Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 22 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Korax Full HD 14 Şubat 2011 Tarihli Turksat-Hotbird-W3-Astra Kanal Listesi

  1. #1
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2005
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    45
    Mesajlar
    2,071
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    61543

    Korax Full HD 14 Şubat 2011 Tarihli Turksat-Hotbird-W3-Astra Kanal Listesi



    Merhabalar Korax Full HD Kullanıcılar

    14 Subat 2011 tarihli Full HD Kanal Listeleri hazırlanmıştır. Biliyorsunuz özellikle DVB-S2 yapan SKY kanallarının sembol oranları değişmiştir, bunlar düzenlenmiştir, yeni kanallar eksiksiz eklenmiştir.

    W3 uydusunu Universal LNB ile kullananlar aşağıdaki yazılımı indirebilirler:


    W3 uydusunu MDU4 LNB ile kullananlar aşağıdaki yazılımı indirebilirler:


    Cihazında v188 yazılımı olanlar, Menu+Sistem Bilgisi+Kırmızı Tuş(Yazılım Güncelleme)+Internetten Kanal Güncelleme bölümünden yeni kanal listelerini internet üzerinden güncelleyebilirler.

    İyi seyirler!!!
    Düzenleyen ciyo : 14-02-2011 at 14:28 Sebep: linkler düzeltilmiştir

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-12-2010
    Mekan
    17 Çanakkale
    Yaş
    52
    Mesajlar
    556
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    550346

    emeği gecenlere teşekkürler

  3. #3
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    02-07-2008
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    36
    Üye No
    442521

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ciyo Mesajı Göster
    Merhabalar Korax Full HD Kullanıcılar

    14 Subat 2011 tarihli Full HD Kanal Listeleri hazırlanmıştır. Biliyorsunuz özellikle DVB-S2 yapan SKY kanallarının sembol oranları değişmiştir, bunlar düzenlenmiştir, yeni kanallar eksiksiz eklenmiştir.

    W3 uydusunu Universal LNB ile kullananlar aşağıdaki yazılımı indirebilirler:


    W3 uydusunu MDU4 LNB ile kullananlar aşağıdaki yazılımı indirebilirler:


    Cihazında v188 yazılımı olanlar, Menu+Sistem Bilgisi+Kırmızı Tuş(Yazılım Güncelleme)+Internetten Kanal Güncelleme bölümünden yeni kanal listelerini internet üzerinden güncelleyebilirler.

    İyi seyirler!!!
    kolay gelsin 185 yazılımı yüklü yeni kanal listesi nasıl yüklenmeli 185 yazılımda

  4. #4
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2005
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    45
    Mesajlar
    2,071
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    61543

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi limarcbey Mesajı Göster
    kolay gelsin 185 yazılımı yüklü yeni kanal listesi nasıl yüklenmeli 185 yazılımda
    verdiğim linklerden kanal listesini bilgisayarınıza indirip, daha sonra USB flash diske kanal listesini atabilirsiniz. Menu+Sabit Disk Sürücü Yönetimi+USB'den Güncelleme bölümüne gelip, kanal listesini USB Flash diskten cihazınıza atabilirsiniz.

  5. #5
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    02-07-2008
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    36
    Üye No
    442521

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ciyo Mesajı Göster
    verdiğim linklerden kanal listesini bilgisayarınıza indirip, daha sonra USB flash diske kanal listesini atabilirsiniz. Menu+Sabit Disk Sürücü Yönetimi+USB'den Güncelleme bölümüne gelip, kanal listesini USB Flash diskten cihazınıza atabilirsiniz.
    yeni 188 yazılımını yükledim, gayet iyi şuan

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2005
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    45
    Mesajlar
    2,071
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    61543

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi limarcbey Mesajı Göster
    yeni 188 yazılımını yükledim, gayet iyi şuan
    Eğer v188 yazılımı yüklediyseniz, Menu+Sistem Bilgisi+Kırmızı Tuş(Yazılım Güncelleme)+Internetten Kanal Güncelleme bölümünden 14 Şubat 2011 tarihli yeni kanal listesini indirebilirsiniz.

