:smiles34::smiles34::smiles34::ok::wave:
VTi - v. 4.2.1_ "Vu+ UNO"_Backup_01.09.2012-KaYaCaN*.
Backup bugün hazırlandı.Test edildi ve foruma verildi.
.
Backupta 01.Eylül. 2012 Tarihli 4 Uydulu güncel setting bulunmaktadır.
TÜRKSAT 42E
HOTBİRD 13E
EUTELSAT 07E(+9E)
ASTRA 19.2E
.
Backupa Türksat ve Eutelsat 07 piconları yüklenmiştir.Ayrıca Türksat EPG buketi eklenmiştir.
.
SKİN: Glow HD kullanıldı.
.
Emu olarak Cccam-2.3.0 ve MgCamd-1.38 yüklenmiştir.
.
Eklentilere gerekli olan pluginler yüklenmiştir.(Resimlerden bakabilirsiniz.)
.
RENKLİ TUŞLAR
KIRMIZI:Kayıt
KIRMIZI UZUN:HBB TV
YEŞİL:Eklentiler
YEŞİLUZUN: Atanmadı
SARI:Switch 4:3
SARI UZUN:Audio Sellection
MAVİ:Vti Panel
MAVİ UZUN:Picture Player/Start Timeshift
.
seyire2 ve Opera Web Browser plugini eklentilere yüklenmiştir.
.
Denemek isteyen arkadaşlar backupu indirip deneyebilirler.
.
Güle güle izleyin arkadaşlar.
.
BURADAN:
Düzenleyen KaYaCaN* : 01-09-2012 at 14:11
:smiles34::smiles34::smiles34::ok::wave:
ellerinize sağlık.kayacan, biz soloculara ne zaman backup verirsiniz şimdiden tşkler dilerim
kayacan kardeşim viti bakubunu meboota yükledim zaten flaş acılısı kayacan imzasıyla acılıyor nihayet mebotculara gün doğdu o,acılış logoların her şeye deyiyor ellerine sağlık sen benım için bu işleri mukemmel yapan ustad,sın inan :ok::ok::ok: en büyük fener :ok:cok sag olkardeşim kolay gelsin
teşekkürler üstadım ..ellerinize saglık
elinize sağlık
emeği geçenlere teşekkürler
sn kayacan ustad ..nstream vod da film izlerken ileri geri durdurma yada devam etme yapamıyorum ..bazı filmlerde de ozellıkle 720 p filmlerde cok agır ilerliyor fılmler daha once vermıs oldugunuz vix imaj backupta aynı nstream vod vardı onda bu sorunlar olmuyordu gayet akıcı bır sekılde izlenebiliyordu..bu arada net hızım 100 mb superonlıne dır hızdan kaynaklı oldugunu zannetmıyorum.. acaba imajla ilgilimidir yoksa baska bir sey mi yapmamız gerekıyor ..biliginiz varsa cevaplarsanız sevınırım ..ilgi ve alakanıza tesekkur ederım..saygılarımla..
Düzenleyen okand1977 : 01-09-2012 at 17:02
Yani tek kelime ile yemede yanında yat oldu. En içten teşekkürlerimle..
Bacup için teşekkürler..
dm 800 sim 201 e meobotla usb flasha yüklenirmi bu backup tşkler
Olmaz kardeş.
alex bh yenide ne yapcak cok merak ediyorum şu ana kadar sorunsuz pli de calışıyor
viti 4.21 cok beyendim sağ olsun kayacan arkadaşımız da mebootluk yapmışacılış logosuda ayrı bir güzellik vermiş glowhd hs v4-2 skini deneyebilirsiniz mükenmel tavsiye ederim kolay gelsin:ok::smiles34:
Ben de bacup'u ilk kez yükleyenlerdenim.Zahmetiniz ve paylaşımınız için teşekkürler.Sağol,var ol!
ellerinize ve emeklerinize sağlık teşekkürler.
elinize sağlık