nedir bu ?
nedir bu ?
Bimeks'ten alışveriş yapmamızı arzulayan bir insanoğlu.
Teknosa'dan led-lcd tv alanlara verilen hediyenin değeri 29 tlymiş öğrendik.:smiles31:
bence bulaşmayın derim aman bundan sonra d smart almam rezil etti bizi kendi paramızla her ay tv karsısında strese sokan tek platform neymiş eğlence dünyası yalan dala vere dolu sahtekarlıktan başka 2 yıldır bana birşey katmadı ...
bunu alsak 2 ay bedava izlesek sonra iade etsek yada etmesek ne fiyat verirler acaba . . . .
bana da yapmaya kalktılar.teknosadan almıştım .155 lira fatura çıkartmaya kalktılar.olmayan tahahhüt bozmaymış geç aramışız ki kırk defa aradım.kavga dövüş almadım fatura da iptal edildi
Bulaşmayın sakın.Sonra dedi dersiniz.
Ne kadar çok ağzı yanan varmış. Firma yöneticileri okuyodur umarım bunları.
Ben teknosa kampanyası ile 5 defa üye olup iptal ettirdim ve hiç sorun yaşamadım.
En sorunsuz üyelik modüllü üyelik parayı peşin veriyorsun ama faturaydı taahhütdü uğraşmıyorsun
daha yeni bir yerde okudum
2 aylık bedava almış ama 6 aydır iptal ettiremiyormuş aramadıgı yer kalmamış devamlı fatura geliyormuş :=)
daha 5 dakka önce twiter mı face mi ne orda okudum :)
beyler sonuçta modül alıyorsunuz 1 yıllık açtığı kanallar belli siz ne faturasından bahsediyorsunuz. Modülkart gelir aktivasyon için ararsınız karta tanımlı şifreler aktive edilir açılan kanalları izlersiniz. Almayı düşünenler formu okusalar kafaları çorba olacaktır. Arkadaşlar işin özü dsmarta atlık taksitle cihaz almayı düşünmeyeler için adamlar kart satışı yapıyorlar kartı al 1 yıl 2 yıllık sana kalmış uyduna tak izlenemen bak.