Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 21 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Image "DOMICA 7.0" for Dreambox 800 HD kernel 2.6.18.7-4

  1. #1
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-10-2005
    Mekan
    02 Adıyaman
    Mesajlar
    2,619
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    142979

    Image "DOMICA 7.0" for Dreambox 800 HD kernel 2.6.18.7-4



    #1
    Today, 03:39 - Add Post To Favorites
    zlobys
    Junior Member
    Join Date: Nov 2010
    Posts: 2
    Thanks: 0
    Thanked 3 Times in 1 Post
    Country:


    Enigma2 DOMICA image 7.0 äëÿ dreambox 800 è Tuxbox 980L HD ÿäðî 2.6.18.7-4
    fERRARI 78F
    (backup image is configured to connect to the image SSL78F)


    (for the originals or SIM 2.1 with winding SSL76D bootloader)



    Image "DOMICA 7.0" for Dreambox 800 HD kernel 2.6.18.7-4

    - Updated Enigma2
    - addons available now also in Software manager and in Extended Software manager.
    - added Oscam softcam yuriks mod.
    - Activate emulator in Domica-panel main menu


    Enigma2 DOMICA image 7.0 äëÿ dreambox 800 è Tuxbox 980L HD ÿäðî 2.6.18.7-4
    fERRARI 78F
    (backup image is configured to connect to the image SSL78F)

    SIM 2.01
    (for the originals or SIM 2.1 with winding SSL76D bootloader)


    Image 2 kesinlikle fonksiyonel meclislerine benzer olarak sunulmuştur:
    - FERRARI SSL78F yükleyici Tuhboh TH980L HD PVR için ve ev menü (yedek görüntü görüntü SSL78F bağlanmak için yapılandırılmış) Rus dili ile
    - Dreambox HD-800PVR 76 yükleyici için ve ev menüsünde Rus dili ile (aslı veya SIM2.01 zaman inişli çıkışlı SSL76D bootloader)

    - Enigma Güncelleme
    - Eklentiler, yönetici-as-paket yöneticisi olağan mevcuttur ve genişletilmiş olarak.
    - genişleme Yuriks bir değişiklik (10 ve 12 sürümleri) de DAÜ oscam ilave olarak
    - Ekran aktif ev panelinde emülatör (plug-Lodge menüsünde)

    - animasyonlu menü ile yeni deri HD-line ProTV
    Önyükleme süresi (ev panelinden kapalı, ayarlar menüsü) de tebrik Ses
    - Ana menüye taşıdık emülatör etkinleştirin, ev-bar (emulator aktivasyon hemen sonra başlar)







    Enigma2 Domica image team
    Düzenleyen yergun02 : 01-01-2011 at 22:23

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-06-2005
    Mekan
    55 Samsun
    Yaş
    51
    Mesajlar
    837
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    113677

    menü kanal listesi,frekans ayrıntıları,sinyal göstergeleri hoşuma gitti..Rus dilinde,Türkçeye çevrilirse çok daha güzel olur.. deneyelim bakalım ....arkadaşımıza teşekkürler..saygılarımla
    Düzenleyen sev : 01-01-2011 at 23:25 Sebep: yanlış anlaşılma nedeniyle..

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-10-2005
    Mekan
    02 Adıyaman
    Mesajlar
    2,619
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    142979

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sev Mesajı Göster

    arkadaşlara direk link..kolaylık olabilir...rus dilinde,denelim bakalım nasıl....saygılar
    zaten yukarıda link verilmiş hemde iki tane upload ettim emeğe saygı lütfen

  4. #4
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    24-11-2004
    Mekan
    70 Karaman
    Mesajlar
    3,521
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    44098

    sayın yergün teşekkürler.bunun türkçe dilide varmı?

