Bende de d-smart modul oldugundan openmips 1.0 ı tercih ediyorum. Takilmadan en iyi o calistiriyor. Openmips 2.0 ı denedim onda da D-smart problemli.
Kiymetli Gigablue kullanicilari malumunuz son zamanlarda Scorpy97 nin onculugunde bir cok yazilim GB solo ya uygun hale getirildi.
Siz hangisini tercih ediyorsunuz ve neden?
Benim icin onemli olan takilmamamisi, hizli olmasi ve goze hitab etmisi.
Bence bunu en iyi Red Team 17-02-2012 hak ediyor. Daha sonra Sif Team.
Sizin hangi yazilimi ve neden tercih ettiginize merak ediyorum.
Düzenleyen ercandogan : 23-08-2012 at 01:53
Bende de d-smart modul oldugundan openmips 1.0 ı tercih ediyorum. Takilmadan en iyi o calistiriyor. Openmips 2.0 ı denedim onda da D-smart problemli.
red team 17-02-2012 malum d-smart var bence bu yazılım stabil .
red team konusunda katılıyorum. Openmips ise gelecek vadediyor bu yazılım tam oturunca en iyisi olacak bence. italysat da fena değil. ama 1.ciliği görüntüden red team e fonkisyonellikten openmips e veriyorum.
arkadaslar sürücüler hep yenileniyor yakinda yeni sürücüler gelecek.
ve bildiginiz gibi 9 Team birlesti gigaya ortak yazilim yapacaklar.
red team yazilimi gelecek ama biraz sürer quad piyasaya sürülünce yazilimda verilecek.
Sizler kadar bu konuda tecrübeli değilim ancak benim kullandığım 800 solo için memnun olduğum imaj Hdf v4
Openmips 2.0 yazılımını çok beğeniyorum çok güzel stabil çalışıyor fakat görüntü konusunda biraz zayıf kalıyor.
Görüntü olarak ilk tercihim red team 21/12/2011 , red team 17/02/2012 ve sifteam benim için sıralama bu şekilde.
Tabi görüntü zevk işidir herkesin kullandığı tv kablo vs göz zevkine göre değişiklik gösterir.
Bende openmips yazılımını sırf d-smart için kullanıyorum. Bu yüzden hemen denemek için openmips 2.0 kurdum ama scorpy97 nin dediği gibi görüntü 1.0 dan da kötü ve d-smart çok takılıyor. Eğer bu sorunlar giderilirse 2.0 bana göre çok güzel bir yazılım olur. Sırf d-smart modülden dolayı diğer yazılımları test bile edemiyorum maalesef.
Openmips 1.0 gayet iyi.
benim favorim redteam yazılımı, plase sif team yazılımı
italysat benim favorim.öncelikle yeşil ekran sorunu yok.görüntü kalitesi iyi.cccam perfonmansı mükemmel.ip tv özelliğini çalıştırdım ki (pc de vlcden izlemekten kurtuldum) en güzeli bu oldu benim için.
bende italysatı 1 aydır kulanıyorum yeşil ekran sorunu hiç yok istediğin kadar eklenti indir 1 defa bile yeşil ekran vermiyor çok stabil çalışıyor resmen cihaz fta gibi ccamda çalışıyor dsmart modül taktım onuda sorunsuz donmasız kesintisiz açıyor
araniza yeni katilmis biri olarak bence openAAF ver.2. italysat 47 tabi benim suana kadar deneme imkani buldugum yazilimlar bunlar diyerleri hakkinda bir sey diyemem
Son iki aydır İtalyaSat 47 ve SifTeam image kullanıyorum italyaSat stabil çalışıyor ve hemen hemen Crash yani yeşil ekran hatası vermiyor Sifteam image görüntü kalitesi bence biraz daha güzel ama her ikiside görüntü olarak TeamRed image görüntü kalitesini vermiyor TeamRed yeni image vermesini sabırsızlıkla bekliyorum.