kolay kurulum yaptığınız için "hd sana gelsin" uygulaması iptal olmuş. bir kaç gün içerisinde tekrar eskiye geri döneceksiniz. fazla kanal silinmesi gibi bir durum yok.
beyler bugün kolay kurulum yaprtığımda 800 den sonraki kanlların olmadığını grdüm..örneğin;bundan daha önce 77.kanal lig tv hd ; 377.kanal lig tv hd ; 877. kanal sd yayındı şimdi 77.kanal sd 377.kanal hd oldu diğer kanallarda da durum böyle güzel oldu
kolay kurulum yaptığınız için "hd sana gelsin" uygulaması iptal olmuş. bir kaç gün içerisinde tekrar eskiye geri döneceksiniz. fazla kanal silinmesi gibi bir durum yok.
Fazla kanalları attı diye bir uygulama yok.! Bizde aynı devam 800'lerde SD'ler 300'lerde HD'ler ve HD kanalların normal sırasında da HD'leri var. Eğer memnunsanız digitürke söylemeyin. Memnun değilseniz arayın hemen eski haline döndürürler.!
HD sana gelsin uygulamasından menmun olmayan var mı ki?
Benim bildiğim kolay kurulumda HD sana gelsin uygulaması değişmiyor olması gerekiyor
ne zaman fabrika ayarlarına dönsem ( plus'ta bazen bazı dizilerin tüm bölüm kayıtlarında sorun çıkması nedeniyle ) ne kolay kurulum, ne beklemede bırakmak nede MH'i aramak ile düzelmiyor.
birkaç gün sonra HD'ler bana kendiliğinden geliyor...
Aynı dert bende de olmustu. Fabrika ayarlarına geldim. HD ler kaymıstı yine 377 lere. Kaç kez kurlum yaptım düzelemdi. M.Hizmetlerini aradım eve servis bile yollamaya calıstı :D sonra 2 gün sonra kendiliğinden düzeldi.