Orijinal Mesaj Sahibi
ta-f700es
!!
[/COLOR]Bir de bunun tam tersi bir olay var.Bir cihaz satıyorsunuz yarı fiyatı yada daha altında adam teklif yolluyor abuk subuk üçte bir fiyat , hayır diyorsun bu seferde taciz başlıyor efendim sen bunu bu fiyata satamazssın edemzssin elinde patlar....Sana ne ulan mal benim satarım satmam o fiyata satacağıma saksı yaparım maalesef denge problemi var.Bu durum benim ve bir arkadaşımın direk başına geldi ki olay aynı ile vakidir....!!!
aynen benimde başıma geldi fakat alıştığımdan iyi davrandım sapığıma.gene 2 sene once 650 aldığım kolonlar sattıktan 1 ay sonra 1150 tl çıkmış gene aynı aldığım dükkanda ben zaten 1 senedir tövbeliyim anadolu yakasındaki dükkanlara selam bile vermiyorum. bizim yanıldığımız bi konuda aldığım çihazlar eski ve nadir olduğundan piyasa ederini tutturamıyoruz bide dost geçinen 2 arkadaşınız bu işe yaramaz dedimi kral çıplak satıyoruz .zaten ss-5050 lerimi milletin lafıyla satıp hayatımın hatasını yaptım. fakat birtane daha sevdim özelliğim var asla takasa girmem esnafla ekmek de yedirmem gerçi yediler benimde agop abimim ekmeğini fakat kendileri kaybettiler.benide soğuttular helal olsun esnafıma boşboş oturup 2 ,3 ayda bir zararına yok maliyetine yok sattığım fiyattan geri alırım palavralarına 2 sene garanti zaten sattıkları cihazların yarısı bozuk satmadan bi kendin test ette milletin yanında barı rezil olma.adam ne bilsin dıştan sx-780 içi ne kimbilir. kakala.