Bende diyorumki vu Dan daha iyi cihaz bulamazsin e2 bazinda
selam vu serisinden bir cihaz alıp e2 tabanlı cihazlara geçmek istedim ve bunun için en iyi en son modelini alıyım dedim paraya kıyıp 1.250 tl ye vu ultimo aldım
fakat bu cihazın youtube harici bir artısını görmedim. nstreamplayer yüklemek istedim ip tv için Yeşil sürekli Yeşil ekran veriyor başka eklentileride çalıştırmak istediğimde Yeşil ekran hatası alıyorum Bıktım bu YEŞİL ekran çilesinden .
kısacası paramla çile çekiyorum siz siz olun bu cihazdan uzak durun arkadaşlar ben yandım siz yanmayın! :crashs:
Bende diyorumki vu Dan daha iyi cihaz bulamazsin e2 bazinda
Kardesim ne guzel backupler var, meseal TurkazTeam AAf 2.0, at backup canavar gibi calisyormu calismiyormu
birde senin nstram problemi cozulmus olur, cunku zaten kurulmus geliyor backupda.
Haa Sayin Ozkaradag ustanin bakupunden sonra da ,yesillenmeler olursa, cihazda bir problem var demektir.
kolay gelsihn
cihazı kullanamıyorsanız sorun sizdedir cihazda değil çözümü çok basit....
valla bu cihazlar kullanıldıkça öğrenilen öğrenidikçe sevilen cihazlardır.hemen pes etmeyin.forumda yeterince bilgi ve çalışma mevcut.biraz sabır ve muhteşem cihaza kavuşun
çok haklısın 2 buçuk yıl önce aldığım klon dm800 hd pwr yi hiç sevememiştim o derece ki zaman zaman kadırıp bir kenara attım cihazı sonra kurcalaya kurcalaya öğrendim şimdi benim için herşeyi yapıyor cihaz her sorunun da mutlaka çözümü var ultimo da inanıyorum ki çok iyi cihazdır hatta ben de geçmeyi düşünüyorum para bulunca
Cihazı karalamak yerine forumda soru(n)larınıza cevap arayabilirsiniz. Cihaz ayıplı değildir. Cihazınızda Donanımsal bir arıza olduğunu düşünüyorsanız servise yollayınız.
Konu Kapatılmıştır.