Uydumarket Banner  

7 sayfadan, 1. sayfa 1234567 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 140 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Atlanta HD Box v.1.90 * KANAL LİSTELERİ * (Favori ve Buketler düzenlendi)

  1. #1
    Adviser
    Giriş Tarihi
    22-12-2009
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    3,586
    Üye No
    517872

    Arrow Atlanta HD Box v.1.90 * KANAL LİSTELERİ * (Favori ve Buketler düzenlendi)



    * Atlanta HD Box 1.90 yazılımında taranmıştır.
    * Birkaç eksik ve yanlış TP düzeltilmiştir.
    * 7e Eutelsat UNIVERSAL LNB dir.


    FAVORİLER:
    1 - ÇOCUK
    2 - ULUSAL+HABER
    3 - FILM+DIZI
    4 - SPOR
    5 - BELGESEL
    6 - MUZIK
    7 - HDTV ( diğer favorilerde yer almayan )

    BUKETLER:
    1 - DIGITURK
    2 - DSMART
    3 - CYFRA+
    4 - SKY ITALY
    5 - NOVA
    6 - DIGITAL+ ASTRA
    7 - ORANGE
    8 - SKY DEUTSCHLAND
    9 - CANALSAT
    10 - DIGIT ALB
    11 - TOTAL TV
    12 - UPC DIRECT
    13 - DIGI TV
    14 - ADLT ( kilitli değildir )
    15 - BOOM


    3 UYDULU LİSTE ( 42e - 13e - 7e ) :
    Link:

    4 UYDULU LİSTE ( 42e - 13e - 7e - 19e ) :
    Link:

    11 UYDULU LİSTE ( 42e - 13e - 7e - 19e - 4.8e - 23.5e - 16e - 9e - 1w - 4w - 7w ) :
    Link:


    * USB DEN KANAL LİSTESİ YÜKLEMEK İÇİN:
    1 - Linkten indirdiğiniz dosyayı USB nin ana dizinine kopyalayın.
    2 - USB yi atlantaya takın.
    3 - Ana menüden => PVR => Sabit Disk Yönetimi => USB den Güncelle => OK => ****.img
    ( Mevcut listenizi ve Server bilgilerinizi yedekleyiniz )

    * UYDULARIN LNB AYARLARINI KENDİ SİSTEMİNİZE UYARLAMA:
    Ana menüden => Kurulum => Arama Ayarları => Uyduyu Seç => Diseqc ve LNB ayarlarını kendinize göre düzenleyin.

    * HERHANGİ BİR UYDUYA AİT TÜM KANALLARI SİLME:
    Kullanmayacağınız uyduya ( uydulara ) ait tüm kanalları silebilirsiniz.
    Ana menüden => Kurulum => TP/Uydu Düzenleme => Sil => sağ ok => Kanal => OK => Exit => Tamam

    * KANAL EDİTÖR PROGRAMI İLE KANALLARI DÜZENLEME:
    ( En son kanal editör programı: )
    1 - PMEDIT programını açın
    2 - File > File open > istediğiniz kanal yedeğini seçin ( *.img )
    3 - Channel Edit e tıklayın
    4 - Sol pencere de kanallar ( tv ve radyo ) sağ pencerede favori ve buketler çıkar
    5 - İstediğiniz favori veya buketi seçin.
    6 - Sol Pencereden istediğiniz kanal veya kanalları fare ile seçin ve sağ pencereye sürükleyip bırakın.
    7 - Sağ veya sol penceredeki herhangi bir kanalı veya kanalları işaretleyip ( SHIFT veya CTRL + SOL TUŞ ) sürükleyerek üst veya alt sıraya alabilirisiniz.
    8 - İşiniz bitince File > File Save yapın ve çıkın.
    9 - Kaydettiğiniz *.img dosyasını USB ye atıp yukarıdaki gibi atlantaya yükleyebilirsiniz.

    İyi Seyirler.
    Düzenleyen berkenkey : 07-04-2011 at 17:25

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    1,144
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    77681

    teşekürler usta

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    14-03-2004
    Mekan
    47 Mardin
    Yaş
    67
    Mesajlar
    1,270
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    7012

    Eline,Emeğine sağlık...Teşekkürler

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    14-04-2006
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    683
    Üye No
    207528

    teşekkürler üstad

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    28-11-2005
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    31
    Mesajlar
    6,271
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    159011

    Ellerine sağlık. Akşam yükleyeceğim eve gidince, çok teşekkürler...

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    14-04-2006
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    683
    Üye No
    207528

    hosta eklenirmi acaba? usb ile uğraşmasak...

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-11-2010
    Mekan
    33 Mersin
    Yaş
    52
    Mesajlar
    504
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    549051

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi tridimit Mesajı Göster
    hosta eklenirmi acaba? usb ile uğraşmasak...
    Kanal editörü ile yüklenemiyormu?

  8. #8
    Member
    Giriş Tarihi
    29-04-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    58
    Mesajlar
    94
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    12216

    Teşekkürler, emeklerinize sağlık

  9. #9
    Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2011
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    46
    Mesajlar
    94
    Üye No
    552701

    Elinize saglik,teŞekkur ederiz hersey icin,bi sorum olacak bu hazir kanal lİstesini cihaza yuklemeden once kendi bilgisayarimda (siralamalari gormek acisindan) nasil gorebilirim acaba..4 uydulu liste cok isime yarayacak gibi gorunuyor cunku...onceden pc de gorebilirsem super olacak..yardimlarinizi bekliyorum...

  10. #10
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    16-12-2005
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    51
    Mesajlar
    1,931
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    165911

    Kanal Editörü..

    buradan 5 nolu kanal editörü ile
    settingde düzenleme v.b. yapabilirsin.

  11. #11
    Average Member
    Giriş Tarihi
    13-05-2010
    Mekan
    02 Adıyaman
    Mesajlar
    306
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    531654

    teşekkürler üstad
    ...

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    01-03-2004
    Mekan
    60 Tokat
    Yaş
    40
    Mesajlar
    532
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    5145

    Teşekkürler
    7e Eutelsat mdu4 lnb için nasılbir yol izlememiz lazım.

    Saygılar.

  13. #13
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    21-01-2011
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    929
    Üye No
    553354

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi agabey Mesajı Göster
    Teşekkürler
    7e Eutelsat mdu4 lnb için nasılbir yol izlememiz lazım.

    Saygılar.
    Arkadaşlar mdu4 lnb kullanıyorum ve tüm eutelsat w3 frekanslarını silip aşağıdaki frekanslarıı uyguladım tüm kanallar çıktı(HD ve SD).
    Ayarlarım şöyle:
    Eutelsat w3
    LNB Frekansı: Universal
    Tek kablo:Devre dışı bırak
    DİSEqC 1.0: LNB3
    DİSEqC 1.1:KAPALI
    22 kHz Ton :Otomatik


    uyguladığım frekanslar şunlardır:

    11616 V 30000
    12685 V 30000
    11554 V 30000
    12643 V 30000
    12513 V 30000
    12601 V 30000
    10948 V 25066
    11314 V 30000
    11758 V 30000
    11272 V 27500
    10866 V 30000
    11231 V 27500
    10825 V 30000
    11189 V 30000
    10783 V 30000
    11148 V 30000
    11106 V 30000


    NOT:TÜRKSAT LNB1 VE HOTBİRD LNB 2 OLARAK AYARLIDIR. Mavi renkli olan frekanslar Hd kanalların frekanslarıdır.
    Merkezi sistemde kullanılan santral next 2+1 (türksat, hotbird+digitürk mdu 4 lnb)uydu takılabilen 32 çıkışlı sonlu santraldir.

  14. #14
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    01-03-2004
    Mekan
    60 Tokat
    Yaş
    40
    Mesajlar
    532
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    5145

    teşekkürler HDBOX; akşam tüm eutelsatın tp'lerini silip bu tp leri ekleyecegim.
    saygılar

  15. #15
    Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2011
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    46
    Mesajlar
    94
    Üye No
    552701

    Bilgiler icin tesekkurler,bi kac sorum daha olucak affiniza siginarak,kanal editor programini yukledim pc ye,simdi kanallari bu programin icine nasil atacagim ve duzenleme yapacagim,programi acinca cunku bos bi liste cikiyor(satellite ve transponder diye)...bu listeyide duzenledigimi varsayalim sizden bilgiler geldikten sonra ,son benim eklediklerimle beraber bunu cihaza nasil yukleyecegim..simdiden tesekkurler...

