Bahsettiğiniz kanallar isteğe bağlıdır.
Selam Alüküm
Saygıdeger Forum Dostlarıma Bir Sorum Olacak
Galatasaray Maçını İzledikten Sonra Beşiktaşı Çok Beğendim Ve Digitürk Almaya Karar Verdim;Fakat Digitürke Başvurunca +18 Kanallar İnşallah Yoktur Veya Biz İsteğince Mi Oluyor Onu Merak Ettim
Allah Muhafaza Kızlarım Açarlar Yanlışlıkla Olurya,,,
Bir Yardımcı Olursanız Sevinirim
Bahsettiğiniz kanallar isteğe bağlıdır.
Burdaki kampanya ile alacaksan; evet +18 kanallarını hediye sisteminde olduğu için açılacaktır.çünkü bu sistemden dolayı oluyor.Ama yok ben kendi paketimi oluturup alacam dersen tabii o sana bağlı.
zaten o kanallarda pın kodu vari. yalnız pın kodu 0000 oluyor ;;;sanırım bu kodu değiştirebilirsiniz. Mhz tarafındam.
O kanallar kilitli oluyor kiliti felanda kaldırılmıyor denemiştim ***** channel yazıyor :D
pin kodu 0000 oluyor ayarlardan değiştirebiliyorsunuz kimsede giremez pin kodu girmeden ayrıetten ücretli o kanallar aylık 15 tl mi ne
Yanlış Bilgi veriyorsun.Bak adamlar Maddede belirtmiş.
Hediye süresi bitiminde Yetişkin Ve Spor Extra Paketlerinden yararlanmaya devam etmek için ne yapmalıyım?
- Yetişkin ve Spor Extra Paket hediyeleri taahhütlü bir servis olmaması nedeniyle hediye süresi bitiminde bu pakete ait kanallarınız kullanıma kapanacaktır. Üyeliğinizi devam ettirmek için online işlemlerden üyeliğinizi devam ettirebilirsiniz.
6 Ay sonunda devam etme zorunluluğu Yoktur.İsterse kapatabilir.
Düzenleyen Fright : 30-08-2012 at 13:26
Dememkki senin işlemini yapan mhz. bu kampanyanın maddesinden haberi yok,o güncel prosederü uygulamış.
Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler mutlaka web sitesinden ki forumu doldurup o şekilde üye olsunlar.bazı üyelik modelleri web site ve bayiilikli üyelikler değişik olabiliyor.
Yukarıdaki madde de önemle belirtilmiş.Yetişkin ve spor extra tahaatütlü bir servis değildir diye.Eğer senin üyelik bu maddeye uymuyorlarsa gidip Tüketiçi H.K H.başvurabilirsin.
Arkadaslar Şampiyonlar Paketi + Beko BASKETBOL LİGİ vs bir paket istiyorum.Kampanyalı uygun secenek var mı bıldıgınız yardımcı olursanız ona gore gorusecegm veya sızın bulundugunuz paket hangısı ve memnun musunuz ( SPOR PAKETI olarak) Tsk ler ...
Bilgi İçin Teşekkürler :wave: