Başladı O Ses Türkiye,iyi sesler yok ama şuana kadar ara ara bakıyorum,Juriler bir alem yaa :)
Başladı O Ses Türkiye,iyi sesler yok ama şuana kadar ara ara bakıyorum,Juriler bir alem yaa :)
amaç o sesi bulmak değil reytingi kapıp parayı götürmek geçen yılkilerden ses seda yok!
Geçen Yıl Hülya avşar'ın grubunda çok güzel sesler vardı..kadın gitti en güzel sesleri eledi varmı böyle bişey yaa :/
Hülya Avşar ile Musti nin Geçen seneki Finalistleri .. Musti nin Orkestrasında'lar :)
Düzenleyen ibrahim_891 : 09-10-2012 at 21:52
Bir izleyim bakayım nasılmış.
Gülmek,Eğlenmek İstiyorsan Harika Bir Program
Dediğim gibi 4 juri bu kadar uyum sağlar,espriler havada uçuşuyor :) Murat Boz bi alem zaten :) Genelde muzurlukları Murat yapıyor Hülya ya çok takılıyor bu hafta orman muhabbeti kom**** :)
Dün akşam O Ses yine güzeldi,Murat Boz fırtınası esti espiriler baya iyiydi :smiles31:
Sanırsam Şampiyon Olduğu İçin Adaylar Genellikle Murat Boz'a Gidiyor
Tabi onunda etkisi var,fakat Murat Boz şampiyonluk havasına girmiş sanki ağırdan alıyor,ama belli olmaz iyi sesleri kapıyor,sevdiğim yönü esprileri iyi guzel derinden derinden dokunduruyor Hülyayla iyi takılıyor valla :hhh:
Bu hafta şöyle birşey vardı :) Murat Boz diyoki yarışmacıya kapmak için : Ben senin her türlü arkandayım arkanda dururum merak etme seç beni diyor :) Musti di ordan patlatıyo : Ben senin arkanda değilim arkanda durmam yanında durarım :hhh::hhh::puah::banana:
Dün aksamda guzeldi,Murat Bozun esprileri çok guzel iyi dokunduruyor,bu arada iyi sesler vardı :)
Evet Her Zaman Harika Bu Program
Yeni bölümü dün aksamdı,Murat Boz yine yaptı yapacağını,kıza bi Musti dönmemisti,kızda aksilik ya avucunun içine gösterdi Musti yazıyor :) Murat bozda gitti Mustiyi Murti yaptı sorun yok dedi :hhh::Ç
Ya Hülya Hanım'ın Ayağı İle Butona Basmasına Ne Demeli :smiles31: