Network sürücülerine hangi Wireless chipsetleri eklendi acaba ?
Next Minix HD Serisi 17.18.2012 Tarihli Yazılımıdır.
Yazılım Notları :
1- YouTube' dan izlenen içerik artık kaydedilebilir. Bunun için YouTube menüsünde AYARLAR (Kırmızı) tuşuna basıp İNDİRME seçeneğini AÇIK yapın. YouTube' dan oynattığınız içerikler USB belleğe kaydedilecektir.
2- Web Radio eklendi. İnternette kullanıcıların oluşturdukları (Icecast) online radyolara bağlanıp dilediğinizi dinleyebilirsiniz. Çok sayıda radyo kanalı ile her türlü zevke göre müziğe ulaşmak mümkün.
3- TS Gecikme eklendi. TS Gecikme: NDS şifreli yayınların paylaşımda mozaiklenme sorununu ortadan kaldırmak için tasarlanmıştır. Menüden Sistem Ayarları-Diğer Ayarlar altında bulunan TS Gecikme seçeneğini açık yapın. İzlemek istediğiniz kanala gelince kumandadan SLOW > tuşuna her basışınızda 1S, 2S, 3S ve Kapalı seçenekleri ekrandayken OK tuşuna basarak gecikmeyi başlatabilirsiniz.
4- Ses/Görüntü sürücülerinde güncellemeler yapıldı.
5- Network sürücülerinde güncellemeler yapıldı.
6- Kanal/*** listeleri güncellendi.
Not :
Pembe ve Mavi Minix HD Serilerine Yükleyiniz.
Minix HD Black Serisine YÜKLEMEYİNİZ!!!,
Düzenleyen nebutv : 17-08-2012 at 20:06
Network sürücülerine hangi Wireless chipsetleri eklendi acaba ?
Arkadaşlar
Yeni yazılımda kanal listesini hazırlarken, ses tuşuna sağ veya sol basınca sadece, sesi kontrol ediyor.
Daha önceki yazılımda; ses tuşuna basarak, kanal listesi sayfa halinde ileri veya geri atlayabiliyorken, şuan atlayamıyor. Sadece burası düzeltilebilirse çok güzel olacak.
Evet değişik olmuş... Eski ve yeni yazılımda uydu tp listesinde sağ sol tuşlarına bastığımızda ise uydu değişiyor yani sayfa atlamıyor... Buna gıcık oluyorum... Buna da bir el atsalar... Ben ikisinde de sayfa atlamasından yanayım... Yani size katılıyorum... Çünkü sayfa atlamak page + page - düğmesi terste ve uzakta kalıyor...
Ses artırmak ayar menülerinde o kadar önemli değil diye düşünüyorum...
Allah bu yazılımlarda emeği olanlardan razı olsun... Her yeni yazılım bizim için bir iyilik demek... Onun farkındayım...
Not: Web radyolarında ses alamadım... Play tuşuna mı basmak gerekiyor acaba? o tuşa da basamıyorum. Fast tuşları 1 kanal atlıyor... Burada da sağ sol tuşlar sesi artırıyor... Normal olarak...
Düzenleyen garfield67 : 18-08-2012 at 01:25
Yazılım süper HİÇ BİR KUSUR GÖREMEDİM emeği geçen next argedeki mühendis ve yardımcı arkadaşlara teşekkür ederim SAYGILAR.
Birde şu kayıt süresine el atsalar. Kaydı 2 saat yapıyor. Bu süreyi manuel olarak ayarlayabilsek süper olacak..
Arkadaşlar
Minix HD cihazla, motorlu kollu anten kullanıyorum. Önceki yazılımda motor ayarlarını yaparak uydulara otomatik olarak Minix HD cihazın kumandası ile gidiyordum. Ama yeni yazılımla nasıl yapılacağını anlamadım. Çünkü; motor ayarları sıfırlanmış.
Motorlu kollu anten için ayarı nasıl yapılacağını anlatabilecek biri varmı?
07.04.2012 yazılımına nasıl dönebilirim?
