Selam arkadaslar,
Cihazi dün aldım eve geldim üyeligim aktive edildi fakat kolay kurulum menüsünden türksat kurulumu secince cihaz menuden cıkıyor hic bir kanalı izleyemiyorum.Konu hakkında fikri olan varmıdır ?
selam,
arkadaşlar dt ye bugün üye oldum türksat üzerinde lig tv için.cihaz dcr dt-5003.cihazı evde uyduya bağladım ama sinyal yok dedi.servisteki arkadaş otomatik olarak diseci bulur demişti ama diseci otomatik olarak bulmadı.anten ayarlarından diseci ayarladım.kolay kurulum yaptım ama bu sefer sadece ntv paketindeki yayınları buldu.diğer kanallar yok.servis çağırdım ama bugün geleceği yok sanırı.akşama fenerbahçe maçı var. yardımcı olur musunuz. ne yapmam lazım.selam ve saygılara.
Selam arkadaslar,
Cihazi dün aldım eve geldim üyeligim aktive edildi fakat kolay kurulum menüsünden türksat kurulumu secince cihaz menuden cıkıyor hic bir kanalı izleyemiyorum.Konu hakkında fikri olan varmıdır ?
Sorun halen devam ediyorsa teknik servise götürün cihaz değişimi talep edin. Onlarda denerler sizin dediğiniz gibi sorun çıkarsa ücret almadan değişirler.
Binbir zahmetle sonlandırdığım digiturk üyeliğimden sonra bir haftadır Turksat yayınları da kesildi. Digiturku aradığımda digiturk servisine ya da normal TV-uydu tamircisine git, cihazına yazılım yüklet cevabını aldım. Bulunduğum ilçede servis yok. TV tamircilerininin de bu konu ile ilgili bilgileri yok. Benim elmde ise RS-232 kablom ve zaten yarı ölü yatan 5003 cihaz var. Bu konu ile ilgili destek ve yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...