Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 13 mesajdan 1 ile 13 arası

Konu: Download Manager hatası

  1. #1
    Member
    Giriş Tarihi
    19-02-2005
    Mekan
    58 Sivas
    Yaş
    39
    Mesajlar
    128
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    74866

    Download Manager hatası



    Download Manager for Networked Media Tank version 3.1.7

    popcorn A200'e bu programı yükledim fakat sagıklı bir şekilde çalıştıramadım.resimdeki hatayı alıyorum.
    Sebebi ne olabilir.


  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-10-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    53
    Mesajlar
    573
    Üye No
    35593

    CSI ile Utils paketini yüklemeniz lazım.

  3. #3
    Member
    Giriş Tarihi
    19-02-2005
    Mekan
    58 Sivas
    Yaş
    39
    Mesajlar
    128
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    74866

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ahbecan Mesajı Göster
    CSI ile Utils paketini yüklemeniz lazım.
    CSI ile Utils pakedi nedir?

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-10-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    53
    Mesajlar
    573
    Üye No
    35593

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi revix Mesajı Göster
    CSI ile Utils pakedi nedir?
    Download Manager ı yüklediğiniz program. Açılımı CSI = Community Software Installer.

    bilgi alabilirseniz. Bu programın penceresinde "Utils" i bulun ve A200 e kurun. A200 versiyonu sanırım 0.6 idi.

    Kolay gelsin.

  5. #5
    Member
    Giriş Tarihi
    19-02-2005
    Mekan
    58 Sivas
    Yaş
    39
    Mesajlar
    128
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    74866

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ahbecan Mesajı Göster
    Download Manager ı yüklediğiniz program. Açılımı CSI = Community Software Installer.

    bilgi alabilirseniz. Bu programın penceresinde "Utils" i bulun ve A200 e kurun. A200 versiyonu sanırım 0.6 idi.

    Kolay gelsin.
    ben programı NMTCommunityInstallerPortable den kurdum zaten.

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-10-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    53
    Mesajlar
    573
    Üye No
    35593

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi revix Mesajı Göster
    ben programı NMTCommunityInstallerPortable den kurdum zaten.
    Download Manager = DM yi tek başına kurmak yetmiyor. Bazı yardımcılara ihtiyaç var. "Utils" te onlarda biri. Son versiyonu 0.0.7 imiş. DM nin web arayüzünü hızlandırmak için de ayrıca "lighttpd" adlı başka bir yardımcı kurmanız lazım.

    PM den CSI içinde görmediğinizi yazmışsınız. Kullandığınız CSI de ya da internet bağlantınızda bir sorun olabilir.

    Bunları aşağıdaki linklerden indirip CSI nin üst menüsünü kullanarak manuel kurmayı deneyin.





    Kolay gelsin.

  7. #7
    New Member
    Giriş Tarihi
    12-11-2009
    Mekan
    26 Eskişehir
    Yaş
    34
    Mesajlar
    16
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    513490

    hotfile serverlarından premıum uyelık ile download yapabılırmıyız cihazımızda bununda

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-10-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    53
    Mesajlar
    573
    Üye No
    35593

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi turan2691 Mesajı Göster
    hotfile serverlarından premıum uyelık ile download yapabılırmıyız cihazımızda bununda
    Evet. Desteklenen premium ların tümü.

    1. Rapidshare.com
    2. Netload.in
    3. Megaupload.com
    4. ************
    5. Megashares.com (new in 3.1.7)

  9. #9
    Member
    Giriş Tarihi
    19-02-2005
    Mekan
    58 Sivas
    Yaş
    39
    Mesajlar
    128
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    74866

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ahbecan Mesajı Göster
    Evet. Desteklenen premium ların tümü.

    1. Rapidshare.com
    2. Netload.in
    3. Megaupload.com
    4. ************
    5. Megashares.com (new in 3.1.7)

    ahbecan yardımın için teşekkürederim bu hatdan kurtuldum sonunda .
    Ama şunuda söylemeliyim bu programı geliştiren hintli tamam iyi etmiş ama böyle program olmaz canı isteyince çalışıyor canı isteyince çalışmıyor bune ya kaç gündür ugraşıyorum :crashs: randımanlı bir şekilde kullanamadım
    3.1.7 sildim 3.1.6 kullandım yine aynı bir iki download yaptı sonra eski haline geri döndü nazlana nazlana çalışıyor. Torrent programı bundan 100 kat iyi takır takır çalışıyor sorunsuz ama ordada seed sorunu olmasa şimdi bu programla hiç ugraşmam.
    Bu program neden bu kadar sorunlu anlıyamıyorum hintliye yazmak istiyorum ama inglizcem yetersiz şu olaya bir el atalım arkadaşlar.
    +Bu arada hotfile premium hesabı görüyor ama download yapmıyor.:smiles18:
    Düzenleyen revix : 07-01-2011 at 22:34

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-10-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    53
    Mesajlar
    573
    Üye No
    35593

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi revix Mesajı Göster
    ahbecan yardımın için teşekkürederim bu hatdan kurtuldum sonunda .
    Ama şunuda söylemeliyim bu programı geliştiren hintli tamam iyi etmiş ama böyle program olmaz canı isteyince çalışıyor canı isteyince çalışmıyor bune ya kaç gündür ugraşıyorum :crashs: randımanlı bir şekilde kullanamadım
    3.1.7 sildim 3.1.6 kullandım yine aynı bir iki download yaptı sonra eski haline geri döndü nazlana nazlana çalışıyor. Torrent programı bundan 100 kat iyi takır takır çalışıyor sorunsuz ama ordada seed sorunu olmasa şimdi bu programla hiç ugraşmam.
    Bu program neden bu kadar sorunlu anlıyamıyorum hintliye yazmak istiyorum ama inglizcem yetersiz şu olaya bir el atalım arkadaşlar.
    +Bu arada hotfile premium hesabı görüyor ama download yapmıyor.:smiles18:
    revix, program için yazdıklarına aynen katılıyorum. Bu hintli tam anlamıyla stabil bir sürüm çıkaramadı. Yeni bir özellik ekleyeceğim derken program başka bir yerden hata veriyor. İyi bir programcı değil bu kişi. Parasız yapmakla da alakası yok bu durumun. Ücretsiz olduğu halde çok iyi çalışan programlar var çünkü. Linux kodlarıyla aria2c veya wget kullanmak lazım. Ya da Myrapbook, Plowshare, Aria2c Remote Control gibi alternatif programlara kafa yormak lazım.

  11. #11
    Member
    Giriş Tarihi
    25-10-2009
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    44
    Mesajlar
    225
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    511406

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ahbecan Mesajı Göster
    Evet. Desteklenen premium ların tümü.

    1. Rapidshare.com
    2. Netload.in
    3. Megaupload.com
    4. ************
    5. Megashares.com (new in 3.1.7)
    bilgisayarda jdownloader kullanıyoruz ve jd modeme restart attırabiliyor ve yeni ip ile bu sitelerden devamlı veri indirebiliyoruz böyle bir uygulamayı popcorn a 110 da da yapılabiliyormu acaba?

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-10-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    53
    Mesajlar
    573
    Üye No
    35593

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi estamemuchoo Mesajı Göster
    bilgisayarda jdownloader kullanıyoruz ve jd modeme restart attırabiliyor ve yeni ip ile bu sitelerden devamlı veri indirebiliyoruz böyle bir uygulamayı popcorn a 110 da da yapılabiliyormu acaba?
    Sigma işlemcinin java desteği yok malesef.

  13. #13
    Average Member
    Giriş Tarihi
    05-12-2009
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    349
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    515841

    Şu yazılımı tam manasıyla kullanamadım gitti :s


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı