Uydumarket Banner  

4 sayfadan, 1. sayfa 1234 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 61 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: DreamBox Edit 4.0.1.2

  1. #1
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    11-08-2004
    Mekan
    71 Kırıkkale
    Yaş
    44
    Mesajlar
    13,131
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    23115

    New Icon2 DreamBox Edit 4.0.1.2



    NEW !!! [4.0.1.2]
    - Fixed userbouquets with renamed services are now written in proper settings-type 4 format
    - Fixed problem when saving cable or terrestrial settings (some parameters were lost)
    - Language files updated
    Düzenleyen ozgur71 : 20-01-2011 at 17:08

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    16-04-2005
    Mekan
    77 Yalova
    Yaş
    49
    Mesajlar
    13,405
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    93084

    eyvallah usta sağolasın.

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    17-08-2007
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    41
    Mesajlar
    1,266
    Üye No
    373653

    teşekkürler üstat

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    04-10-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    738
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    32336

    ustalar dm 500s kullanıyorum bana uyarmı birde without olanı ne oluyor?

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    9,976
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1098

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi hudu Mesajı Göster
    ustalar dm 500s kullanıyorum bana uyarmı birde without olanı ne oluyor?

    500s e olur

    without demek kulumsuz direk çalıştırmaya hazır anlamına geliyor

    ben onu kullanıyorum her versiyon çıkında kaldır yenisini yükle falan zor geliyor :D:

    yenisi çıkınca eskisini siliyorm yenisini kullanmaya devam :)

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    31-05-2009
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    1,048
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    495152

    Tesekkurler @Ozgur71 usta.

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-03-2007
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    46
    Mesajlar
    508
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    332973

    teşekkürler üstad..!

  8. #8
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    14-12-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    67
    Mesajlar
    1,352
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    51787

    Teşekkürler. Bazen Dreamboxediti bazen de OpenDBedit kullanıyorum.

  9. #9
    Member
    Giriş Tarihi
    17-12-2008
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    56
    Mesajlar
    218
    Üye No
    472987

    tesekkürler,

  10. #10
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    29-11-2008
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    52
    Mesajlar
    1,240
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    470162

    Ben kanal yüklemelerinde şifreli kanalların bazen neden şifresi zyüklendiğini anladım arkadaşlar.. Sen daha yeni mi anladın diyenleriniz olabilir ama çok aramıştım, sormuştum, sonunda kendim buldum.
    Kanalları bilgisayardan dreamboxa atmadan önce, dreamboxta ebeveyn kontrolü bölümüne giriyoruz. En üstten ikinci sıradaki "koruma ayarları" imaj ilk yüklendiğinde genelde default olarak "hayır" olarak geliyor. Onu "evet" yapıp yeşil tuşa basıyoruz. Daha sonra Dreamedit ile kanalları yüklüyoruz. Kanallar şifreli olarak yükleniyor böylece..

  11. #11
    Member
    Giriş Tarihi
    02-09-2006
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    84
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    257513

    arkadaşlar bu. DreamBox Edit 4.0.1.2 anlamı nedir.bir açıklama yapabilirmisiniz.ne işe yarar.teşekkür edeim.

  12. #12
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    25-10-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    4,347
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    35828

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi bostan1960 Mesajı Göster
    arkadaşlar bu. DreamBox Edit 4.0.1.2 anlamı nedir.bir açıklama yapabilirmisiniz.ne işe yarar.teşekkür edeim.
    pc ye kurulur ve dreambox için kanal düzenlemeye yarar,buket oluşturmaya,silmeye yarar.
    dreamboxdan kanalları alırsınız,gerekli düzenlemeleri yapar pc ye kaydeder ve sonra tekrar dreamboxa gönderirsiniz.her atılan yeni imajdan sonra tek tek kanal aramaz,buket oluşturmak ile uğraşmazsınız;)

  13. #13
    Member
    Giriş Tarihi
    02-09-2006
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    84
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    257513

    sayın BJK ilginize çok teşekkür ederim.dm 500 hd cihazım var.enigma 2 dream elite 1.3.3 VE CCCAM 2.1.4 yüklü idi.pc deki filmleri dm ile tv den izlemek için uğraşırken cihaz çöktü.kırmızı ışık yanıyor açılmıyor.cihaz addonstan bir şey indirmiyordu.cihazı nasıl kurtaracağım.bana yardımcı olabilir misiniz.çok acemiyim.(bu cihaz acemiler için değilmiş.)hangi imajı nasıl yükleyeceğim.yüklemeden önce hangi programlar gerekli.ilgilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

  14. #14
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    02-08-2006
    Mekan
    48 Muğla
    Mesajlar
    1,850
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    246417

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi bostan1960 Mesajı Göster
    sayın BJK ilginize çok teşekkür ederim.dm 500 hd cihazım var.enigma 2 dream elite 1.3.3 VE CCCAM 2.1.4 yüklü idi.pc deki filmleri dm ile tv den izlemek için uğraşırken cihaz çöktü.kırmızı ışık yanıyor açılmıyor.cihaz addonstan bir şey indirmiyordu.cihazı nasıl kurtaracağım.bana yardımcı olabilir misiniz.çok acemiyim.(bu cihaz acemiler için değilmiş.)hangi imajı nasıl yükleyeceğim.yüklemeden önce hangi programlar gerekli.ilgilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.
    Tamam da sorunun çaresi burası değil birader, ilgili yere açmalıydın.
    Düzenleyen muratsulak : 16-01-2011 at 23:15

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    11-09-2004
    Mekan
    20 Denizli
    Mesajlar
    942
    Üye No
    27459

    Teşekkürler arkadaşım.

  16. #16
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    02-12-2004
    Mekan
    66 Yozgat
    Yaş
    59
    Mesajlar
    703
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    47373

    arkadaşlar proğramı kurdum.ayarlar bölümüne ip adresini ve kullanıcı kodu ile şifreyi yazıp kaydettim.kontrolle bastığımda ip numarası kullanıcı kodu şifre tamam cihaza bağlandı yazıyor.daha sonra FTP ye basıp dreamboxtan al diyorum.bu arada Pc de yeni klasör oluşturdum.işaretliyorum.al deyince biraz bekliyor sonra hata veriyor.

  17. #17
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    11-08-2004
    Mekan
    71 Kırıkkale
    Yaş
    44
    Mesajlar
    13,131
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    23115

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi aozaslan Mesajı Göster
    arkadaşlar proğramı kurdum.ayarlar bölümüne ip adresini ve kullanıcı kodu ile şifreyi yazıp kaydettim.kontrolle bastığımda ip numarası kullanıcı kodu şifre tamam cihaza bağlandı yazıyor.daha sonra FTP ye basıp dreamboxtan al diyorum.bu arada Pc de yeni klasör oluşturdum.işaretliyorum.al deyince biraz bekliyor sonra hata veriyor.
    Sevgili @aozaslan !
    Proğram ne gibi bir hata veriyor? bilgi verirmisiniz? Kolay gelsin...

  18. #18
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    18-03-2006
    Mekan
    32 Isparta
    Yaş
    44
    Mesajlar
    825
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    198939

    teşekkürler ellerine saglık

  19. #19
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    02-12-2004
    Mekan
    66 Yozgat
    Yaş
    59
    Mesajlar
    703
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    47373

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ozgur71 Mesajı Göster
    Sevgili @aozaslan !
    Proğram ne gibi bir hata veriyor? bilgi verirmisiniz? Kolay gelsin...
    yüklemeye başlıyor daha sonra
    dreambox tan dosya okumada hata oluştu.daha fazla bilgi için günlüğe bakınız uyarısı geliyor.

  20. #20
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    02-12-2004
    Mekan
    66 Yozgat
    Yaş
    59
    Mesajlar
    703
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    47373

    bilgisayardaki nalları dreambox editte aç dediğimde liste haline görebiliyorum.daha sonra FTP ye basıp dosyaları dreamboxa gönder dediğimde
    conneectin to ip numarası
    connected
    dreambox cevabı:login succesfull.havefun.
    **getting drectory list/etc/enigma2/**
    startingFTP transfer
    transfer complete
    **/etc/enigma2/service**dosyalar gönderiliyor
    starting FTP transfer
    transfer aborted
    services dosyalarını dreamboxa göndermede hata
    disconnecting
    disconnetting
    yazıyor ve gönderilemiyor.

    bu arada cihaza şebeke arama yaptırmıştım.türksata ait kanallar var.bundan olabilir mi
    Düzenleyen aozaslan : 20-01-2011 at 21:25 Sebep: ekleme

4 sayfadan, 1. sayfa 1234 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı