Uydumarket Banner  

4 sayfadan, 1. sayfa 1234 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 61 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: OpenAZBox PLi MOD HD Prerelease

  1. #1
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    07-04-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    63
    Mesajlar
    3,026
    Üye No
    9934

    OpenAZBox PLi MOD HD Prerelease



    pen AZBox MOD Team proudly presents


    Enigma 2 of August 10. 2012

    Drivers of August 10. 2012

    Kernel of August 9. 2012

    To install this image please be sure that you are using AZUp 2.2.4

    This is first Open AZBox MOD Image for AZBox HD Elite, Premium, Premium+ and Ultra which is running on new 3.4.4 Kernel. Open AZBox MOD Images are fully based on OpenPLi 2.1 Enigma 2 Opensource Project.

    In future you can expect more features including support for blindscan, and USB DVB-T tuners, as now we achieved same level as new AZBox receivers, as now AZBox HD devices are also running on new kernel.

    This image include all latest changes from OpenPLi team.

    Please test it, use it and give us your feedback. We would like to ask you to don't put here, question when will something be supported or added in image, as you can believe that we are working from day to day to put as much as possible more features in E2 and kernel as well.

    Keep in mind that some comments we will not threat as bug's, like some users posted about video scalling options, as we already know about that and we work on that, so soon or later it will be added, don't worry.

    We are also working on AZPlayer for all models, so soon you can expect it. For now there is Enigma 2 Media Player which you can locate by Menu -> Plugins -> Media Player

    BackToOfficial, OfficialToE2, AZUp 2.2.4 Setup and patch.e2 (Open AZBox MOD HD Prerelease).

    NOTE: All changes are uploaded to our GIT server, so if you anybody wants to compile and develope feel free (Makefile is attached to this post)


    Download


    Thanks,
    OpenAzbox Pli MOD Team
    Düzenleyen crazyturk : 10-08-2012 at 03:53

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    09-03-2006
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    716
    Üye No
    195605

    arkadaslar önemli olan yeri unutmayalim eski azup programini silin yenisini kurun.

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    05-05-2008
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    2,593
    Üye No
    432164

    Şimdi Top Alonzo Ustada Çok fazla eklenti eklemeden sadece çok yararlı eklentileri ve Türkçe düzenlemeleri yaparak YAzılımın Alonzo mod olanının yayınlaması..

    Ricam. Gerekirse eklentilerin bir kısmını ayrı vermek isteyenin lazım olan eklentiyi kendisi kurması yönünde

  4. #4
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    28-02-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    38
    Mesajlar
    36
    Üye No
    556401

    Merhaba, Imaji yükledim ama yükleme bitikten sonra "booting" de takili kaldi cihaz, ne yapmam lazim simdi?

  5. #5
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    09-03-2006
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    716
    Üye No
    195605

    nasil yükledigini aciklarsan iyi olur eger eski azupla yüklediysen yapacak fazla bir sey yok.

  6. #6
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    28-02-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    38
    Mesajlar
    36
    Üye No
    556401

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi memocan070 Mesajı Göster
    nasil yükledigini aciklarsan iyi olur eger eski azupla yüklediysen yapacak fazla bir sey yok.
    Azup 1.2.6 ile yükledim

  7. #7
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    28-02-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    38
    Mesajlar
    36
    Üye No
    556401

    pardon 2.1.6

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    09-03-2006
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    716
    Üye No
    195605

    arkadasim burda yazdim
    hem yukarda.
    eski azupla yüklemeyin diye.
    hangi cihaz var elinde?
    ftp ile baglanti varmi?

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    09-03-2006
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    716
    Üye No
    195605

    bilgisaraydan eski azupu sil yeni 2.2.4 kur dene.
    buraya verdigi hatayi yaz.

  10. #10
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    28-02-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    38
    Mesajlar
    36
    Üye No
    556401

    Malesef dikkat etmemisim, alip yükledim ve takildi, makina azbox premium HD+, booting de takiliyor, ftp ile erismek imkansiz, usb ile yüklemiye çalistim ama ne fayda..

  11. #11
    Average Member
    Giriş Tarihi
    09-09-2009
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    44
    Mesajlar
    317
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    505708

    bende azup boyle hata veriyor xp yüklü Type Mismatch Run-Time Error 13

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    09-03-2006
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    716
    Üye No
    195605

    cikacak olan Azup Version 2.2.5. eski yazilim atma imkani olacak.

  13. #13
    Average Member
    Giriş Tarihi
    16-04-2007
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    337
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    342264

    arkadaslar acele etmeyin .
    alonzo arkadasimiz el atar

    GERI DÖNÜS ESKI KERNEL VEYA IMAGE HICBIR AZUP PROGRAMI ILE OLMUYOR,
    LÜTFEN YENI AZUP VERSIYON 2.2.5 CIKANA KADAR BEKLEYINIZ,YOKSA BOX`U KAYBEDERSINIZ..

  14. #14
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    09-03-2006
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    716
    Üye No
    195605

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi falldaemon Mesajı Göster
    bende azup boyle hata veriyor xp yüklü Type Mismatch Run-Time Error 13
    böyle bir hata ile karsilasmadim senin xpden olabilir.
    cihaza baglanti kuruyormu yoksa heben bu hatayimi veriyor?

  15. #15
    Average Member
    Giriş Tarihi
    09-09-2009
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    44
    Mesajlar
    317
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    505708

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi memocan070 Mesajı Göster
    böyle bir hata ile karsilasmadim senin xpden olabilir.
    cihaza baglanti kuruyormu yoksa heben bu hatayimi veriyor?
    azup cıhazla baglanti kuruyor yazilimi secince bu hatayi veriyor

  16. #16
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    09-03-2006
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    716
    Üye No
    195605

    yeni yazilimi atmak istersen azupu kompile silmen lazim ve 2.2.4 korman lazim.
    ama niye böyle bir hata veriyor simdilik aklima gelmiyor virus yapabilirmi kisitlama.

  17. #17
    Average Member
    Giriş Tarihi
    09-09-2009
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    44
    Mesajlar
    317
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    505708

    azup sildim ve tekrar 2.2.4 kurdum aynı en iyisi yeni azup sürümü cikincaya kadar beklemek galiba

  18. #18
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    28-02-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    38
    Mesajlar
    36
    Üye No
    556401

    Arkadaslar simdi benim azbox öldü mü? ftp ile erisilmiyor, o yüzden yeni azup çiksa bile pek birsey farketmiyecek gibi...

  19. #19
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    22 Edirne
    Yaş
    64
    Mesajlar
    4,092
    Üye No
    303

    Merhaba!

    Yazılımı test ediyorum.

    Bilinen eksikleri;

    Kör tarama yok
    CI Modul desteği yok
    LNB kontrol 12v çıkışı çalışmıyor.
    Kart okuyucu çalışmıyor.
    A/V ayarlarında Pan&Scan ve pillarbox çalışmıyor deniyor ama ScalingMod eklentisiyle bir sorun yok.


    Buglar;

    EPG sadece info barda var deniyor, öyleydi de, fakat full çalışacak gibi ayarladım.
    TimeShift ve ileri sarma çalışmıyor deniyor, denemedim.

    DOM'da RSI mod'a göre, bu RTi Team mod da çok daha fazla boş yer kalıyor, bu çok iyi.

    Yine RTi team hastalığı, TV yi kapattıktan sonra tekrar açtığımızda HDMI bağlantısı çalışmıyor.

    Denemeye devam ediyorum.

    Sevgiler.

  20. #20
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    22 Edirne
    Yaş
    64
    Mesajlar
    4,092
    Üye No
    303

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi uafransa Mesajı Göster
    Arkadaslar simdi benim azbox öldü mü? ftp ile erisilmiyor, o yüzden yeni azup çiksa bile pek birsey farketmiyecek gibi...
    Evet, bu durumda ölmüş gibi duruyor. Bu arızanın tam adı bu, dead AzBox. Ama kablo ile kurtarılması kolaylıkla yapılabiliyor, araştırınız derim.

    Fakat bu arada şunu da deneyin, büyük ihtimalle olmayacaktır ama cihazı açtığınızda ses+ tuşunu basık tutun belki IP numarası gelir ekrana.

    Geçmiş olsun.

4 sayfadan, 1. sayfa 1234 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı