hani bir ara meşhur bir slogan vardı "maç trt'de izlenir" diye (kanal ismi değişebilir)..
ben de "maç star'da izlenmez diyorum"..
Star TV ekranlarında Süper Kupa heyecanı. Bir yanda Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea, diğer yanda Avrupa Ligi şampiyonu A. Madrid.Torresli Chelsea mi? Arda'lı Emre'li A. Madrid mi? Avrupa'nın en büyüğü kim olacak?
Yayın Günü: 31 Ağustos Cuma
Yayın Saati: 21.45
hani bir ara meşhur bir slogan vardı "maç trt'de izlenir" diye (kanal ismi değişebilir)..
ben de "maç star'da izlenmez diyorum"..
Vallahi Ercan Taner anlatırsa, Suriye Ligi maçını bile izlerim yani :Ç
Starda maç izlenmez arkadaş.Yayın politikaları çok kötü maalesef.
Adam gibi 16:9 yayın dahi yapmıyorlar.Sanki sinema filmi veriyorlar letterbox formatında.
NTVspor'da olsa izlenirdi.Yabancı kanallardan izleyeceğim yine.
şifresiz, hd ve 16/9 olsun da hangi kanalda olursa olsun (bu durumda geriye sadece trt ve atv/a hbr kalıyor sanırım :) ) imkansız gibi :)
Bencede starda izlenmez. Hd yayınları ticari amaçlı platformalara satan kanalların maç yayınına karşıyım
star el değiştirdiğinden beri maç yayınlarında ciddi sıkıntı oluyor. D-smart HD sahibiyim. benim için sıkıntı olmuyor ama SD yayınlar için görüntüyü alttan-üstten siyah bantla vermesi sıkıntı yaratıyor. zaten geniş ekran tv'de görüntü bozuluyor siyah bantlar da gelince iyice basık ve bozuk bir görüntü oluyor. türkiyede çoğu kişi tv ayarlarından anlamadığı için düzeltemiyor da. öyle izlemek zorunda kalıyor.
Yabancı kanallar sağolsun... Sene olmuş 2012 hala bizim kanallar 16.9 yayını 4.3 olarak veriyorlar...
eskiden harbiden izlenmezdi de ercan abi güntekin abi adam ettiler orayı kurtardılar bizi ertemden falan görüntü olarak da tatmin edici buluyorum
Rıdvan güzel yorumlar bu maçı
STAR'ın yayınlanmasına sadece bir yönden sevindim.O da Ercan Taner'in anlatma imkanı olmasından ötürü...
eskiden 16.9 mu doğdunuz?Şifresiz buldunuz izleyin işte.
imkanı olan SKY'lardan izler.
JSC Sport HD kanalları en sonunda Hotbird'e geldi arkadaşlar , ben oradan izleyeceğim..
İmkanınız varsa size de tavsiye ederim..Hem İngilizce hem HD..