Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 11 mesajdan 1 ile 11 arası

Konu: vu+ultimo açılmıyor

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    27-10-2010
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    76
    Mesajlar
    502
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    545931

    vu+ultimo açılmıyor



    vu+ultimo alalı bir kaç gün oldu,daha önce next kullanıyordum, vu bana biraz ingilizce ve türçe ile karışık geldi. ve ben cihazı kurçalarken bir durum ortaya çı..
    cihaz açılyor ama hemen kapanıyor TV hiç bir resim çıkmıyor saaadece vu+ultimonun ekranıda bir yazı çıktı
    TİMER OVERVİV diye acaba bu sorun nedir , nasıl düzelte bilirim yardımcı olacak arkadaşlara selamlar

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    5,483
    Üye No
    12

    Daha fazla detay verin Cihaz ekranında yazı çıkıyorsa muhtemelen cihaz açılıyordur . Menü tuşuna basınca ekrana cihaz menüsü geliyormu? Gelmiyorsa muhtemelen cihazın AV görüntü çıkışını değiştimişsinizdir. HDMI kablo ile mi scart ilemi tv ye bağladınız.?

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    27-10-2010
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    76
    Mesajlar
    502
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    545931

    scart çıkısı ile cihaz tv baglı.. cihazı açıyorum mavi loglu cıkıyor ve iki adet sol köşede cark dönüyor sonra kayboluyor ekranda biir görüntü yok

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    27-10-2010
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    76
    Mesajlar
    502
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    545931

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi erdoley Mesajı Göster
    scart çıkısı ile cihaz tv baglı.. cihazı açıyorum mavi loglu cıkıyor ve iki adet sol köşede cark dönüyor sonra kayboluyor ekranda biir görüntü yok
    menüye basınca cihaz menüsünde zamanlayıcı çıkıyor

  5. #5
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    27-10-2010
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    76
    Mesajlar
    502
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    545931

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi erdoley Mesajı Göster
    menüye basınca cihaz menüsünde zamanlayıcı çıkıyor
    ve en son kalmış oldugum kanalın ismi var.

  6. #6
    Member
    Giriş Tarihi
    27-06-2010
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    85
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    535126

    image i tekrar yukle sifirdan dene bakalim.

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    27-10-2010
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    76
    Mesajlar
    502
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    545931

    evet cihazın menüsünden sistem ayarlarını geri yükledim ve ekrana görüntü geldi.
    bu sorun çözül ilgilenen ustalarıma teşekürler

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    27-10-2010
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    76
    Mesajlar
    502
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    545931

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi erdoley Mesajı Göster
    evet cihazın menüsünden sistem ayarlarını geri yükledim ve ekrana görüntü geldi.
    bu sorun çözül ilgilenen ustalarıma teşekürler
    kanal taşıma olmuyor menüden kanal taşıma kipi çıkmıyor
    Düzenleyen erdoley : 20-08-2012 at 11:17

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    27-10-2010
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    76
    Mesajlar
    502
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    545931

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi erdoley Mesajı Göster
    kanal taşıma olmuyor menüden kanal taşıma kipi çıkmıyor
    son yazılım hangisidir
    bir de en

  10. #10
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    09-08-2004
    Mekan
    14 Bolu
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1,703
    Üye No
    22886

    Kanal sıralaması için bilgisayar ve internet bağlantısı gereklidir.

  11. #11
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    20-07-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    2,702
    Üye No
    118924

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi erdoley Mesajı Göster
    son yazılım hangisidir
    bir de en
    vu+ ultimo bölümündeki hazır bakcup imajlardan birini usb dikin içinde at sadece vuplus klasörünü cihazı arkadan aç kapat cihazın üzerindeki - tuşuna bir kez bas cihaz imajı alınca reboot yazcak cihazı arkadan aç kapat menüden kanal sıralaması yapabilirsin.


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı