Arkadaki switchdan kapatıp 2dk sonra açın bakalım.
Sevgiler... :wave:
merhaba arkadaslar tatıl donusu elektrık e taktıgım cıhaz sol tarafta kırmızı ısık yanıp sabıt kalıyo
acılmıyo neden yapar acaba
Arkadaki switchdan kapatıp 2dk sonra açın bakalım.
Sevgiler... :wave:
geçmiş olsun.
artık servısı aradık gonderın dedıler gonderecez
uzun süre elektrikten ayrı kaldığı içinmi sorun oluştu acaba .ilginç bir arıza .sonucu paylaşırsınız umarım
Bu tür cihazlar uzun zaman kullanılmadığında arka anahtardan kapatmak mantıklı değil mi, ya da akımı kesmek?
Yabanci forumlarda gozume carpmisti bu sorun, genelde bir tane Kondassatördür var o bozuliyor, nedenini bilmiyoruz tabi, genelde ilk surum vuduo larda oliyor diye okumustum,
resimdeki :
Düzenleyen alex36 : 15-08-2012 at 00:41
Bende de aynı sorun var birkaç kez arkasından kapatıp açtığımda düzeliyor.
Düzenleyen Kurnazkral : 14-08-2012 at 15:54 Sebep: yazım
bende özellikle vti image yüklü iken bu oluyor.geçen akşam bayağı bir arka anahtardan kapatıp açtıktan sonra açıldı.
Resimdeki Transsistör değildir Kondassatördür bilginize..
Düzenleyen Galaxy2002 : 14-08-2012 at 16:21
Dostlar Vuduo cihazım kırmızı ışıkta kaldı birkaç kez fişini çıkarıp taksamda açılmıyor.Ne yapabilirim fikri olan varmı?
buraya bir bak :ok:
Servis yolu gözükmüş gibi...:wave:
Kısaca şöyle anlatayım.Geçen hafta tv izlerken birden bire kapandı açıldı kendi kendine ve birkaç saniye aralıklarla devam etti.Yeni image yükledim aynı,dıseqc değiştirdim aynı ve şimdide tekrar image atayım dedim ve gitti.Aklıma akımla ilgili sorun gelmemişti.Teşekkürler herkese.Sevgiler
dikey elektronikte barış abi onu çözer kondanstörlerini değiştirir cihaz düzelir..
USB nen imagayi yeniden yükle ,,,,,, ilk saman lar bende oldu yaptim basardim.........
Barışın yeri yıllar önce kocamustafapaşa'daydı gebzedemi şimdi yahu