Konu TT bölümüne açıldığına göre ortak AVEA mı olacak? :Ç
YENİ GSM OPERATÖRÜ GELİYOR!
Richard Branson'ın Virgin Mobile adlı uluslararası cep telefonu şirketi yatırım listesine Türkiye'yi aldığını duyurdu.
35 ülkede, 20 milyonun üzerinde cep telefonu abonesine hizmet veren Virgin Mobile, son olarak Polonya pazarına adım attı.
Polonya'da T-Mobile (Deutsche Telecom) ve Orange (France Telecom) gibi iki devle rekabete girecek olan Virgin Mobile'ın Avrupa operasyonlarının başındaki isim Kristian Myrup, Polonya'nın ardından bölgede hızlı büyümeyi planladığklarının altını çizerek girmeyi planladıkları ülkeler arasında Türkiye'yi ilk sırada saydı.
Milliyet'in haberine göre şirket, Rusya ve Macaristan piyasalarındaki fırsatları da değerlendireceğini bildirdi. 38.2 milyon nüfuslu Polonya'da 53.1 milyon cep abonesi bulunuyor. Şirketin üç yıllık hedefi ülkede 1 milyon abone sayısına ulaşmak.
kaynak:medyaradar.com
Konu TT bölümüne açıldığına göre ortak AVEA mı olacak? :Ç
Valla kim gelirse gelsin, yeterki ucuz ve kaliteli hizmet versin. Rekabet bizim isimize gelir.
gelsin mobil internet paket fiyatları rekabete girsin :D
Keşke gelse
Virgin Mobile, Birleşik devletlerde bildiğim kadarıyla sanal operatör olarak hizmet veriyor umarım burda da durum böyle olmaz gerçek bir operatör olarak pazara girip diğer operatörleride rekabet alanında buna zorlar.
gerçek bir operator olarak pazara giremez çünkü toplam 4 lisans vardı tcell telsin aycell aria. aycell ve aria birleşip avea olunca 3 e düştü. gelirse bimcell gibi gelir bana göre. tabi aycell ve aveanın birleşmesiyle 4. lisans boşa düştüyse ihale yapılabilir.
--------------------------------------------------
Bu konuyu açan benim....Bugün yapılacak 4,5 G ihalesine katılacak 4. firma "NETGSM"...Peki nedir,kimdir bu kuruluş?...netgsm.com.tr adresindeki duyuruları şöyle:
4,5G İhalesine Katılıyoruz
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun 4,5G yetkilendirmesine ilişkin ihalesi 26 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek.
Kamuoyunda 4G olarak tabir edilen IMT (Uluslararası Mobil Telekomünikasyon) Yetkilendirmesi İhalesi'nde geçen ay yapılan değişiklikle kurulacak yeni altyapılarda asgari “IMT-Advanced” yani 4,5G teknolojisi kullanılması şartı getirildi. 26 Ağustos'ta BTK toplantı salonunda yapılacak ihale için Turkcell, Avea, Vodafone ve Netgsm tarafından 50 bin lira bedelle şartname alındı.
Kaynak:
gelsin ve turkcell'in çöküşünü keyifle izleyelim..
4. operatör yalnızca internet hizmeti verecek bildiğim kadarıyla. Yani ana 3'lü gibi diğer teknolojileri bünyesinde barındırmayacak. Fakat neden diğerlerinin özelliklerinde hizmet veremiyor?
Bununda diğerlerinden farklı olacağını düşünenler yanılırlar,sistem sömürü düzenine göre kurulduğu için hepsi aynı sadece isimler değişik !!!
Su saatten sonra yeni bir operatör gelse dahi isi cok ama cok zor olur o yuzden gerçek imparator lisansı alınsa dahi bi 10 sene sonra ancak gerçek rekabete girilebilir şuanki operatörler ile
Gelemedi...
Çünkü ihaleden çekildi. Konu kilit :)
Ben de "netgsm" şirketini ciddi sanmistim.Herkesi suçlayarak salondan ayrılmışlar. Madem bi oyun oynayacaksin;kuralları bilmen gerekliydi...
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu kapatılmıştır.