Ayrıca; Hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsun.
Düzenleyen hashas : 19-08-2012 at 22:42
bende motorlu anten kullanıyorum ama yeni yazılımı henüz yüklemedim yazılımla ilgili yorumları beklemekteyim.
aslında yazılım notlarında açıklanan ayrıntılar yerine bana göre motor bölümünden başlamak üzere diğer bazı düzeltilmesi gereken aksaklıkları giderici yazılım verseler mini hd diğer hd lerin şampiyonu olacak
wifi hatası devam ediyor ralınk chipset 3570 kullanıyorum wifi yi görüyor bağlanmıyor.
Gelecekte ip tv uygulaması getirme gibi bir durum oluşacak mı acaba..???
Arkadaşlar
17.08.2012 yazılımında sabit anten modu var. Motorlu anten ayarı yokmu, benmi göremedim?
07.04.2012 yazılımını USB ile nasıl yükleyebilirim?
Düzenleyen hashas : 20-08-2012 at 14:02
keşke yazılımı attıktan sonra , Daha yüksek hızları destekleyen WLAN adaptörler içinde sürücüyü yazılıma entegre edebileceğimiz bir" patch "de yapılabilse. çünkü elimizde (300mbs -450mbs) daha hızlı wireles adaptörler varken, sırf minixhd cihaz için daha düşük (150 mbs lik) adaptör alma derdindende kurtulmuş oluruz belki..
bu yazılım iyi güzelde bu kanal listesini düzenleme kısmını kötü yapmışlar sağ ve sol tuşlara basarak hızlı şekilde taşıyorduk şimdi ses açıp kapıyor bunu diğer yazılımda düzeltseler keşke tabi bu şikayeti iletmek lazım.
Arkadaşlar
USB'den yazılım yüklerken; klasör içinde değil, sadece dosyayı Flash diske kaydediyoruz, cihaza takıyoruz, yazılımı görüyor, yüklemek için başlat diyoruz ve yüklüyor.
Yazılımı klasör içerisinde cihaza takmayın, dosya bulunamadı diyor, sadece dosyayı Flash diske kaydederseniz; yazılımı görüyür ve yükleyebiliyoruz.
Bu arada, kendi soruma kendim cevap vermiş oldum. Belkide, ihtiyacı olan birisine bu sayede yol göstermiş olurum.
bence kanal değişimi menüsünde ses açıp kısabilme özelliği iyi olmuş , kanal taşırken kanalların seslerinin senkronu tutmadığından dolayı işe yarar.
page+ page - tuşlarında kanal listesini çoklu ilerletebilirsiniz.
ayrıca yazılım sorunsuz çok iyi.. teşekkürler next
Düzenleyen byturks : 21-08-2012 at 02:02
bu yeni yazılmda Network sürücülerine hangi Wireless chipsetleri eklendi acaba ? keşke Daha yüksek hızları destekleyen WLAN adaptörler içinde sürücüyü yazılıma entegre edebileceğimiz bir" patch "de yapılabilse. çünkü elimizde (300mbs -450mbs) daha hızlı wireles adaptörler varken, bir sırf minixhd cihaz için daha düşük (150 mbs lik) adaptör alma derdindende kurtulmuş oluruz belki..
Arkadaşlar
Yeni yazılımda; Kurulum katagorisinde, "Anten Bağlantısı" bölümü olmadığı için, Motorlu Anten veya Sabit Anten ayırımı yapılamadığından, motorlu anten ayarı yapılamamaktadır.
Bende; "Anten Bağlantısı" bölümü olmadığı için yapamamıştım.
Çözüm olarak; Nisan yazılımına USB ile geri döndüm ve "Anten Bağlantısı" bölümünden, Motorlu Anten olarak kaydettikten sonra, Anten ayarlarından uyduların yerlerini tekrar girerek ayarladım, kendimce.
Umarım daha sonraki yazılımla bu sorunu hallederler. Çünkü; Motorlu Anten kullananları unutmuşlar gibi görünüyor.