  5. #5
    Average Member
    Giriş Tarihi
    02-01-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    256
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    58413

    Arkadaşlar klon cihaza kurdum bu imajı, imajda bl76D yok eğer cihazınızda yüklü değilse onu imajı yüklemeden önce önce yada imajı yükledikten hemen sonra yükleyin .ardından imajı sorunsuz açarsınız türkçe var dil seçenekleri arasında ama mavi tuş menüsü rusca geldi english yazıyor ortasındada english i seçtim ingilizce oldu onun dışında görselini gayet beğendim imajın cccam de iyiydi denenmesi gerektiğini düşünüyorum saygılar herkese.

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-11-2006
    Mekan
    33 Mersin
    Yaş
    52
    Mesajlar
    505
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    288760

    eline ve emeğine sağlık .

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-06-2005
    Mekan
    55 Samsun
    Yaş
    51
    Mesajlar
    837
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    113677

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi yergun02 Mesajı Göster
    zaten yukarıda link verilmiş hemde iki tane upload ettim emeğe saygı lütfen
    arkadaşım hatırlattığınız için teşekkürler..size saygısızlık için değil, forumdaki verilen bilgiler türkçeye çevrilmiş tam Türkçe olmadığından orjinal ile klon cihaz uyarısı tam anlayamayan arkadaşların hataya düşmemesi için yardımcı olmak amacıyla ekledim,kimsenin emeğine saygısızlık değil,sadece sizin eklediğinize katkı olsun diye yazdım,eğer yanlış değerlendirme olduysa özür dilerim...saygılarımla...cevabınıza göre sileceğim kusura bakmayın...

  8. #8
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-10-2005
    Mekan
    02 Adıyaman
    Mesajlar
    2,619
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    142979

    durum anlaşılmıştır teşekürler

  9. #9
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    01-11-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    1,241
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    37290

    Çok teşekkürler yergun02 süper görsel ötesi bir image.şimdi attım setting lerimi kurdum menü dili ingilizce oluyor.mavi panelde englis yazan yer var oraya tıklayınca ingilizce oluyor ve ccam kurunca işlem tamamdır.bunları yaptıktan sonra tuner sıfırlandı tekrar ayarladım şu an mükemmel çalışıyor.Tekrardan teşekkürler.Kolay gelsin saygılar

    NOT: Mavi panelden hariç diğer taraflar tamamen TÜRKÇE dir arkadaşlar !!
    Düzenleyen erdemorman2000 : 02-01-2011 at 13:22

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-06-2005
    Mekan
    55 Samsun
    Yaş
    51
    Mesajlar
    837
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    113677

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi erdemorman2000 Mesajı Göster
    Çok teşekkürler yergun02 süper görsel ötesi bir image.şimdi attım setting lerimi kurdum menü dili ingilizce oluyor.mavi panelde englis yazan yer var oraya tıklayınca ingilizce oluyor ve ccam kurunca işlem tamamdır.bunları yaptıktan sonra tuner sıfırlandı tekrar ayarladım şu an mükemmel çalışıyor.Tekrardan teşekkürler.Kolay gelsin saygılar

    NOT: Mavi panelden hariç diğer taraflar tamamen TÜRKÇE dir arkadaşlar !!
    ccaminfo kurmak için nereden indiriyoruz...saygılar

  11. #11
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    01-11-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    1,241
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    37290

    Sevgili arkadaşım mavi panelde ikinci sırada activate softcams yazıyor oradan kurabilirsin.kolay gelsin

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-02-2004
    Mekan
    20 Denizli
    Mesajlar
    913
    Üye No
    4315

    SSL78F olanı direk flash a yükledim fakat açılmadı eror hatası verdi benim cihaz dm800 orjinal sebeb nedir cihazlarda loader farkımı var 76 olanı kuruldu bilgi verebilirmisiniz


    sev arkadaşım önce eklentilerden domica eklentilere gir oradan 2.2.1 ccam bul ve indir sonra aktive edecen
    Düzenleyen sebos : 02-01-2011 at 13:45

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    01-11-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    1,241
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    37290

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sebos Mesajı Göster
    SSL78F olanı direk flash a yükledim fakat açılmadı eror hatası verdi benim cihaz dm800 orjinal sebeb nedir cihazlarda loader farkımı var 76 olanı kuruldu bilgi verebilirmisiniz

    Arkadaşım ben uzman değilim ama sen sanırım Ferrari board olanlara ait olanı kurmuşsun sebep budur kesinliklen.ben clona kurdum herhangi bir sorun olmadı.kolay gelsin:ok:

  14. #14
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    02-01-2008
    Mekan
    07 Antalya
    Mesajlar
    1,359
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    409589

    görsellik ve menu dizaynı güzel ama görüntü kalitesi vasat ..ayrıca addson bölümü kısıtlı..cihazda değişiklik yapıp restart yaptığında ayarlar sıfırlanmakta herseferinde tekrar ayar yapmak gerekiyor..

    teşekkürler saygılar..
    Düzenleyen Tekkan : 02-01-2011 at 17:50

  15. #15
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    01-11-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    1,241
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    37290

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi Tekkan Mesajı Göster
    görsellik ve menu dizaynı güzel ama görüntü kalitesi vasat ..ayrıca addson bölümü kısıtlı..cihazda değişiklik yapıp restart yaptığında ayarlar sıfırlanmakta herseferinde tekrar ayar yapmak gerekiyor..

    teşekkürler saygılar..
    Maalesef haklısın ne ayar yapsan hepsi sıfırlanıyor.Tek kötü yanı o bence görüntü iyi gibi:ok: geldi bana ..

  16. #16
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    02-01-2008
    Mekan
    07 Antalya
    Mesajlar
    1,359
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    409589

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi erdemorman2000 Mesajı Göster
    Maalesef haklısın ne ayar yapsan hepsi sıfırlanıyor.Tek kötü yanı o bence görüntü iyi gibi:ok: geldi bana ..
    bu imaji yüklediğinizde aradaki farkı daha rahat anlabilirsiniz , görüntü kalitesi müthiş..




    saygılar..

  17. #17
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    01-11-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    1,241
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    37290

    Arkadaşım bir önceki imagem o verdiğin di ben o yüzden pek fark göremedim dedim.Yoksa görsel olarak bunu tek geçerim ayarların sıfırlanması dışında favorim benim .Saygılar

    sony led tv de izliyorum HD müthiş ama sd ler için aynı şeyi söyleyemem bende d samart var ondaki sd yayınların kalitesi çözünürlüğü daha güzel geliyor bana .Yada sd yayını yapan kanalla alakalı birazda.(benim fikrim tabiki )

  18. #18
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    05-03-2004
    Mekan
    20 Denizli
    Mesajlar
    3,462
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    5750

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi erdemorman2000 Mesajı Göster
    Arkadaşım bir önceki imagem o verdiğin di ben o yüzden pek fark göremedim dedim.Yoksa görsel olarak bunu tek geçerim ayarların sıfırlanması dışında favorim benim .Saygılar

    sony led tv de izliyorum HD müthiş ama sd ler için aynı şeyi söyleyemem bende d samart var ondaki sd yayınların kalitesi çözünürlüğü daha güzel geliyor bana .Yada sd yayını yapan kanalla alakalı birazda.(benim fikrim tabiki )
    erdemorman Dm800 kumandanla sony led tvyi kumanda edebiliyormusun?
    ben kod girerek uğraştım. başaramadım..nx700 mü ex700 mü var?

  19. #19
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    01-11-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    1,241
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    37290

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi kemalege2000 Mesajı Göster
    erdemorman Dm800 kumandanla sony led tvyi kumanda edebiliyormusun?
    ben kod girerek uğraştım. başaramadım..nx700 mü ex700 mü var?
    Sevgili arkadaşım hiç denemedim kumandayı.Bendeki sony ex711 32' var vestel tv var onda denemiştim ama saçmaladı farklı tuşlara kumanda ediyor belkide tuş kombinasyonu yapılsa oladabilir emin değilim.Saygılar

  20. #20
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-02-2004
    Mekan
    20 Denizli
    Mesajlar
    913
    Üye No
    4315

    bu kullandığı skin ismi nedir resimlerdeki

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı