Keyif paketleri diye geçmektedir. Aşağıdaki linkte bulabilirsin
Nat. Geo. Discovery Belgesel paketinde 4 TL
Türk Max müzik ve eğlence paketinde 4 TL
Şampiyonlar Paketim var şuanda 5 takımın maçını izleyebiliyorum ve türksat uydusundayım.Nat geo,discovery,türk max gibi türksatta mevcut kanalları da izlemek istiyorum acaba bu saydığım kanalların paket olarak isimleri nedir ve ücreti ne kadardır?
Keyif paketleri diye geçmektedir. Aşağıdaki linkte bulabilirsin
Nat. Geo. Discovery Belgesel paketinde 4 TL
Türk Max müzik ve eğlence paketinde 4 TL
Düzenleyen Fine : 15-08-2012 at 01:32
teşekkür ederim
Bilgi için teşekkürler...
ben de şampiyonlar paketindeyim ve türksattaki belgeselleri izliyebiliyorum (aylık 33,25 ödüyorum)
evet onu banada teklif ettiler ama kabul etmedim ligtvli ailecek paketi için 39,99 ödüyorum ama sadece lig tv var ve diğer uydu kanalları bir de anlamadığım türksatta nat geo wild falan yok değil mi sadece normal nat geo kanalı var sanırım.Ne türk max açık ne discovery ne de nat geo 6-7 yıldır üyeyiyiz bir güzellik yapmıyorlar
3 gün önce türksattan üye oldum 41.90 şampiyonlar paketi full maç paketi 49.90
Arkadaslar Şampiyonlar Paketi Türksat Ne kadar ..........? Türksat Şampiyonlar Paketi + Beko Basketbol Ligi = .....? (Kurulum+Aktıvasyon ne kadar bilgisi olan var mı su aralar ?
Türksatta Discovery var mıydı Digitürke ait ?
bu lige bukadar verilmez arkadaşlar adamlar resmen insanları kandırıyor.üye olmaya devam edersek bunlar ihaleye bir daha girecekler.iddaadan yeterince kazanıyorlar turkceldende aynı şekilde.40 tl yazık günah ya!
Paketle alakalı bir de benim sorum olucak. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirise cok sevinirim. Bilindiği üzere giriş +2 keyif paketi mecburi. ben bu keyif paketlerini 1 yıl taahhütle sectikten sonra diyelimki paketlerden birinden veya ikisinden sıkılıp paket değiştirmek istedim. Değiştirebilme imkanı var mı? yoksa taahhüt verdiğimiz için yıl boyunca aynı 2 keyif paketine devam mı edeceğiz?