igo my way programını tavsiye ederim
arkadaşlar bu telefon icin navigasyon arıyorum samsung galaxy ace 5830 icin ücretsiz olan bir navigasyon programı bilen varsa lütfen yardım ederse sevinirim saygılar
igo my way programını tavsiye ederim
igo kullan googleye yaz igo full filan çıkar,ekran çözünürlügüne göre indir kur basittir kurulumu filan
Arkadaşlar bir link verirmisiniz
Forum kurallarına göre illegal link veremezler..
Bunu kullanabilirsiniz 14 gün trial
.
Aynen ben de bu tavsiyeye katılıyorum.
IGO programını 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Çok memnunum... Telefonum Ace 5830...
Düzenleyen reis1905 : 08-09-2012 at 18:41
bugun aldım acemiyim telefon hakkında samsun galaxy ace 5830 navigasyon oyun oynana biliyormu birde flm nasıl izleye biliriz şimdiden teşekkürler
Evet,oyun oynayabilirsiniz ama Google play storeden istediğiniz ücretsiz oyunları indirebilirsiniz, Navigasyonda var google nin kendi navigasyonu ama kullanabilmeniz için internetinizin olması lazım(wifi yada 3G) googleplay storedan bir uygulama indirebilmeniz için gmail hesabı alıp telefona tanıtmanız lazım.(Googleplay storeye girin o zaten size soracaktır,yeni kullanıcı mısınız diye,oradan sizi yönlendiriyor.) Ama bu telefonu tam anlamıyla kullanmak için internetiniz bulunması şart. //Saygılar
Navigasyon için buraya bakın...
Diğer sorulanız için kısaca şunu söyleyebilirim... Oyun oynanıyor. App store'dan yüzlerce ücretsiz oyun indirip kurabilirsiniz. Bunun yanında yüzlerce değişik uygulamalar da mevcut.
Film izleme derken, sanırım internetten izleme olayına değindiniz. Şimdilik Flaş desteği kısıtlı. Sadece mobil sayfaların videolarını oynatıyor, mesela Mobil Youtube.
Ama dahili Video Player ile SD karta yüklediğiniz MP4 formatlı videoları rahatlıkla izlersiniz... Bunun için MX Video Player tavsiye ederim. Bununla Webstream özelliği ile internet TV kanallarını da izleyebilirsiniz...
Buraya bakın...
Kolay gelsin...
Düzenleyen reis1905 : 17-09-2012 at 15:00