merhaba,
çanak antenden gelen tek kabloyu iki ayrı uydu alıcısına bağlayabiliirm değil mi arkadaşlar, örneğin biri normal receiver olurken diğeri de digiturk veya dsmart receiver i olabilir sanırım, emin olmak istedim. (yalnız bu tek kablodan gelen yayınlar 3 ayrı uydudan multifeed sistemiyle gelmektedir)
bir de bunu yapabilmek için hangi ekipmanları almalıyım? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
LNB'leri Çift çıkışlı yapman ve 1 adet diseqc swiç daha alman lazım. aynı düzeni 2nci çıkışlardan yapman gerek. yoksa seyredemezsin.....
uydu kablo T birleştirici ile izleyebilirsin kötü tarafı iki cihazı aynı anda izleyemesin birini izlerken diherini kapatman gerekiyor
örneğin ben türksat hotbirit astra w3 uydularını bu yöntemle izliyorum iki cihazın dayzek ayarları aynı olmalı
yanıtlarınız için teşekkürler, ben zaten birini seyrederken diğerini kapatacağım, o nedenle T kablo birleştirici ile verim alamaz mıyım?
alırnısınız yani sistemi bende kullanıyorum
bilgilendirme için teşekkürler üstad
Siplitter işinizi görürü aynı anda 2 cihaz seyredilmeyeceğine göre bu sistemi rahatça kullanabilirsiniz d-smart var bende birde türksattan lig tv üyesi oldum durmadan kablo çıkar tak yapacağımıza birini kapar birini seyrederiz