Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 33 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Goldmaster 90400 İÇİn Taplİn 7700 Yazilim >MR 1.060 OK

  1. #1
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    6,148
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    15

    Goldmaster 90400 İÇİn Taplİn 7700 Yazilim+MR1.060 OKEY



    arkadaşlar goldmaster 90400 leri taplin 7700 e ceviren dosya bu adresde :


    dosya burada


    GM 90400 DE MATRİX 1.060 TAPLİN YAZILIM CALIŞIYOR

    tek olarak yükleyebilirsiniz
    taplin kumanda almak nerdeyse şartdır .taplin kumanda ile münü tuşu calışmıyor onun içinde menü devresi almanız lazım devre almak isteyen olursa pm atsın

    cihazınıza taplin yazılım yüklemek siz ne kazandırır:
    1-kanal sayısı 6000 olur
    2-autosat özelligi var dogu-orta-batı uyudularını siz belirlersiniz diger tüm uydularu kendi bulur tarar
    3-saat problemi yoktur
    echoda sürekli saat ayarı yapmak zorundasınız
    4-euro i****o ile tps - absat full acık sesde var

    bunları bilin v-box almak yerine taplin kumanda ve devre almak sizin kendi tercihiniz biz ne dersek boş
    yükleme sırasında yapılacak hatalardan biz sorumlu degiliz bilmiyorsanız bir bilene yaptırın lütfen
    Düzenleyen dundar19 : 16-01-2006 at 01:07

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    2,332
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    345

    3 şubat taplin yazılımı ve gm'ler..

    dündar hocam, bildiğin gibi özbar taplin için yeni yazılımlar çıkarttı. biz gm 90400 kullanıcıları için dişe dokunur bir gelişme var mı yeni yazılımda acaba?

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    1,015
    Üye No
    729

    merhaba arkadaşlar

    dün nette gezerken bir yazı gördüm. samsung vialı cihazlara bir emu yazılımı çıkarmışlar. malum bu günlerde emülü yazılımlar pek revacta..bu yazılımın vialı cihazda olduğunu söylüyor.
    embedded viada conaxın ve hatta crytoworksunda çalıştığını söylüyorlar..sadece via yuvasında oluyormuş.diyorumki ah keşke bizim 90400 de de böyle bi yazlım uyma işi olsa ..ah keşkem...

    bilgilerinize

  4. #4
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    1,015
    Üye No
    729

    merhaba arkadaşlar

    dün nette gezerken bir yazı gördüm. samsung vialı cihazlara bir emu yazılımı çıkarmışlar. malum bu günlerde emülü yazılımlar pek revacta..bu yazılımın vialı cihazda olduğunu söylüyor.
    embedded viada conaxın ve hatta crytoworksunda çalıştığını söylüyorlar..sadece via yuvasında oluyormuş.diyorumki ah keşke bizim 90400 de de böyle bi yazlım uyma işi olsa ..ah keşkem... :banana:

    bilgilerinize

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    1,015
    Üye No
    729

    yaw arkadaşlar 2 tane olmuş..

    özür....

  6. #6
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    6,148
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    15

    gm90400 icin taplin dosyası yenilendi matrix 1.060 de sorun yok şakır şakır calışıyor

  7. #7
    New Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mesajlar
    26
    Üye No
    831

    Evreka !

    Saygıdeğer Arkadaşımız Dündar19
    Son 72 saattir GM90400 için MR çözümü arıyordum.Attachı aldım deneyeceğim.Sözlerine bakılırsa Remote kontrol uymuyor.Ayrıca devre sözü geçiyor.GM e Taplin firmware yüklemesi sonrası olacakları anlatıyor gibi.Buraya biraz sonra başıma gelecekleri anlatan bir açıklama eklersen bende çok şaşırmamış olurum.
    Teşekkürler ve selamlar.

  8. #8
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    6,148
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    15

    YENDUR
    olay şu gm90400 e taplin 7700 yazılım atınca elindeki kumanda tuşları ters calışıyor taplin kumanda alıncada menü tuşu basmıyor bunun için devre yapıldı devreyi cihaza montaj yapıyorsun taplin kumandada stan-by tuşuna basınca menü cıkıyor hepsi bu
    taplin kumanda+ menü devresi almak şart gibi yok ben böylede kullanırın diyen varsa ne diyelim güle güle kullansın

  9. #9
    New Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mesajlar
    26
    Üye No
    831

    Teşekürler Dündar19

    Yazılımı yükledim.MR1060 donmasız olarak çalıştı.Yazdığın gibi remote info tuşu menü görevi taşıyor.Yön tuşları ters çalışıyor.O an bana ergonomik gelmedi.Sayende çözümü öğrendim.Kişisel çabaların ve yardımın için teşekürlerimi iletiyorum.Saygılar.

  10. #10
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    6,148
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    15

    karar yüce goldmaster kullanıcılarının isteyen v245 isteyen echo2200 isteyen taplin 7700 yükler bizim görevimiz bunları anlatmak kimseye şu yazılım iyidir şu kötüdür bu yazılımı şiddetle tavsiye ederim falanda demedim her yazılımın kendine has +/- var ben begenirim siz begenmezsiniz yazılımı yükleyin begenmeyen geri gm ye dönsün

  11. #11
    Average Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    41 Kocaeli
    Yaş
    55
    Mesajlar
    460
    Üye No
    933

    Sayın Dündar19
    GM90400 e Taplin 7700 cıp yazılımını (şubat versiyonu) yukledim.Cihazda ise bu 3200 olarak görülüyor.7700 ile 3200 arasındaki fark nedir bilmiyorum.
    MR 1.060 Modülü ise cihaz açıkken TAKARSAN tanıyor.Cihazı aç-kapa yapınca tekrar modülü tanımıyor.
    Bu şakır şakır bir çalışma olmuyor maalesef...

  12. #12
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    59
    Mesajlar
    353
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    255

    dundar usta 80900 e de 9400 deki gibi yuklesek olurmu

  13. #13
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    6,148
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    15

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi space
    Sayın Dündar19
    GM90400 e Taplin 7700 cıp yazılımını (şubat versiyonu) yukledim.Cihazda ise bu 3200 olarak görülüyor.7700 ile 3200 arasındaki fark nedir bilmiyorum.
    MR 1.060 Modülü ise cihaz açıkken TAKARSAN tanıyor.Cihazı aç-kapa yapınca tekrar modülü tanımıyor.
    Bu şakır şakır bir çalışma olmuyor maalesef...
    ben daha hiç kapa -ac veya acıkken tak falan yapmadım kimseye yalan söylemeye mucburiyetim yok
    eger sen yalan söylüyorsun diyorsan onuda halledelim gel bak cihaza modüle daha kim ne yazınca dogrudur yalandır bilemiyorsanız benim yapacagım bir şey yok
    ister taplin yükle istersen gm istesen echo ama kimseyi itham ederek yazı yazma benimle sorunun varsa yaz ben gereken cevabı veririm meraklanma

  14. #14
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    6,148
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    15

    80900 e taplin yüklenmiyor . echo yazılım yüklenincede kumanda calışmıyor sen bekleyeceksin biraz daha 80900 leri echoya cevirecek kumanda devresi konusunda calışmamız devam ediyor

  15. #15
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    13-03-2004
    Mesajlar
    7
    Üye No
    6847

    ben digital uydu saticisiyim. Hemen hemen tüm modeller mevcuttur. Ancak özellikle nex,sunny,goldmaster,kyoto ve neta markal1 ürünleri bulunmaktadir. Ben bu markalara yeni versiyonlar ve sifreli kanallari modulsüz nasil çözebilirim, örnegin sunny 7010 dci ya hangi prorami, hangi versiyonu yükleyip ve hangi adresten indirecegimi bulamadim. yardiminiza ihtiyacim var. te_ekkürler Bunlari dile getirmi_ken bu programda emegi geçen tüm arkada_lara minnettarim. ba_ar1larin devamini temenni ediyorum... aselektonik
    Düzenleyen aselektronik : 26-03-2004 at 16:55

  16. #16
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    16-04-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    7
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    10931

    sayın dündar 19 arkadaşım bende gm 90400 receiver var bu yukarıda bahsettiğin olayı nasıl yükleyebilirim.. ayrıca i****o-viacsses ve icecrypt modul ve fun 4 kartlarım mevcut bu konuda bana yardımcı olursan çok sevimnirim... iyi çalışmalar dileklerimle... :write:

  17. #17
    Member
    Giriş Tarihi
    20-02-2004
    Mekan
    81 Düzce
    Yaş
    40
    Mesajlar
    113
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3637

    Wink 80300V modeLine Emu varmı?

    :shout: gm 80300V modeLinin EmuLatörü varmı? veya kartını nasıL doLdurabiLirim cihaz goLdkart iLe çaLışıyor.UstaLardan yardım bekLiyorum, saygıLar...:shout:

  18. #18
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    07-03-2004
    Mesajlar
    8
    Üye No
    6026

    arkadaşlar 9400cı ya emu yazılımını nereden bulabilirim.Orjinal emulu yazılımları çıktımı yardımcı olursanız sevinirim

  19. #19
    New Member
    Giriş Tarihi
    05-02-2004
    Mesajlar
    17
    Üye No
    1765

    yardım 9400 cı goldmaster aldım ama emusuna girip keyleri yazamıyorum EMU şifresini yazarsanız yada emuya nasıl gireceğimi anlatırmısınız.

  20. #20
    New Member
    Giriş Tarihi
    05-02-2004
    Mesajlar
    17
    Üye No
    1765

    arkadaşlar başka sayfada 9400 cı model goldmasterin EMU açma sını buldum .Önce Menü-sistemayarları-121'e basılacakmış.boş yere sayfayı işgal ettim özür dilerim.Menemenli

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı