeple soruyorum iyi değil vs diyenlere 3 boyutlu olanını mrak ediyorum desem.