  16. #16
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-01-2008
    Mekan
    27 Gaziantep
    Yaş
    40
    Mesajlar
    722
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    413050

    kanal listesi boş çıkanlar isimni database olarak değiştirsin

  17. #17
    Adviser
    Giriş Tarihi
    22-12-2009
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    3,586
    Üye No
    517872

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi befearless Mesajı Göster
    Bilgiler icin tesekkurler,bi kac sorum daha olucak affiniza siginarak,kanal editor programini yukledim pc ye,simdi kanallari bu programin icine nasil atacagim ve duzenleme yapacagim,programi acinca cunku bos bi liste cikiyor(satellite ve transponder diye)...bu listeyide duzenledigimi varsayalim sizden bilgiler geldikten sonra ,son benim eklediklerimle beraber bunu cihaza nasil yukleyecegim..simdiden tesekkurler...
    1 - PMEDIT programını açın
    2 - File > File open > istediğiniz kanal yedeğini seçin ( *.img )
    3 - Channel Edit e tıklayın
    4 - Sol pencere de kanallar ( tv ve radyo ) sağ pencerede favori ve buketler çıkar
    5 - İstediğiniz favori veya buketi seçin.
    6 - İstediğiniz kanal veya kanalları fare ile seçin ve sağ pencereye sürükleyip bırakın.
    7 - Sağ veya sol penceredeki herhangi bir kanalı veya kanalları işaretleyip sürükleyerek üst veya alt sıraya alabilirisiniz.
    8 - İşiniz bitince File > File Save yapın ve çıkın.
    9 - Kaydettiğiniz *.img dosyasını USB ye atıp 1.mesajdaki gibi atlantaya yükleyebilirsiniz.
    Düzenleyen berkenkey : 21-02-2011 at 18:58

  18. #18
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    20-12-2004
    Mekan
    33 Mersin
    Yaş
    54
    Mesajlar
    22,646
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    53812

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi Ajans Sinan Mesajı Göster
    Kanal editörü ile yüklenemiyormu?
    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi berkenkey Mesajı Göster
    1 - PMEDIT programını açın
    2 - File > File open > istediğiniz kanal yedeğini seçin ( *.img )
    3 - Channel Edit e tıklayın
    4 - Sol pencere de kanallar ( tv ve radyo ) sağ pencerede favori ve buketler çıkar
    5 - İstediğiniz favori veya buketi seçin.
    6 - İstediğiniz kanal veya kanalları fare ile seçin ve sağ pencereye sürükleyip bırakın.
    7 - Sağ veya sol penceredeki herhangi bir kanalı veya kanalları işaretleyip sürükleyerek üst veya alt sıraya alabilirisiniz.
    8 - İşiniz bitince File > File Save yapın ve çıkın.
    9 - Kaydettiğiniz *.img dosyasını USB ye atıp 1.mesajdaki gibi atlantaya yükleyebilirsiniz.
    Bende sorayım, merak ettim.
    Kanal editörü ile cihaza yüklenemiyormu. Hep editörle yüklüyorduk.
    Şuan deneme şansım olmadığı için soruyorum.

  19. #19
    Adviser
    Giriş Tarihi
    22-12-2009
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    3,586
    Üye No
    517872

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi isayuksel Mesajı Göster
    Bende sorayım, merak ettim.
    Kanal editörü ile cihaza yüklenemiyormu. Hep editörle yüklüyorduk.
    Şuan deneme şansım olmadığı için soruyorum.
    Transport > Transfer to PC ile yüklenebilir.
    ( Şu an deneme şansım yok ama bu seçenek Atlantadan aldığınızı düzenleyip geri yüklemek için. Bu şekilde dışarıdan alınanı yüklüyor mu denemedim, eve gidince denerim artık )

  20. #20
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    20-12-2004
    Mekan
    33 Mersin
    Yaş
    54
    Mesajlar
    22,646
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    53812

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi berkenkey Mesajı Göster
    Transport > Transfer to PC ile yüklenebilir.
    ( Şu an deneme şansım yok ama bu seçenek Atlantadan aldığınızı düzenleyip geri yüklemek için. Bu şekilde dışarıdan alınanı yüklüyor mu denemedim, eve gidince denerim artık )
    Daha önce sizin verdiğiniz kanal listelerinde denemiştim ve bu şekilde yüklüyordum. (usb ile hiç yüklemedim) Sorun olmaması lazım.
    Sonucu paylaşırsanız sevinirim.
    Deneme şansım olsa deneyip sonucu yazardım. Ama şuan imkanım yok.

7 sayfadan, 1. sayfa 1234567 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı