xtrend et 9000 cihaza harici 1 TB lık hard disk usb kablosuyla bağlanılır mı acaba. Bağladıktan sonra tv den kayıt yapabilir miyiz bağladığımız diske
Hocam recording de USB görünmüyor ama cihaz içindeki arşivime ulaşabiliyorum ben çok çektim hdd den içine taktım olmadı USB ile bağladım olmadi
Düzenleyen alikuscu : 07-09-2012 at 20:45
Teşekkürler ustad emeklerin için
Güzel diyonda bir türlü icini takip çalıştırmayı beceremedim arşivi görüyor ama KAYIT yapmıyor bıktım ve yoruldum
Bende arkadaki USB'lerin birinde harici HDD digerinde flash bellek var. Harici disk onceden Triple Dragonda kullanilmisti, ET9000 harddisk olarak goruyor (Kismen hdd kismen sda). Flash bellek ise USB konumunda gozukuyor. Hatta mnt altinda net konumunda eski Triple Dragon'a taktigim diger bir HDD'yi de kullanabiliyorum. Kayit yapmayi denemedim ama en azindan ET9000 uzerinde oynatabiliyorum. Clarke-Xtrend Support Image V4 yuklu. Vakti zamaninda cok ugrasmistim eski kullandigim HDD'yi formatlamadan taniyan bir image icin. En stabil bu calisti, softcamler iyi calisiyor, degistirme ihtiyaci duymadim. Bir ara V5 yukledim, softcamlerde sikinti oldu, v4'e geri dondum.