Uydumarket Banner  

6 sayfadan, 1. sayfa 123456 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 107 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Blackhole 1.77 Backup Vu Duo (alex36 edition)

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-01-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    50
    Mesajlar
    791
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    552281

    Blackhole 1.77 Backup Vu Duo (alex36 edition)



    Blackhole 1.77 hayirli olsun

    Tuner ayarari : 42/19/7/13

    Kanallistesi Kayacan ustadan sagolsun.

    Ccam 2.30 eklendi ve acktif (/var/etc)

    Onemli pluginler eklendi,fotolara bakin

    Guzel olan, NVOD/SEYIRE/TURKVOD/DITTIRITV hepsi yuklu, ama MALESEFFFFF ileri geri sarma gene olmiyor bu imagede :(



    DOWNLOAD:





    UPDATE***UPDATE***UPDATE****
    Bir kac eklenti/(turkvod/seyire/dittri tv ve bir kac eklentinin daha silindigi ayni bakcup)




























    [/U][/COLOR][/SIZE]
    Düzenleyen alex36 : 07-09-2012 at 16:03

  2. #2
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    30-07-2006
    Mekan
    21 Diyarbakır
    Mesajlar
    31
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    245211

    baba eline sağlık

  3. #3
    Average Member
    Giriş Tarihi
    13-11-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    375
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    40288

    Ellerine sağlık deneyeceğim...
    TURKWOD yeşil ekran oluyor kaldırdım bende....
    Düzenleyen zeengin : 02-09-2012 at 17:59

  4. #4
    Adviser
    Giriş Tarihi
    15-06-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    6,527
    Üye No
    17046

    Blackhole 1.77 Backup Vu Duo (alex36 edition)

    Yaw bro bu ne hiz tsk dostum

  5. #5
    Member
    Giriş Tarihi
    18-11-2005
    Mekan
    64 Uşak
    Mesajlar
    94
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    154663

    süpersin üstad ellerine saglik nekadar uydu fazla yükler sen okadar daha verimli oluyor bu backublar bir de pc den isde digimiz gi kanallari izliyoruz

  6. #6
    Member
    Giriş Tarihi
    13-09-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    144
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    27853

    teşekkürler usta

  7. #7
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    19-01-2005
    Mekan
    50 Nevşehir
    Yaş
    48
    Mesajlar
    3,092
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    64005

    dittiri ne iş?

  8. #8
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-04-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    44
    Mesajlar
    25,582
    Üye No
    10473

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi BARETTA 1 Mesajı Göster
    dittiri ne iş?
    Harbi o ne la?
    Hakaret eder gibi. :D

  9. #9
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-09-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    2,425
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    27633

    tesekkurler dittiri de seyir, nstream gibi birsey

  10. #10
    Member
    Giriş Tarihi
    07-05-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    54
    Mesajlar
    59
    Üye No
    561430

    Selam arkadaslar ben bu image meobota kuramadim kuran oldumu.Saygilar

  11. #11
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-04-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    44
    Mesajlar
    25,582
    Üye No
    10473

    BH imajları Meoboot'a kurulmaz. :wave:

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    23-09-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    58
    Mesajlar
    605
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    30308

    @ alex36,

    hızır gibi yetişmişsin yine, ne diyeyim eline emeğine sağlık

    çok teşekkürler

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    07-08-2004
    Mekan
    44 Malatya
    Yaş
    51
    Mesajlar
    3,058
    Üye No
    22587

    portallar hep donuyor. Cihazı kilitliyor
    Düzenleyen fikrethoca : 02-09-2012 at 20:10

  14. #14
    Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2005
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    52
    Mesajlar
    174
    Üye No
    67964

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi BARETTA 1 Mesajı Göster
    dittiri ne iş?
    DİTTİRİ TV PLUGİN E2 IPTV STREAM


    Plugin ücretli bir plugin ama ücretsiz bölümleride mevcuttur.

    Kurulumu :
    Aşağıdaki dosyayı tmp içine atınız ch mod değerini 755 yapın
    Telnet ile cihaza bağlanın
    Şu komutu verin

    opkg install /tmp/*.ipk

    Düzenleyen fbsakird : 02-09-2012 at 20:26

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-01-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    50
    Mesajlar
    791
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    552281

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi fikrethoca Mesajı Göster
    portallar hep donuyor. Cihazı kilitliyor
    Dun superdi hersey,
    Bugun bende dedigniz gibi donmalar/kilitlenmeler basladi,
    (cihazin hafizasina fazla mi yuklendik aceba,):(

  16. #16
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    07-08-2004
    Mekan
    44 Malatya
    Yaş
    51
    Mesajlar
    3,058
    Üye No
    22587

    valla bilemiyorum cihazı birkaç kere yeniden başlattım şimdi normale döndü birde vti 2 imagenizi deneyecegim biraz sonra
    ellerine sağlık vu duo yda bizi back up sız bırakmıyorsunuz

  17. #17
    Adviser
    Giriş Tarihi
    15-06-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    6,527
    Üye No
    17046

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi alex36 Mesajı Göster
    Dun superdi hersey,
    Bugun bende dedigniz gibi donmalar/kilitlenmeler basladi,
    (cihazin hafizasina fazla mi yuklendik aceba,):(
    dittirisiz dene bro sanki o yapiyor gibi:smiles20:

  18. #18
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-01-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    50
    Mesajlar
    791
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    552281

    Aynen Arkadaslar, DutturuTv yi sildim, pluginlerden,
    VE TurkVod/Nvod/Seyir e Attribute degerlerini 755 yapinca, ben de biraz kendine geldi cihaz.


    Edit , ya da vodlarda bir problem vardi bilemem artik, dogal bugun pazar millet yuklenmistir, cunku gercekten her sey superdi dun bakcupu yaptigimda,
    neyse saglik olsun :)
    Düzenleyen alex36 : 02-09-2012 at 21:05

  19. #19
    Average Member
    Giriş Tarihi
    07-07-2008
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    62
    Mesajlar
    292
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    443484

    teşekkürler ustam kurdum ilave plugingler ekledim,güzel emegine saglık.yanlız opera pluging ne işe yarıyor bir girdim çıkış tuşunu bulamadım,arka anahtardan kapatıp açtım.

  20. #20
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-01-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    50
    Mesajlar
    791
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    552281

    ustam o internet tarayicisi,
    ben sahsen kullanmadigim icin ve yer kapladigi icin sildim,
    ama ,
    yanilmiyorsam kirmizi ya basinca, exit/start diye bir pence cikiyordu sol ust kosede.

6 sayfadan, 1. sayfa 123456 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı