Uydumarket Banner  

4 sayfadan, 1. sayfa 1234 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 68 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: asahi 10100 için emu yazılımı varmı...

  1. #1
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    15-03-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Mesajlar
    33
    Üye No
    7189

    asahi 10100 için emu yazılımı varmı...



    merhaba arkadaşlar asahi 10100 için emu yazılım var mı..
    bazı arkadaşlar zaten içinde emu yazılımın olduğunu yazmış (forum da )
    ben orada yazılanları yapmış olduğum halde gene bulamadım yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim...

  2. #2
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    15-02-2004
    Mesajlar
    457
    Üye No
    2851

    cihazın içinde var.cihazdan cihaza atabilirsin

  3. #3
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    15-03-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Mesajlar
    33
    Üye No
    7189

    merhaba arkadaşım bana daha ayrıntılı bilgi verebilirsen sevinirim acaba makinanın içindeki emu yazılım nı nasıl aktif hale getirebilirim ,game menüsü içinde öyle bir menüde yok master kod u da girmem de menü yü aktif hale getirmdi ....yardımcı olursan ...lütfen

  4. #4
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Yaş
    48
    Mesajlar
    92
    Üye No
    114

    arkadaşım bende dediğin makinanın emu versiyonu var fabrika servise makina gönderirken cd içinde göndermiş bu akşam 10:00 gibi bu topikte olursan buradan çekersin

  5. #5
    Average Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    41 Kocaeli
    Yaş
    57
    Mesajlar
    251
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    978

    asahi cd elimde var ama yazılım atamadım kablo bağlantı şaması vermiş bilgisayar için 2-2 3-3 5-5 comport hata veriyor cd bugün elime geçti. cihazdan cihaza 2-3 3-2 5-5 oda hata veriyor. cı denedim oda aynı hataları veriyor yardım edene teşekkürler.

  6. #6
    Member
    Giriş Tarihi
    16-02-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    35
    Mesajlar
    230
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    2914

    koblonun içini acıp herhangibi bir tarafta kırmızıyla turuncunun yerlerini değistir.
    yükleniyor.ben bu aksam denedim.ok.renkler farklı ise 2ile 3 ün yerini değiştir.ok.
    sende emu yazılımı var mı? varsa mailime gönderirmisin?
    [email protected]
    [email protected]

  7. #7
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Yaş
    48
    Mesajlar
    92
    Üye No
    114

    bende var ama şu kablo olayını tam olarak anlatırmısın

  8. #8
    Average Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    41 Kocaeli
    Yaş
    57
    Mesajlar
    251
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    978

    kablonun kesilmiş olur diye yenisini yaptım sen bilgisayardan mı attın yazılımı yoksa cihazdan cihazamı ikisi farklı bağlantı.

  9. #9
    Member
    Giriş Tarihi
    06-02-2004
    Mekan
    75 Ardahan
    Mesajlar
    134
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1855

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi yabani
    merhaba arkadaşlar asahi 10100 için emu yazılım var mı..
    bazı arkadaşlar zaten içinde emu yazılımın olduğunu yazmış (forum da )
    ben orada yazılanları yapmış olduğum halde gene bulamadım yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim...
    merhabalar:bendeki asahi 10100 cihazın emu fabrika ayarlarına dönünce silindi ,sizlerden cihazdan cihaza nasıl yükleme yapılır sorusuna cevap verirseniz sevinirim.Ayrıca bununla ilgili web sitesi vermeniz daha çok sevindirir.SELAMLAR...

  10. #10
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    13-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    1,878
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    2634

    menu de ıken 2356 yazarsan emu devreye girer.menu oyuna gır sıfrelerı oradan yaz.

  11. #11
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    15-03-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Mesajlar
    33
    Üye No
    7189

    yaw arkadaşlar emu varsa bir zahmet link verinde bizde indirelim ,yükleme olayını çözeriz...Lütfen

  12. #12
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    15-02-2004
    Mesajlar
    457
    Üye No
    2851

    şu an itibarıyla polsatları çözüyor.hispa daki tv cabo ve digitali çözdüremedim
    Digital+ 30°WEST HISPESAT
    Ident: 4101
    DEC: 065 001
    *** 00: 20 C4 64 CC 02 C8 96 11
    DEC: 032 196 100 204 002 200 150 017
    *** 01: 9D 78 B7 83 3F 76 0A C7*
    DEC: 157 120 183 131 063 118 010 199

    TV CABO 30°WEST HISPASAT
    IDENT: 4901 (Nagravision)
    DEC: 073 001
    HEX: 17 B9 B2 D4 20 2F 6B 76*
    DEC: 023 185 178 212 032 047 107 118*
    HEX: EB B7 8D AD 36 B5 A1 BE
    DEC: 235 183 141 173 054 181 161 190

    sebebi nedir.

  13. #13
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    15-03-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Mesajlar
    33
    Üye No
    7189

    şu emu yu verebilecek baba yiğit yokmu...millet ne istiyor vatandaş ne yapıyor

  14. #14
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    15-03-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Mesajlar
    33
    Üye No
    7189

    cihazdan cihaza güzel ama hani cihaz

  15. #15
    Average Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    41 Kocaeli
    Yaş
    57
    Mesajlar
    251
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    978

    buraya nasıl koyabilirim tarif edinde vereyim. bir onu beceremedim. amacım paylaşmak.yardımcı olun yardım edeyim.

  16. #16
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    15-03-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Mesajlar
    33
    Üye No
    7189

    arkadaşım sana e-mail adresimi veriyorum [email protected] ....sana güveniyorum ...bu sayfanın baba yiğiti sen olacaksın ....

  17. #17
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    574
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    695

    kardes bende emulu asahı nın yazılımı var ama yukleyıcı programı yok nerden alabılırım

    emulu yazılımı burda:
    Düzenleyen metti : 05-04-2004 at 11:16

  18. #18
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    15-03-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Mesajlar
    33
    Üye No
    7189

    hyper terminal programı kurmalısın,win 98 se de ....windows kur bölümünden iletişim içinde var.

  19. #19
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    15-03-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Mesajlar
    33
    Üye No
    7189

    vermiş olduğun adresde amstard bölümde var orada hiper terminal olarak yazmışlar

  20. #20
    Member
    Giriş Tarihi
    06-03-2004
    Mekan
    74 Bartın
    Mesajlar
    128
    Üye No
    5842

    asahi 10100 emu yazılımı bendede var ama birtürlü foruma gönderemedim. e-mail adresinede gitmiyor boyutu fazla

4 sayfadan, 1. sayfa 1234 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı