beş para etmez kanallardan biri yine chat kanalı..........
Turksatda yeni bir kanal Nostalgia TV adli kanal
D-smart 11804 v 24444 yayinda
beş para etmez kanallardan biri yine chat kanalı..........
Pehh .. :(
Yine mi chat kanalı, şu chat kanallarından gına geldi geldi artık ... :(
Bu kanalların yayın yapmasınada izin veriyorlar ya :( Türksat resmen çöplük gibi oldu bu kanallar sayesinde ..:(
üfff ne saçma sapan kanallar açılıyor bende eski dizi ,film ve müzik yayınlayan bir kanal sanmıştım:badprv:
adını duyunca eski diziler için sandım chat kanalı çıktı :hhh:
kanal fix tv'nin Yerine Açılmıştır. Eski Yerli Klipler yayınlanacaktır....
Düzenleyen HLT : 17-08-2012 at 15:38
keşke fixtvyi kapatmasalardı doğru düzgün yabancı klipler verselerdi primetime da da yabancı dizi ve filmler 6 yıl ofcom lisansıyla boşu boşuna yayın yaptı kanal.
Düzenleyen Ocean_IQ : 17-08-2012 at 15:48
Vallah bende oyle sandim simdi isteyim calisiyorum
bende duyunca size haberdar ettim
bende öyle sandım...
Harbiden nasıl izin veriyolar şu chat kanalı açmalarına aklım almıyor..onuda geçtim bide millette ne akla zararla oraya telini yazıp gönderiyor :Ç
Aklınızın almayacağı birşey yok herşey gayet açık :)
Şu pek beğenilen herkesin kafasına göre takıldığı İngiltere yayın denetleme kuruluşuna yani Ofcom dan lisansını alıyorsun sonra oynayamam yerim dar diyen :) (Efendim D-Smart için band genişliği lazım olduğunda uydular dolu ne yapalım kardeş yeni uydular gelinceye kadar böyle diye UYDURURAN ! ) Doğan Medya Grubunun sahibi olmuş olduğu transponderlar üzerinden yayın yapmak için anlaşıyorsun parayı sayıyorsun yayını basıyorlar bu kadar basit :) fakat esasında bu faaliyetlerde bulunan kuruluşlar yani chat kanalı olan 3-4 tane her ne kadar kaç misli chat kanalı olsa da bu işi yapanların çok kanalı var.
Mesela A Plus Müzik adlı grubun 7 tane (Max Club, King, Melody, TRF, Plus, Music Türk, Nostalgia) kanalı bulunuyor. Bu grup çok eski bir gruptur bundan çook önce 2007 yıllarında filan bu grup Türksat 2A filan kendisi çıkardı. Sonra bu tip kanalların toplu yayın durdurma kararı alınmıştı. Sonra evrim geçire geçire bu hale geldiler.
Sonuç olarak FIX Doğan grubunun sahibi olduğu bir kanaldı. Birkaç ay önce bu kanal A Plus Müzik'e satılmıştı. Onlarda tarz değiştirdi ve şuan ki haline getirdiler.
chat ve sözde bitkisel ilaç kanallarından, yeni açılacak kanallara türksat uydusunda boş frekans kalmadı. :help1::smiles22::smiles9:
Düzenleyen turgay sipahi : 17-08-2012 at 18:30
Berbatınd ötesi..Bi kere görüntü O kalite..Kanalı açtım hayal kırıklığı..Benim aklıma ilk eski yerli klipler geldi ama chat barı mahvetmiş..
Konuda bu kadar yorum görünce bir kanal geldi sandım:D
Korktum bir an bizim işimize yarayacak kanal açıldı diye.
Neyse ki yanılmışım.
Gerçekten de bir Nostalji kanalı açılırsa ne kadar çok izleneceğini neden hala anlamıyolarrr :smiles7:
boş Türksat kapastesini dolduran gereksiz bir kanal
Bu çet kanalları askeri birlik kantinlerinde/gazinolarında 1. sırada kayıtlı oluyor ve prime time da bile bir numara olabiliyor.
Hep aynı kanallar ya