Merhaba dsmart hd abonesiyim evimde balkonda arcelik in duz anteni var yani lnb tek cikisli. HD+ a gecmek istiyorum . İlk olarak ayni anda yayin izleyip baska kanali kaydetmek gibi bir niyetim yok sadece izlerken durduracagim ya da kaydedecegim, o yuzden lnb den gelen tek kablo yeter bence. Benim sorum bana verecekleri receiver tek kablo. İle calisir mi ? Bu knuda sizin yariminiza ihtiyacim var. Bilenler ya da sahip olanlar benim icin deneyip buraya sonucunu yazar misiniz ?
Saygilarimla
Bende Pace marka cihaz var. İki LNB girişi var ancak tek kablo takılı. Gayet iyi çalışıyor.
Harddisk takılı degilse problem olmaz
Eğer yayınları izlerken kayıt yapmak istemiyosan tek kablo yeterli.Fakat ben voddan yararlanıcam kayıt yapıcam diyorsan 2 giriş kullanmak zorundasın..
Anladim çok teşekkurler.
Dün'e kadar bende HD+ cihazı tek LNb olarak kullanıyordum.VOD'uma film bile yükleniyordu.Aynı kanalda iken kayıt yapabiliyorsunuz.Ancak bir kanalı izleyip diğerini kaydetmek için 2.LNb takmanız şart.Bazende kanalın biri açılıyor biri açılmıyordu bende kumanda üzerindeki yeşil tuşa basıp geri geri tuşlarına basıyordum 2 defa bu şekilde kanalıda açabiliyordum.Ancak plus özelliklerinden tam olarak yararlanabilmek için 2.lnb şart.