Teşekkürler, yazılımı yükledim, ama ilginç, ana menü kısmında uydu ayarları yok, ya da ben göremedim, tekrar önceki yazılımı yükleyeceğim.
Octagon SF 1008 HD icin :
Yenilikler :
- Güncellemeler & Iyilestirmeler :
--> Yazilimi yüklemeden önce Pluginlerinizi durdurun !
--> CI+ Yazilimi
--> Sync Player+ özelligi cikartildi
--> Online Yükleme özelligi Menüsü yenilendi
--> Conax Kart Okuyucu güncellendi
--> Tuner ve Sinyal göstergesi güncellendi
--> Ana yazilim üzerinde performans arttirici bazi düzeltmeler yapildi
Cihazınızda başka yazılım var ise dönüştürüp yükleyeceksiniz.
Daha önce Octagon yüklü ise direkt usb ile atabilirsiniz.
NOT : YouTube cihazin yaziliminda sabit olarak mevcuttur
Webzeal cihazin yaziliminda sabit olarak mevcuttur
İyi seyirler iyi eglenceler...
Link vermiyorum artık öğrendiniz sanırım..
Teşekkürler, yazılımı yükledim, ama ilginç, ana menü kısmında uydu ayarları yok, ya da ben göremedim, tekrar önceki yazılımı yükleyeceğim.
Düzenleyen küntagsu : 11-08-2012 at 11:50
Ben dün gece yazılımı attım.Güzel çalışıyor.Bazen cihaz açılmasına rağmen HDMI yı görmüyor.Tvde menü gelmiyor.Cihazı açıp kapatınca geiyor.Goldmaster yazılımında denk gelmedi ama octagonda oluyor.Bunun otomatik gibi tv veya cihazdan ayarı varmıdır?
Yazılımı nereden indireceğiz??
Burdan indirebilirsiniz.
Düzenleyen KONTROL1 : 14-08-2012 at 23:06
kardes slm.. su anki son yazılımla cihazdan HD ve SD olacak sekilde yayın goruntusunu screenshoot alabliyormusun alabiliyorsan eklemeni rica edeceğim..
hatta menu, kanal listesi, ayarlar vs vs gibi diğer kısımlarında ekran goruntusunu alıp ekleyebilirsen cok sevinirim..
bu cihazlarda da local erişim varmı openwebif gibi..?
şimdiden teşekürler...
screenshotla uğraşmam.
yükleyip bakacaksın. 10 dk nı alır.
Begenmezsen geri dönersin..
kardes bu cihaz bende yok mesajımı tam okuyamadın sanırm openwebif felam yazmısım..
bunları istememin sebebi cihazın sende bulunması ekleyceğin resimlerle vs vs ona gore cihaz alımımda bana yardımcı olman içindi..
screeshootlarıda hani olabiliosa enigma2 lerdeki gibi browser uzerinden alırsan benim için daha iyi bir yol gosterici olur..
yaparsan da sağol yapmazsanda
teşekkürler
Bu yazılımı yükledim. Mcas yükledim ve başlattım. Cihazı restart filan yaptım çok denemeler yaptım. Ekranda doğrulama mesajı geliyor ard arda 2 defa ama ço uzun beklememe rağmen şifreli yayın yazısından kurtulup sonuca ulaşamadım. Neyi eksik yapmış olabilirim?.