  7. #7
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    12-02-2011
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    8
    Üye No
    555142

    Ciyo kardeşim 188 yazılımda yaşadığım ses proplemini başka arkadaşlarda yaşamışlar. Bu neden olabilir. Ne zaman bu sorunu çozeceksiniz

  8. #8
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2005
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    45
    Mesajlar
    2,071
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    61543

    bir sonraki yazılımda büyük ihtimalle çözülecek sorununuz.

  9. #9
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    12-02-2011
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    8
    Üye No
    555142

    Ciyo çok teşekkür ederim. Dört gözle yeni yazılımı bekliyorum. İyi akşamlar

  10. #10
    Member
    Giriş Tarihi
    10-11-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    159
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    39729

    teşekürler

  11. #11
    Average Member
    Giriş Tarihi
    29-04-2005
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    54
    Mesajlar
    383
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    96838

    Bu cihaza ciyo bey, ayrı bir renk katar, çünki çok keyif verici bir menü, sağlam bir makina olduğu belli. Hele Korax'ın inanılmaz desteğide eklenince, biz kullanıcılar olarak, zamanla tiryakisi olacağız.. Emeği geçenlere teşekkür ederim...

  12. #12
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    02-07-2008
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    36
    Üye No
    442521

    "ciyo" sky paketinin frekanslar yine gitmiş, bu arada 188 yazılımdan güncellemiştim, dünki bakılan sky kanallarından bazılarının frekanslar uçmuş, ilgilenebilirsen çok ii olur.

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2005
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    45
    Mesajlar
    2,071
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    61543

    sadece 12207/H frekansının sembol oranı değişmiş, değil mi? başka gördüğünüz bir değişiklik var mı?

  14. #14
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    02-07-2008
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    36
    Üye No
    442521

    11785/H 12360/H 12418/V bunlar HD olanlar sondakide hiç bir zaman sinyal olmayan

  15. #15
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2005
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    45
    Mesajlar
    2,071
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    61543

    11785/H frekansında bir değişiklik yok.
    12360/H frekansında bir değişiklik yok.
    12418/V frekansındaki değişiklik 14 Şubat tarihli kanal listesinde zaten mevcut.

  16. #16
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    02-07-2008
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    36
    Üye No
    442521

    ciyo şimdi tekrar 188'den baştan kanal güncellemesi yaptım universal, yalnız şuan türksatta trthd, ntv, ntvspor frekansları sıfır hiç çekmiyo kanallar, şuan böyle bi durummu var.. nası yapsak yüklesek.

  17. #17
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    02-07-2008
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    36
    Üye No
    442521

    trt hd'nin şuan sinyal varmı

  18. #18
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    09-01-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    40
    Üye No
    60912

    trt hd mükemmel sinyal seviyesi var

  19. #19
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2005
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    45
    Mesajlar
    2,071
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    61543

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi limarcbey Mesajı Göster
    ciyo şimdi tekrar 188'den baştan kanal güncellemesi yaptım universal, yalnız şuan türksatta trthd, ntv, ntvspor frekansları sıfır hiç çekmiyo kanallar, şuan böyle bi durummu var.. nası yapsak yüklesek.
    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi limarcbey Mesajı Göster
    trt hd'nin şuan sinyal varmı
    @limarcbey, Turksat anteninizde sorun vardır; şu an TRT HD, NTV ve NTV Spor kanallarının sinyalinde hiçbir problem yok.

  20. #20
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    12-02-2011
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    8
    Üye No
    555142

    Sayın ciyo 188 yazılımdan 185 yazılımı internetten direk cihaza indirirlen takılıyor.daha önce hiç böyle bir problem olmuyordu. Fab ayarlarına donsem düzelir mi veya ne yapmam gerek

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı