Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 17 mesajdan 1 ile 17 arası

Konu: g master 1080 cı plus yazılımı?

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-06-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    559
    Üye No
    17777

    g master 1080 cı plus yazılımı?



    bu model için octagon yazılımlarının hangisini yüklemem gerektiğini bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-06-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    559
    Üye No
    17777

    reseller code gerekiyor sanırım ?

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    06-02-2007
    Mekan
    55 Samsun
    Mesajlar
    1,634
    Üye No
    317312

    1060-1070-1080 üçüde aynı yazılımı kullanır. reseller code daha çok 1050 de gecerli.
    Düzenleyen samsunluvolkan : 29-08-2012 at 14:47

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-06-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    559
    Üye No
    17777

    digiturk yasal modulu kullanabilmek için ne yapmamgerekir?

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-11-2006
    Mekan
    52 Ordu
    Yaş
    35
    Mesajlar
    1,598
    Üye No
    283154

    cı plus desteklemez 1080 modeli bilginiz olsun

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    06-02-2007
    Mekan
    55 Samsun
    Mesajlar
    1,634
    Üye No
    317312



    Bu linkteki plugin i USB yükleyip bir deneyin. Bizde bilgi sahibi olmuş oluruz.

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-06-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    559
    Üye No
    17777

    ana yazılım olarak ne kullanmam lazım cı plus özelliği plugin ilemi aktif oluyor.

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-06-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    559
    Üye No
    17777

    plıgini yükledim ve start ettim ama çalışmadı modul yine yazılım olarak ne kullanmalıyım acaba?

  9. #9
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    06-02-2007
    Mekan
    55 Samsun
    Mesajlar
    1,634
    Üye No
    317312

    demekki plugin fayda etmedi.

    Pluginleri aktif ettinizmi.

    Sonuç yine olumsuz ise bu modellerle ilgili olsa gerek incelemek gerek..

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-06-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    559
    Üye No
    17777

    plugin mcas olanı start ettim ama malesef olmadı cı+ olan ana yazılım yüklemek gerekiyor ama bulamadı malesef.

  11. #11
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    02-11-2005
    Mekan
    38 Kayseri
    Mesajlar
    2,097
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    146805

    Modülü görüyormu?Açtığı digitürk kanalı varmı?

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-06-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    559
    Üye No
    17777

    modülü görüyor türkmax açıyor.

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    06-02-2007
    Mekan
    55 Samsun
    Mesajlar
    1,634
    Üye No
    317312

    acıyorsa hepsini açması lazım..

  14. #14
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-06-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    559
    Üye No
    17777

    turkmax bazı kanallar cı plus desteği istemiyor

  15. #15
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    06-02-2007
    Mekan
    55 Samsun
    Mesajlar
    1,634
    Üye No
    317312

    Sanırım eski model olduğu için muadil firmalarda bu modele destek vermiyor.
    Düzenleyen samsunluvolkan : 31-08-2012 at 01:33

  16. #16
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    06-02-2007
    Mekan
    55 Samsun
    Mesajlar
    1,634
    Üye No
    317312

    Goldmaster 1060-1070-1080 muadil cihazları Octagon Sf 1008 HD ile ilgili Octagona sorular ve alınan cevaplar.

    Octagon.SF 1008 HD ve Octagon.SF 1008 HD SE modeller için CI+ yazılımı düşünülüyormu.Özellikle digitürk modülü olanlar için..


    malesef bu eski modellere ci+ mümkün degilmis ,

    ci+ modelleri
    918se+
    918cg
    918g
    1008se+
    1008c
    1008p
    1008g
    1008g+
    1028P



    işlemci yetersiz deniliyor sizce doğru olabilirmi.

    Tr de Digitürkün modülünün Octagon M cas Pluginle hepsi olmasada bazı kanalları actığını söyledi bazı arkadaslarım.Bu modellerde..



    islemciyle alakasi yok

    1008 2009 da c****ginda ci+ teknelojisi yoktu dt de, mcas emu ve kart okuyucu, ligtv haric diger kanallari acar,

  17. #17
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-11-2006
    Mekan
    52 Ordu
    Yaş
    35
    Mesajlar
    1,598
    Üye No
    283154

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi samsunluvolkan Mesajı Göster
    Goldmaster 1060-1070-1080 muadil cihazları Octagon Sf 1008 HD ile ilgili Octagona sorular ve alınan cevaplar.

    Octagon.SF 1008 HD ve Octagon.SF 1008 HD SE modeller için CI+ yazılımı düşünülüyormu.Özellikle digitürk modülü olanlar için..


    malesef bu eski modellere ci+ mümkün degilmis ,

    ci+ modelleri
    918se+
    918cg
    918g
    1008se+
    1008c
    1008p
    1008g
    1008g+
    1028P



    işlemci yetersiz deniliyor sizce doğru olabilirmi.

    Tr de Digitürkün modülünün Octagon M cas Pluginle hepsi olmasada bazı kanalları actığını söyledi bazı arkadaslarım.Bu modellerde..



    islemciyle alakasi yok

    1008 2009 da c****ginda ci+ teknelojisi yoktu dt de, mcas emu ve kart okuyucu, ligtv haric diger kanallari acar,

    bilgidimizi bile bize ögretiyon bazen :) cı + olayı tamamen işlemci


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı