Kesinlikle katılıyorum....
HD televizyonların bukadar yaygınlaşmasına rağmen, HD yayınları ön plana çıkarmaya çaılmasına rağmen hala salonlardaki vizyon filmlerini HD vermemesi çok saçma... biran önce salon kanalları için HD salonlara geçilmesi lazım....:shout: yeni yılda digiturk ten HD salon kanalları bekliyorum....
Kesinlikle katılıyorum....
Bir salonu HD yapmak bu kadar zor olmasa gerek. Aynı filmi 1 ay sonra zaten HD kalitede yayınlıyor. Ek ücret verip 1 ay öncesinden izlemek isteyene SalonHD açmalı...
---
I am here:
katılıyorum
ben yeni yılda sadece bunu değil daha farklı bir atılım yapmasını bekliyorum kanallar ve içerikleri konusunda özelliklede hd yayınlara ağırlık verilecek şekilde
saygılar
Turkiyede HD televizyon sayisi gitgide artmakta. Eskiye oranla daha cok eve hd televizyon girdi. Bu yapilan arastirmalarda kanitlanmis bir durum. Digiturkun yeni HD kanallar acmasi gerekiyor ozelliklede en az 1 tane HD salon kanali olmali, birazcik SKY platformunu ornek alsinlar..
Hep aynı filmleri verdikten sonra, SD olsa ne olur HD olsa ne olur?
Çok sağlıklı ve isabetli düşüncelere sahip olduğunuz sizleri kutlarım.Saygılar.
Düzenleyen bjkali : 05-12-2011 at 23:11
hd olması gerekiyor ama ne yazık ki bu sene zor gibi
Arkadaslar salon kanallarında fılm yayınlanıyor lakın fılmler berbat otesı bır goruntu ıle yayında burdan talep olusturalım ve salak salak kanalları hd yapacaklarına fılm kanallarını hd yapsınlar hd kutu sahıplerı burdan yazalım ıstegımızı ıletelım dıgı ye
Zaten çok az talep olan salon kanallarına birde ekstra frekans verip HD yayınla film yayınlamalarını pek beklemiyorum
Hatta 1 tane Salon kanalı da 24 saat 3D yayın vermeli.Mesela,şuan salonlarda oyynayan Neşeli Ayklar 2 ve Çizmeli Kedi filmleri 3D ve bu filmler birkaç ay sonra MMX Premier'de 3D olarakta gösterilecek.Film paketine üye olunca her ne kadar salonlardan artık film seyretmesekte avantaj paketi üyesi olan üyelerse 3D ve HD gibi teknolojik nimetlerden yararlanmalı.Artık sinemalara gelen büyük yapımların büyük çoğunluğu 3D olarak geliyor.Çalıştığım sinemada bile Görevimiz Tehlike 4,Hayat Ağacı,Fetih 1453 gibi 3D'si olmayan filmleri bile 3D makinede digital olarak HD kalitesinde oynattık.
Ustad 5 lıra deme 10 lıra de ama adam gıbı fılm koy hd yap bak ozaman mıllet seyredıyormu seyretmıyormu bır zamanlar multıvısıonlar vardı fransadan super fılmler yayınlardı bence adamlar talep ıle alakalı dıye ılgılenmıyorlar ama bız hd fılm vızyon fılm ızleyeceksek baskı yapmak lazım dıye dusunuyorum
+1 Katılıyorum
Eğer HD olursa ,Avantaj paketinin önemi ,daha fazla artar diye düşünüyorum.
Burda bır talep olusturup ıletelım buarada konuyu onceden @lene usta acmıs gormedım usta gercı konular bırlestırılmıs :)
Acaba Digitürk, salonlardan ayda kaç PPV film satabiliyor.?
Emınım kımse almıyordur neden alınsın goruntu rezalet adam gıbı fılm yok
Kimse Almasa Kanalları neden yayında tutsunlar ki ?? Aslında İzle-Öde Olayı cok mantıklı istediğin filmi seç parasını öde ve izle DVD vs. Almaya Gerek kalmaz YASAL Yollardan izlemeye Çalışanlar için iyi bi Seçenek.. Fakat Mutlaka İYİ filmler, HD ve 3D yayın olmalı Yoksa Bence Cok büyük bi artısı yok ..
Artik hd olmasi lazim, bende katiliyorum.