Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 11 mesajdan 1 ile 11 arası

Konu: 7010 DCI 12.01.a5 hordbird uydusu listede görünmüyor.

  1. #1
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    03-01-2007
    Mekan
    39 Kırklareli
    Yaş
    56
    Mesajlar
    39
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    304076

    7010 DCI 12.01.a5 hordbird uydusu listede görünmüyor.



    Arkadaşlar.Uydu anteni yeni hortbird'e ayarlandı.Ancak uydu listesinde hortbird görünmüyor.Yeni yazılım yüklemeden hordbird uyduyu listeye nasıl ekleyebilirim?

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    27-09-2008
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    33
    Mesajlar
    645
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    457055

    menü>kanal arama>sarı dan mod kısmına ekle diyip ekleyebilirsiniz. TP listesi için lygn sat a falan bakın.

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    30-09-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    6,771
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    31777

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi çetin01 Mesajı Göster
    Arkadaşlar.Uydu anteni yeni hortbird'e ayarlandı.Ancak uydu listesinde hortbird görünmüyor.Yeni yazılım yüklemeden hordbird uyduyu listeye nasıl ekleyebilirim?
    aşağıdaki linkte, Türksat hotbird uydularına ait hazır kanal listesi var,
    eğer başka yabancı uyduların yoksa yükleyebilirsin.


    yada fabrika ayarlarına döndüğünde, tüm uyduların geri gelir.
    bu durumda hotbird uydunu taratman yeterli olacaktır,
    eğer Türksat uydun varsa, Türksat uydundaki frekansları 1 tane hariç hepsini silerek,
    o kalan frekansıda, 11844 V 02222 3/4 olarak düzenle ve şebeke açık olarak tarat.
    silme ve düzenleme işlemleri için düzenle/ekle/sil tuşunu kullanabilirsin.
    eğer fabrika ayarlarına dönersen, kullanmadığın uydulardan en az 15 tane sil.

    eğer yeni bir uydu ekleyip, frekansları manuel olarak yazmak istersen,
    aşağıdaki linkte frekans listesi ver.
    Düzenleyen okuyucu : 16-01-2011 at 20:12 Sebep: ilâve link.

  4. #4
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    03-01-2007
    Mekan
    39 Kırklareli
    Yaş
    56
    Mesajlar
    39
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    304076

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi easace Mesajı Göster
    menü>kanal arama>sarı dan mod kısmına ekle diyip ekleyebilirsiniz. TP listesi için lygn sat a falan bakın.
    Şu an stream yazılım yüklü.mod kısmı çıkmıyor.İlginize teşekkürler.

  5. #5
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    03-01-2007
    Mekan
    39 Kırklareli
    Yaş
    56
    Mesajlar
    39
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    304076

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi okuyucu Mesajı Göster
    aşağıdaki linkte, Türksat hotbird uydularına ait hazır kanal listesi var,
    eğer başka yabancı uyduların yoksa yükleyebilirsin.


    yada fabrika ayarlarına döndüğünde, tüm uyduların geri gelir.
    bu durumda hotbird uydunu taratman yeterli olacaktır,
    eğer Türksat uydun varsa, Türksat uydundaki frekansları 1 tane hariç hepsini silerek,
    o kalan frekansıda, 11844 V 02222 3/4 olarak düzenle ve şebeke açık olarak tarat.
    silme ve düzenleme işlemleri için düzenle/ekle/sil tuşunu kullanabilirsin.
    eğer fabrika ayarlarına dönersen, kullanmadığın uydulardan en az 15 tane sil.

    eğer yeni bir uydu ekleyip, frekansları manuel olarak yazmak istersen,
    aşağıdaki linkte frekans listesi ver.
    Sanırım fabrika ayarlarına dönecem.İlginize çok teşekkürler.

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    30-09-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    6,771
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    31777

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi çetin01 Mesajı Göster
    Şu an stream yazılım yüklü.mod kısmı çıkmıyor.İlginize teşekkürler.
    stream yazılımda şebeke açık arama seçeneği aktif değil,
    fabrika ayarlarına dönersen,Türksat uydunda eksik frekansları manuel girmen gerekecek.
    Düzenleyen okuyucu : 16-01-2011 at 22:07

  7. #7
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    03-01-2007
    Mekan
    39 Kırklareli
    Yaş
    56
    Mesajlar
    39
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    304076

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi okuyucu Mesajı Göster
    stream yazılımda şebeke açık arama seçeneği aktif değil,
    fabrika ayarlarına dönersen,Türksat uydunda eksik frekansları manuel girmen gerekecek.
    fabrika ayarlarına döndüm ancak türksat 1c'nin dışında türksat yok.Onda da sinyal alamıyorum.hordbird tamam ama şimdide türksat 1c görünüyor ve sinyal yok.sinyal bulabilsem manuel girmeye razıyım.

