Gayet ucuzmuş.. Zaten HD yayında yapmıyorlar.
Az once Zenit-Rubin macini seyrederken kenardaki reklamlardan gordum ki tum maclar 149 rus rublesi yani yaklasik 4 Euro aylik. Bizdeki fiyat ise yaklasik 4 kati. Liglerin arasindaki farki artik siz kiyaslayin.
Düzenleyen seval_80 : 25-08-2012 at 16:52
Gayet ucuzmuş.. Zaten HD yayında yapmıyorlar.
rusya ligi'nin marka değeri yok bizimkinin var :smiles31:
Biraz mantıklı konuşun daha derbi maçta bile HD yayın yapmayan ligi 4 euro olsa neolur olmasa neolur.
Ne olursa olsun, bizim lig çok daha iyi :)
Kıyaslamam bile :)
Birde Saati Ters Adamların Ögle Saat 1'de maç mı olur :)
ark.lar şu brezilya ligi full sd'mi çekiliyor güney amerikanın en nüfuslu ve en fazla yüzölçümüne sahip olan ülkede kafayı yiycem , bir HD maç izlesem sevinecem çocuk gibi ama banamı hep SD yayın denk geliyor ; demin Vasco - Fluminense maçı izledim yine SD yayındı ama yanda Lig TV Logoları yoktu(allaha şükürler olsun) :)
saygılar
bizim lig tvde sd vermeye başladı maçları yakında sadece derbileri hd izlersek şaşırmayalım
Bizim ligi sadece lig tv yayınlıyor aynı romen macar çek polanya ligi gibi sadece yayıncısı kendi ülke tv si Rusya ligini yayınlayan bir çok kanal var ligleri bizden kaliteli kendimizi kandırmayalım
Yaw bu kadar düşdükmü Rusya Ligini DT yayınlıyor yazık valla zevksiz bir lig yazık onun yerine DT Belçika Ligini yayınlasa daha iyi asıl sorun şu bizim Ligi avrupada niçin yayınlanmıyor.Lig tv yi kınıyorum Rusya Ligini verdiği için demin biraz önce Lig tv3 de arjantin liginden maç sanırum sağ ve sol tarafında boydan boya Lig Tv3 yazıyor nekadar kötü bir olay
Düzenleyen ikdam : 27-08-2012 at 01:26