  8. #8
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    30-09-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    6,771
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    31777

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi çetin01 Mesajı Göster
    fabrika ayarlarına döndüm ancak türksat 1c'nin dışında türksat yok.Onda da sinyal alamıyorum.hordbird tamam ama şimdide türksat 1c görünüyor ve sinyal yok.sinyal bulabilsem manuel girmeye razıyım.
    Türksat 1c dediğin uydu Türksat uydusu oluyor, uzantısına takma.
    diseqc ayarına bak, sanırım büyük ihtimalle diseqcA olmalı,
    eğer diseqc ayarı doğruysa, frekans listesinde sadece bir kaçtane frekansta sinyal vardır,
    Türksat uydunu o haliyle taratırsan 25-30 cıvarı kanal bulursun.

    aşağıdaki linkte Türksat frekans listesi var.
    istersen Türksat uydundaki frekansları 1 tane hariç hepsini sil,
    o kalan bir taneyi ans tv nin frekansı olarak düzenle, sırayla diğerlerini manuel olarak yaz.


  9. #9
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    03-01-2007
    Mekan
    39 Kırklareli
    Yaş
    56
    Mesajlar
    39
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    304076

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi okuyucu Mesajı Göster
    Türksat 1c dediğin uydu Türksat uydusu oluyor, uzantısına takma.
    diseqc ayarına bak, sanırım büyük ihtimalle diseqcA olmalı,
    eğer diseqc ayarı doğruysa, frekans listesinde sadece bir kaçtane frekansta sinyal vardır,
    Türksat uydunu o haliyle taratırsan 25-30 cıvarı kanal bulursun.

    aşağıdaki linkte Türksat frekans listesi var.
    istersen Türksat uydundaki frekansları 1 tane hariç hepsini sil,
    o kalan bir taneyi ans tv nin frekansı olarak düzenle, sırayla diğerlerini manuel olarak yaz.

    yardımınız için çok teşekkürler.Dediklerinizi yaptım sorunum çözüldü.Ancak tek bir sorunum kaldı.Uydu düzenle menüsünde türksat görülüyor ve tek frekans kalınca sinyal de var.Otomatik yada elle aramaya geçince türksat gözükmüyor.Yani taramada uydu seçmeye kalkınca türksat yok.İlginize şimdiden teşekkürler.

  10. #10
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    10-07-2004
    Mekan
    41 Kocaeli
    Mesajlar
    1,097
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    19642

    Sinyalin görünmesi için sinyal olan frekansı seçmen lazım.

  11. #11
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    30-09-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    6,771
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    31777

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi çetin01 Mesajı Göster
    yardımınız için çok teşekkürler.Dediklerinizi yaptım sorunum çözüldü.Ancak tek bir sorunum kaldı.Uydu düzenle menüsünde türksat görülüyor ve tek frekans kalınca sinyal de var.Otomatik yada elle aramaya geçince türksat gözükmüyor.Yani taramada uydu seçmeye kalkınca türksat yok.İlginize şimdiden teşekkürler.
    ben stream yazılım kullanmadığım için kesin emin değilim ama sanırım
    uydu taratmak istediğinde, sol taraftaki uydu listesinde en üst satırda
    Türksat uydusunun adı yazması gerekirken en üst satırda sadece boşluk görünüyor olmalı,

    bu durumda hazır kanal listesi yüklemen gerekiyor.
    aşağıdaki linkte stream kanal editörü ile hazır kanal listesi yükleyebilirsin.


    veya hellesat2 39 derece çanağın yoksa, aşağıdaki linkteki bissli yazılımlardan h/w ne uyanı (12.01.A5)
    önce kurukafa atarak kup 230 la yükleyebilirsin,
    şebeke açık arama seçeneği aktif ve kanal taşımada toplu taşıma yapılabiliyor.
    Düzenleyen okuyucu : 17-01-2011 at 13:16


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı